Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Drámai jelenetek zajlottak Sarka Kata szépségversenyén

A Magyarország Szépe versenyen le kellett cserélni a lányok színpadi ruháját, mert Léber Barbara kollekciója nem tetszett a szervezőknek.
A színpadon ugyan nyoma sem volt pániknak és aggodalomnak, de a háttérben annál inkább, ugyanis egy hajszálon múlt a műsor sikere - írja a Bors.

A verseny szervezői Léber Barbarát kérték fel, tervezze meg a szépségek estélyi ruháit és a nemzeti viseletet. A magyar tervező munkái azonban csalódást okoztak a megrendelőnek.

– Huszonnégy órával a döntő előtt kellett két tour (bevonulás – a szerk.) ruháit egy az egyben lecserélni. Óriási kapkodás volt a színfalak mögött, azonnal cselekedni kellett. Léber Barbara az utolsó pillanatban hozta el a ruhákat, amelyek egyáltalán nem voltak a műsorba valók. Tatár Csilla öltözékét is le kellett cserélni – mondta el a Bors informátora.

– A verseny szervezőivel és stylistjával sok egyeztetés történt, de az idő rövidsége és a koncepció változása miatt végül nem egyeztek az elképzeléseink. A produkció remek volt, szép munka mindenki részéről - nyilatkozta szűkszavúan Léber Barbara.

Sarka Katáékat végül Benes Anita és Bélavári Zita segítette ki.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repülőgép-balesetben meghalt a Titanic zeneszerzője

Sokkoló hírt kapott a sajtó, miszerint a kétszeres Oscar-díjas James Horner repülőgép-balesetben… Tovább olvasom