Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Demcsák exférjének újra bíróság elé kell állnia

Múlt hét szerdán első fokon minden vádpontban felmentették, azonban az ügyészség minden vádpontban fellebbezett. Így a lopási és testi sértési ügyét újratárgyalják.
Demcsák Zsuzsa volt férje a Borstól értesült, hogy egyelőre nem könnyebbülhet meg. Igaz, mint mondta, nincs miért idegeskednie.

– Az ítélethirdetés után a gyermekeim anyja látszólag ismét megpróbálta a közvéleményt manipulálni a megnyilvánulásaival. Az is lehet, hogy az ügyészségre ez is hatással volt. Ez az egész egy bohózat! Vagy csak az időhúzás a cél – tette hozzá Kiss József.

– A bíróság kifejezetten szakmai alapon foglalt állást, nem volt mit mérlegelnie az ítélethirdetés kapcsán. Az ügyészség pedig csak védi a mundér becsületét, de szakmailag téves az álláspontjuk – mondta dr. Fekete Tamás ügyvéd.

Demcsák Zsuzsa levélben válaszolt a Bors megkeresésére:

„Nyugalmat szeretnék, mert sokkal fontosabb, hogy a munkámra és a gyerekeimre koncentráljak" – írta, majd a fellebbezés hírére is reagált. „A vádat az ügyészség képviseli. Ha ők fellebbeznek, azt nyilván megalapozottan teszik. A rágalmakra nem kívánok reagálni, mert méltatlanok. Én teszem a dolgom, mindennap fél ötkor kelek, nevelem a gyerekeim és boldog va­gyok, hogy mindent meg tudok adni nekik" – közölte a Mokka műsorvezetője.

Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Valódi pénzt rejt néhány Monopoly doboza

80 éves a játék, ebből az alkalomból a Hasbro meglepetéssel készül. Tovább olvasom