Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Demmer Erika telt idomokkal hódít

Demmer Erika évek óta Németországban él és hazánk szép lányainak hírét telt idomaival népszerűsíti.
A magyar plus size modell ellentétben az idei Women of the Year díjra esélyes kolléganőivel, nem éhezik a sikerért. Tapasztalata szerint a férfiak nagy része a nőiesebb nőket szeretik, az azonban kérdés, hogy a márciusi gálán is ez a szemlélet győzedelmeskedik.

A modell szakmáról mindenkinek elsőre a nádszál vékony, folyton koplaló, porcelán arcú szépségek jutnak eszébe. Pedig az igazán nőies alkat is teret kaphat a kamerák kereszttüzében. Demmer Erika plus size modellként dolgozik egy német ügynökségnél és akár Palvin Barbara vagy Srej Zsófi, a világot körbe utazva fotózásról fotózásra jár.„Az ízlések különbözőek, de tapasztalatom szerint a férfiak nagy része mindig is inkább a nőies nőket szerették. Szerintem mi nők sokkal szigorúbbak vagyunk saját magunkhoz, mint kellene. Mulatságos, hogy a férfiak pont azokat a kisebb „hibákat" tartják rajtunk a legizgalmasabbnak, amiket talán a legszívesebben megváltoztatnánk magunkon." – árulta el Erika, aki Dél-Afrikától Amerikáig mindenhol dolgozott már.

„A többi modellel ellentétben nálunk nincsen olyan standard méret, aminek meg kellene felelnünk. A legfontosabb kritérium, hogy magasak legyünk, arányos legyen a testalkatunk, szép és ápolt legyen a bőrünk, hajunk. Ezen kívül szerintem a legfontosabb a pozitív hozzáállás a munkához és a kitartás." – vallotta be a barna szépség. - „Plus size modellként természetesen nem éhezünk, vicces is lenne egy éhes molett modell. A produkciós cégek erre szerencsére mindig fel is készülnek, tudják, hogy egy szál sárgarépával nem lakunk jól." – tette hozzá Erika, aki boldog, hogy a Glamour Women of the Year jelölésével itthon is felhívhatja a figyelmet arra, nem csak a vékony, irigyelt méretekkel megáldott lányok lehetnek szépek.

Demmer Erikára és a kategória, valamint a Women of the Year jelöltjeire március 12-ig lehet voksolni a www.glamouronline.hu oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csőre Gábor: a szinkron nem megy a színpad nélkül

A kezdetektől fogva Csőre Gábor adja Eric Cartman szinkronhangját a South Park című rajzfilmsorozatban – vallja, hogy ezt nem lehet színpadi tapasztalat nélkül végezni.
Tovább olvasom