Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Dr. Traccs

Dolgozunk, tanulunk, ki-ki a maga cirkuszában éli meg a mindennapokat, de egyvalami tényszerűen kijelenthető: számtalan problémával szembesülünk s számtalan gondot kell(ene) megoldanunk nap mint nap.

Az egyén más, a porond változik, s nem kisebbíthető senki panasza, csak mert a magunkét nagyobbnak, súlyosabbnak véljük, hisz azt mi éljük meg. Jó lenne ilyenkor egy szakemberhez fordulni, tanácsot kérni, egy jó vagy intő szót meghallgatni.

Nos, ebben igyekszik segíteni Dr. Traccs, vagyis a www.kisalfold.hu/traccsparty szakértői csapata. A hamarosan induló rovatban az általatok feltett kérdésekhez keresünk hiteles szakembert, aki a felvetett probléma megoldásában, kezelésében elirányít, felvilágosítást ad.Bátran küldjétek kérdéseiteket a traccsparty@kisalfold.hu e-mail címre. Tabutéma nincs. Éppúgy utánajárunk szépségápolási (pl. haj- és bőrproblémák), karrierrel kapcsolatos (pl. munkahelyi beilleszkedés, állásinterjú), társkeresési (párkapcsolati és pártalálási nehézségek) kérdéseknek, mint a lelki problémáknak (pl. magányosság, ellenséges környezet hatásai, szerelem, szenvedély) pszichiáter bevonásával, de akár nőgyógyász, szexológus szakembert is keresünk, ha ilyen témában írtok megválaszolandót.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

8 tuti ballagási bevásárlótipp!

Mivel naptárunk határozottan közelít május hónapja felé, minden nappal egyre közelebb kerülünk ahhoz… Tovább olvasom