Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Daróczi: Claudia volt a nagy szerelem

A Blikk szerint Daróczi Dávid órákkal az elkeseredett tette előtt különös jellemzést adott magáról: a facebookon azt írta, egyedülálló. Kiderült: nem szakítottak Claudiával, csupán apró sértettségének adott így hangot.

A Blikk azt írta, az amúgy is labilis, depreszszióra hajlamos Daróczi kedélyállapota a napokban mélypontra került. Ismerősei szerint Daróczi már többször is fontolgatta, hogy önkezével vet véget az életének. A tragédia azért is megdöbbentő, mert egy hónappal ezelőtt még úgy tűnt, hogy a 37 éves férfi élete végre rendeződött. Liptai Claudiát tegnap lapzártánkig nem sikerült elérni, ám a facebookon írt néhány sort kedveséről. „Nem vagyok hajlandó múlt időben beszélni róla... örökké szeretni foglak!" – állt a bejegyzések közt.

Bombaként robbant a hír tavaly decemberben, hogy a műsorvezető és a volt kormányszóvivő egy párt alkotnak. Claudia szinte sugárzott a boldogságtól, lefogyott, és kirobbanó formában volt. Kapcsolatukról először a Blikknek nyilatkoztak. „Többször is járt a Mokkában, ott találkoztunk először. Mi után megtudta, hogy válófélben vagyok, elkezdett udvarolni" – mesélte akkor Claudia. A tündérmese az egyik internetes portálon kezdődött. Daróczi gondolkodás nélkül ráhajtott Claudiára, virágcsokrokat küldött neki, levelezni kezdtek, majd egy hét elteltével Bécsben randevúztak. Már akkor érezték, hogy ennek még lesz folytatása. „Amikor hazaértünk, tudtam, hogy működni fog ez a kapcsolat" – nyilatkozta másfél hónappal ezelőtt Daróczi a Vasárnapi Blikknek.

Részletek >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsvét: Jézus feltámadt

A húsvéti ünneplés részeként a húsvéti gyertya mindig a szentély vagy az oltár közelében áll. Tovább olvasom