Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Dúl a szerelem Rékasi Károly és Pikali Gerda között

Szerelmi mámorban tölti mindennapjait Pikali Gerda és Rékasi Károly. A színészpár színházuk sajtótájékoztatóján sem engedte el egy percre sem egymás kezét.
Pikali Gerda és Rékasi Károly még mindig úgy turbékolnak, mint kapcsolatuk hajnalán. A páros a József Attila Színház évadzáró sajtótájékoztatóját a hátsó sorban, összebújva ülte végig - írja a Bors.

A szerelmesek életébe ősszel talán kissé mélyebben is bepillanthatunk, hisz a francia Boldogság című, kétszemélyes darabban gyakorlatilag a saját útkeresésüket elevenítik fel. A műben ugyanis két elvált, illetve válófélben lévő ember talál egymásra, aki gyermekeit is viszik az új kapcsolatba.

Fotó: Bánkúti Sándor
Fotó: Bánkúti Sándor

– Előfordul, hogy két embernek nem a tervei szerint alakul az élete, de a sorstól kap egy második esélyt. A tapasztalataikat, kudarcaikat magukkal viszik az új kapcsolatba, és az a kérdés, tudnak-e élni a lehetőséggel, felülemelkedni a sérelmeiken – mondta a Borsnak Gerda.

– Ez egy nagyon klassz játék lesz. Lépten-nyomon bele tudunk lopni a saját életünk történé­seiből egy-egy szeletet. Gerda és én is eleget éltünk meg ahhoz, hogy ezt a kérdéskört izgalmassá tegyük – nyilatkozta Rékasi.

Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a Fonogram-díjakat

Csemer Boglárka Boggie, a Wellhello, a Szabó Balázs Bandája, Gájer Bálint és Halász Judit is Fonogram-díjat kapott. Az év dala Valami van a levegőben, az életműdíjat Pásztor László kapta. Tovább olvasom