Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 19°C Még több cikk.

Dér Heni nem szeretne képviselő lenni

Dér Henit már csak két vizsgaidőszak választja el attól, hogy kézhez kapja politológus diplomáját, amivel tervei szerint majd a határon túli magyarok érdekeit is képviselné.
A felsőoktatási intézményekbe jelentkezők, és azokat elvégzők közül már csak kevesen állnak meg egy diplománál, és nincs ezzel másként a Sugarloaf zenekar énekesnője, Dér Heni sem. Első diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte kommunikáció és médiatudomány szakon nagyjából másfél éve, a második diplomájából pedig már csak egy év van hátra. Elmondása szerint azért is adta ismét tanulásra a fejét, mert manapság már nagyon nehéz megélni zenészként itthon, és több lábon szeretne állni.

„Jelenleg a Pécsi Tudományi Egyetemre járok politológia szakra, de nem tervezek nagy politikusi karriert befutni. A zenész szakmából ma Magyarországon már nagyon nehéz megélni, ráadásul rengeteg minden érdekel. Az induló szakok között volt a politológia is, ami felkeltette a figyelmem, ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálom. Maximalista vagyok, mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobban teljesítsek, de az első félévet nagyon megszenvedtem. Rengeteg hiányosságom volt magyar történelemből, ezért duplán annyit kellett tanulnom, mint a többieknek, de végül be tudtam hozni a lemaradást. Belerázódtam a tanulásba, mert nagyon érdekelt. Ha elvégzem az egyetemet, nem mint politikus, vagy képviselő szeretnék érvényesülni, hanem a határon túli magyarok érdekeit szeretném képviselni valamilyen formában, hiszen így a szülőhazámat is tudnám kötni a munkámhoz." – mesélte a NapiászOnline-nak Dér Heni, aki azt is elárulta, hogy a vizsgákra gyakran a turnébuszban kell tanulnia.

Folytatás>>

Olvasóink írták

  • 1. pozdorja 2011. március 10. 16:26
    „Pedig lehet hogy parlamenti közvetítést is néznék ha felszólalna. :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nők otthonosabban mozognak a közösségi médiában

Az iWiW-en és a Facebookon a nők, míg a Myspace-en és a Twitteren a férfiak aktívabbak. Tovább olvasom