Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Damu felfogadta Stohl ügyvédjét

Dr. Ruttner György azonnal elfogadta a megbízást, és azt ígérte, új stratégiával áll elő.
A Stohl Andrást védő Ruttner Györgyöt bízta meg a védelmével Damu Roland. A színművész annyira elkeseredett a néhány nappal ezelőtt született elsőfokú bírósági ítélet miatt, amelyben hat év börtönre ítélték, hogy nehéz szívvel, de búcsút int eddigi ügyvédjének dr. Mohácsi Ferencnek - írja a blikk.hu.

Dr. Ruttner György azonnal elfogadta a megbízást, és azt ígérte, új stratégiával áll elő. Szerinte sem megalapozott a súlyos testi sértés kísérlete és a nemi erőszak vádja, és biztos benne, hogy megmentheti Damut a börtöntől.

– Félek a börtöntől. Azért kellett ügyvédet váltanom, mert ártatlanul, igaz, egyelőre nem jogerősen hat évre ítéltek, egy olyan vád miatt, amit nem követtem el. Tegnap leültünk Ruttner ügyvéd úrral, átbeszéltük a dolgokat, és nekifogunk a munkának – nyilatkozta a Blikknek Damu Roland, aki azért is döntött Stohl András védője mellett, mert a médiából figyelemmel kísérte színésztársa ügyét, s látta, hogy mekkora erőfeszítésekkel végezte a munkáját az ügyvéd.

Olvasóink írták

 • 4. GD 2011. szeptember 16. 22:33
  „Bírócsere után mit vár Damu???? Járja az országot és előadásokat fog tartani arról,hogy nem szép dolog verni a nőket???? Szánalmas....”
 • 3. tonybacsi 2011. szeptember 16. 12:44
  „Biro,utána tanárnő,szép karier!”
 • 2. öröksoproni 2011. szeptember 16. 11:09
  „Hyppolit,
  ez nagyon gusztustalan volt. Naponta több nőt bántalmanak és megaláznak szexuálisan is, de annyi undorító zaklatásnak vannak kitéve, amíg be tudják bizonyítani, hogy inkább neki sem fognak. Damu egy agresszív személy, elég volt megnézni, amikor az egyik főzőcskés műsorban élőadásban begurult. Nem igazán tűnt normálisnak. Ruttner meg szégyellje magát, kétségbe vonta az öregúr maradandó sérülésének a balesetből való következését, csak hogy szegény Bucika nehogy méltó büntetést kapjon.”
 • 1. Hyppolit 2011. szeptember 15. 21:35
  „Általános iskolai egyik tanárnőm, akinek volt korábbról bírói gyakorlata, mesélte egy alkalommal osztályunknak egyik érdekes esetét. Eszerint egy hölgy feljelentést tett egy fiatal férfi ellen erőszakos nemi kapcsolatért. A bírósági tárgyaláson a bírónő, aki megfogott egy gyertyatartót, odahívta magához a hölgyet , majd kezébe adott egy gyertyát. Ezt követően arra kérte, hogy helyezze a tartóba a gyertyát, de egyúttal azt a levegőben össze-vissza mozgatta. Természetesen a vádaskodó hölgy a gyertyát nem tudta a tartóba helyezni, és erre csak azt mondta a bírónő: "Na látja, ha nem akarom, akkor nem tudja beledugni". Damu nekem nem szimpatikus, de szerintem kérdéses a történet "hattyúhalála" része a másik oldalról, a hat év pedig, hát no comment. (Császár Előd, Stohl)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vámpírnő támadt a szunyókáló kerekesszékesre

Váratlan vendég ébresztette fel a motoros kerekes székében elszenderült 69 éves Milton Ellist a… Tovább olvasom