Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Diákjával hempergett a romántanárnő

Kompromittáló fotók készültek a focşani-i Mihail Kogălniceanu szakkollégium romántanárnőjéről. A kétgyermekes családanya az egyik tizenkettedikes diákjával hozta magát hírbe.
Bár a fotók egyértelműen mesélnek a kapcsolatról, a pedagógus tagadja, hogy intim viszonyban állna a 19 éves diákkal - írta a Manna.ro.

A 35 éves Daniela Cazacuról és Julian George Boşcanról készült képeket az osztálytársak hozták nyilvánosságra, akiknek meggyőződése, a tanárnő protekciózott órákon szerelmével. Úgy tűnik, a fotók Julian telefonjával készültek tornaórán.

Daniela Cazacu szerint a fotók hamisítványok. "Nincs semmiféle kapcsolat, és nem tudom, hogyan készültek a fotók", reagált a tanárnő a történtekre kedden, aki férjével, Cătălin Cazacuval látogatott el az iskolába. Visszautasította, hogy válaszoljon az újságírói kérdésekre, akárcsak férje, aki a pénzügyi igazgatóságnál dolgozik.

A diák sem bőbeszédű. "Nem láttam a képeket, és semmi sem igaz, amit állítanak. Nincs valami jó kapcsolatom az osztálytársaimmal, és fogalmam sincs, honnan vették mindezt", magyarázta Julian, akiről az hírlik, jól tanul.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Csúszósalátáért˝ 900 ezer forintnyi büntetés

Ezernyolcszáz forint értékű "csúszósaláta" miatt kapott 900 ezer forintnyi büntetést egy közlekedési rendőr Svédországban. Tovább olvasom