Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Damu Roland végre elmondja az igazságot - videó

A színész őszintén mesélt az elmúlt hónapok botrányairól és azokról a lépésekről, amelyeket hamarosan megtesz a neki kárt okozók ellen.

Néhány hónapja volt barátnője megerőszakolásával és bántalmazásával vádolják a Jóban Rosszban sztárját, ennek következményeképp pedig a legtöbb munkahelyéről elbocsájtották.

"Hat évig tagja voltam alapítóként a Jóban Rosszban c. sorozatnak, már akkor is ott voltam, amikor a stúdiót és az öltözőket még csak betonozták. Pokolian éltem meg az elbocsájtásomat, mert azt gondolom, hogy nagyon jellemtelen dolog az, ha az ártatlanság vélelmét nem gyakorolják valaki felé, hanem inkább kirúgják.

Nagyon haragszom a TV2-re és az Interaktívra, hamarosan munkajogi pert fogunk ellenük indítani!" - mondja nagyon határozottan a Tabu Tv internetes videójában Damu Roland, aki mélységes felháborodással gondol az elmúlt hónapok eseményeire.


Damu Roland
Damu Roland


"Bezártak ártatlanul és tíz órán keresztül azt sem tudtam, hogy miért vagyok benn a börtönben. Ezután közölték, hogy ellenem nemi erőszak a vád, amin én gyakorlatilag vagy röhögtem vagy sírtam, mert tudtam, hogy a háttérben valami olyan erők munkálkodnak, amelyek félre akarnak tenni az útból..." - osztotta meg a tabutv.hu alkalmi riporterével a sorozatsztár, aki most komoly lépéseket fontolgat a neki bajt okozókkal szemben.

Damu Roland hamarosan egy nyolc fejezetből álló könyvet fog kiadni, amely egészen a gyermekkorától a bűvös 12 napig minden fontosabb eseményt emberközelien ír majd el az életéről.

"Azt megígérhetem, hogy lerántom a leplet azokról, akik engem megpróbáltak befenyíteni, megalázni. Konkrétan le fogom írni, hogy melyik újságíró mikor, milyen szórakozóhelyen szívott előttem kokaint, mikor rúgott be, hányszor volt kurvával és hogy kinek mennyivel tartozik.

Ezt csak azért teszem, mert nem történhetne meg az, hogy a vallomásomat sem teszem meg és már öt munkahelyemről is kirúgnak abban a pillanatban!

Én pontosan tudom, hogy ki van ennek az egésznek a hátterében és amit én mondok, az nem bosszú, hiszen minden törvényes úton fog történni..." - adta hírül az internetes sztártévében a sztár, aki a pletykákkal ellentétben teljesen legálisan szeretni elintézni az ügyet az állítólagos rosszakaróival.

"Nekem eszem ágában sincs a TV2 ajtaját rugdosni, mert majd az ügyvédeim intézik a munkajogi pert. Eszem ágában sincs a Palácsik Tímeát beperelni, mert majd az ügyészség vagy a bíróság fogja őt hamis vádért beperelni.

Eszem ágában sincs az újságírókhoz odamenni és pofozkodni velük, mert majd az ügyvédeim beidézik őket... A mai világnak az a szégyene, hogy név nélkül bárki megtehet bármit.

Ha valaki szájba akar engem rúgni, az hívja fel az ügyvédeimet, a rendőrnyomozót, vagy engem, mert a telefonszámomat bárki pillanatok alatt megszerezheti..." - mondja felháborodottan a Tabu Tv videójában Damu Roland.

"Az internet egy nagyon hasznos dolog, mert most is például egy olyan internetes tévének készítünk adást, ahol elmondhatom őszintén a véleményemet, de én egyébként sohasem ülnék le kommentelni mindenféle cikkeket!" - utal az online támadóira a színész.

A sorozatsztár a rendőrségi eljárás megindulása után nem csak az állásainak nagy részét vesztette el, hanem azzal együtt a fő bevételi forrásaitól is el kellett búcsúznia.

"Annak az embernek persze, hogy vannak anyagi gondjai, aki a munkáinak a kilencven százalékát elveszíti. Most jelenleg egy szinkronstúdió foglalkoztat, tehát nagyon nehéz boldogulnom, ez így van..." - vallja be az internetes sztártévé riportjában Damu, akit azért is támadtak, mert az állítólagos anyagi nehézségei ellenére testőrökkel jár.

"A testőrök és a testőrcég rokonságon belül van, tehát gyakorlatilag ingyen és bérmentve jött el engem védeni a nagybátyám..." - leplezi le az igazságot erről a pletykáról is a botrányhőssé vált művész.

"Már most kétszer annyi az érdeklődő a könyv iránt, mint amennyit a nyomtatással foglalkozó cég ki akart adni. Már most tudom, hogy annak ellenére, hogy még nem mondták ki az ártatlanságomat, az interneten fele-fele arányban oszlik meg, hogy kinek van igaza.

Mit gondolsz, az emberek mit fognak szólni, amikor március közepén kijön nagybetűkkel, hogy Damu Roland ellen bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást?! Akkor mit fog mondani a TV2, az Interaktív, a színház és a szinkronok? Azt, hogy tévedtünk és hogy a bulvársajtó szavaira adtunk?!" - vet fel kérdéseket Damu Roland, aki mérhetetlenül igazságtalannak tartja a vele történteket.

A színész mindenképp meg szerette volna köszönni a videón keresztül azoknak az embereknek a támogatását, akik az utcán kezet szorítanak vele és mindenben támogatják őt.

A Tabu TV videóját Damu Rolanddal ide kattintva nézhetik meg!

Olvasóink írták

 • 6. maradando 2011. február 05. 21:10
  „Úram isten ! Mi van ha mégis igaza van ? Akkor is bűnhödik! Magyarországom még senki nem ismerte el önként a bűnösséget és a felbujtás tényét.”
 • 5. andor47 2011. február 05. 19:41
  „Nemcsak bűnöző, de hazug is. Ilyen "sztárokat" futtat a "magyar" média.”
 • 4. Hyppolit 2011. február 05. 17:00
  „Nem tudom miért "fenyeget" azzal Damu úr, hogy könyvet ad ki, mi több nyolc fejezeteset. Egyáltalán ki ő? Szerintem senkit sem érdekel a zavaros magánélete. Nem hallottam olyan hírt még eddig, hogy Magyarországon bárki is eret vágott volna magán azért, mert a "világraszóló" sorozatból Damu úr kimaradt. Naponta sajnos ezreknek szúnik meg a munkahelye, mégse játszák el a hattyú halálát. Ha meg igaztalanul vádolták, valóban keressen jogorvoslatot, de a "nagyérdemüt" ki kellene ebből hagyni...”
 • 3. kolombela 2011. február 05. 16:42
  „Megmagyarázza, hogy a rövidnadrág kitérdesedik. A barátnőjét sem ő verte össze, hanem saját maga verte meg magát.
  <...moderálva>”
 • 2. greenie 2011. február 05. 10:29
  „Vagyis elmondja a saját verzióját. Meglepődnék, ha terhelő vallomást tenne magára...”
 • 1. Nooormális? 2011. február 04. 19:11
  „Kamu Roland...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holland sör lesz az brit olimpia hivatalos söre

A holland Heineken lesz a 2012-es londoni olimpia hivatalos söre.
Tovább olvasom