Kisalföld logö

2018. 09. 24. hétfő - Gellért, Mercédesz 10°C | 18°C Még több cikk.

Demcsák Zsuzsát VV Zsófival csalta meg a pasija

Még meg sem jelent a képernyőn, máris a címlapokra kívánkozik ez a barna, telt idomú lány - Demcsák Zsuzsa volt párja ugyanis a ValóVilág egyik leendő szereplőjével csalta a Mokka műsorvezetőjét.
Szombaton kezdődik a ValóVilág 8. szériája, és meg lennénk lepve, ha VV Zsófi kapcsán ne látnának napvilágot további pikáns történetek. Mivel Zsófi nem ismeretlen a Bors olvasói számára, ki merjük jelenteni: jó eséllyel ő maga mesél majd villatársainak kalandos életéről. Mert a kebleinél talán csak a szája nagyobb... Egy közeli ismerőse azonban már most szolgált szaftos – bizonyítékokkal alátámasztott – sztorival Zsófiról - írja a BorsOnline.

- Nem is olyan régen Zsófinak volt egy rövidebb kapcsolata egy jóképű sráccal, aki akkor Demcsák Zsuzsa párja volt. Zsófi akkor ismerte meg, amikor Zsuzsával egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak találkozni egy-két hétig. Ezt követően hamar be is teljesedett a kapcsolatuk, ami nem tartott soká, és nem is vállalták nyilvánosan. De a közeli ismerősök tudtak róluk, Zsuzsa azonban biztosan nem. Azt nem lehetett tudni, hogy a műsorvezető és a férfi kapcsolata mikor ért véget pontosan, de a jelek szerint szép csendben mentek szét – mondta forrásunk. A ValóVilág-villa be­mutatóján levetített kisfilmben Zsófi azt is elmondta, jelenlegi párja szokott féltékenykedni, talán nem is ok nélkül.

– Zavarja, hogy a baráti társaságunkból kavartam már másokkal is. Körülbelül hétfős társaságról van szó, és hárommal – mondta olyan természetességgel, mintha ez mindenki számára az lenne. Zsófi már valószínűleg a világtól elzárva várja, hogy holnap kinyíljon előtte a villa ajtaja, telefonját hiába tárcsáztuk, nem vette fel. Demcsák Zsuzsát viszont elértük, és arról kérdeztük, mit szól ahhoz, hogy lesz közös ismerőse a VV8 egyik leendő "sztárjával". A TV2 Mokka műsorvezetője a történettel kapcsolatban csak annyit közölt: nem kíván nyilatkozni.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reisz András lesz Németh Lajos utódja a TV2-n

Reisz András lesz Németh Lajos utódja a TV2-n
Németh Lajos már csak néhány napig tájékoztatja a TV2 nézőit a várható időjárásról. A legendás… Tovább olvasom