Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 19°C Még több cikk.

Debütált Ákos új dala, bonanzás szerzőtárssal - videóval

Ákos marad a szintipop vonalon, legújabb dala szerdán reggel debütált a Class FM élő adásában. Az Újrakezdhetnénk című új dalt azzal a Hauber Zsolttal közösen szerezte, akivel Bonanza Banzait alapították.
Hauber nem csak, mint zeneszerző bukkan fel újra Ákos mellett, de a csapat tagja is lesz a jövőben Lepés Gábor billentyűs-hangszerelő és Bánfalvi Sándor dobos mellett.

"Zsoltot még 2011-ben kerestem meg, hogy közös munkára hívjam. A Turné 2084 komoly sikere után újra találkoztunk, a Karcolatok 20 műsorában pedig már vendégként lépett fel két helyszínen is. Lelkesen dolgozunk az új dalokon, rengeteg demót kaptam tőle" – mesélte a Class FM adásában Ákos, aki elmondta, hogy Zsolttal való barátságuk még a gimnáziumi időkbe nyúlik vissza."Jó ehhez a kapcsolathoz felnőtt fejjel visszatérni. Fontos kiemelnem, nem a bonanza újraalakulásáról van szó, hiszen van egy csomó fontos, új feladatom. Nem a múltunkban akarunk élni, hanem a múltunkra akarunk építeni. Szeretnénk a saját izgalmunkat és érdeklődésünket fenntartani a munkánk iránt, mert a közönségé is csak így maradhat meg" - tette hozzá.

Koncertre még egy ideig várni kell, most az EP-t rakják össze egy őszi megjelenésre, ami után élőben december 13-án lehet hallani a friss dalokat. Az Aréna koncertre már most lehet jegyeket vásárolni, Ákos Webáruházban és a Ticket Express országos hálózatában.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenei babérokra tör VV Aurélió

A ValóVilág 6 megnyerése után most neve halhatatlanságáért küzd. Hogy vágya teljesülhessen, rapper… Tovább olvasom