Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Dombovári Vanda visszavágyódik a kórházba

Dombovári Vanda nosztalgiával tekint vissza arra az időszakra, amit műtétek miatt kórházban kellett töltenie.
A gyönyörű műsorvezető szerencsére nem a közelmúltban került műtőasztalra, hanem egy nem mindennapi jótékonysági kezdeményezés miatt emlékezett vissza gyermekkori kórházas élményeire.

Kétszer is vendégeskedett a gyulai Pándy Kálmán Megyei Kórházban kislánykorában Dombovári Vanda, ám a legtöbb gyermekkel ellentétben könnyen viselte a klinikai létet. A mindig mosolygó műsorvezető most örömmel segít hazánk piacvezető hálózati eszközgyártó cégének, hogy még több gyermek számára legyen élményekkel teli a gyógyulás. A D-Link Magyarország munkatársai ugyanis elhatározták, tízedik születésnapjuk alkalmából ők ajándékoznak meg egy gyermekosztályt egy gyönyörű élményszobával.„Kétszer is ki kellett venni a mandulámat, ám meglepő módon jó visszagondolni azokra az időkre, ugyanis mindig nagyon kedvesek voltak velem a gyulai klinikán. Furcsa, de talán gyermekként játszótérnek fogtam fel az ottani környezetet. Már csak ezért is örülök a D-Link kezdeményezésének, hiszen egy jól felszerelt és internetes televízióval ellátott élményszobával ahhoz járulhatnak hozzá, hogy a gyerekek hozzám hasonlóan ne rossz élményként gondoljanak vissza a gyógyulás időszakára. Az pedig külön öröm, hogy Gyula nyert a jótékonysági pályázaton" – árulta el az RTL Klub bájos műsorvezetője, aki tervei szerint szívesen részt is vesz a felújítási munkálatokban.

Hátrányos helyzetű, csonka családból származó, érzelmileg erősen labilis környezetben élő, hiperaktív, autista és értelmi fogyatékos gyermekek kapnak lehetőséget arra, hogy otthonosabb környezetben folyjon rehabilitációs kezelésük a pályázatnak köszönhetően. A nemzetközi cég idén tízesztendős magyar leányvállalata egy jól felszerelt, alaposan felújított élményszobával ajándékozza meg a Pándy Kálmán Megyei Kórház Gyermekpszichiátriai részlegét.

Olvasóink írták

  • 1. pozdorja 2012. június 20. 08:46
    „Álljon le kötekedni egy kidobóemberrel egy diszkóban. Vissza fog kerülni a kórházba, garantálom.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenekarral lelkesítik nőni a rizst Észak-Koreában

Zenekarral próbálják lelkesíteni a rizst a növekedésre Észak-Koreában, bár még nem mindenhol. Tovább olvasom