Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Dalra fakadtak a sztárok az állatkínzás ellen

Bántalmazott állatok fogadták örökbe a hazai sztárokat, többek között Tóth Gabit, Falusi Mariannt, Keresztes Ildikót és Ganxta Zolee-t, akik közös dallal léptek fel az állatkínzás ellen, és ünnepelték az Állatvédőrség megalakulását.
Nagy volt a nyüzsgés abban a dunaparti kertvendéglőben, ahol az állatbarát sztárok és kedvenceik gyűltek össze, hogy együtt köszöntsék az állatok első országos érdekvédelmi szervezete, az Állatvédőrség szerződéskötését. Amíg Vastag Csaba, Tóth Vera, Király L. Norbi, Vastag Tomi, MCDC, Bebe és a Jóban Rosszban színészei a megmentett kutyákkal barátkoztak, addig Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Szolnoki Péter, Varga Győző, Ganxta Zolee, Falusi Mariann, Ádok Zoli, Dér Heni és Puskás Peti dalra fakadtak a színpadon.

Az állatkínzás ellen fellépő sztárok közös produkcióval készültek az Állatvédőrség ünnepélyes szerződéskötésére, és az országos szervezet Holnapfény című himnuszában álltak ki a védtelen állatok mellett. Az állatvédőrök által megmentett kutyák pedig rendhagyó módón fejezték ki köszönetüket, és tiszteletbeli testvérükké fogadták az értük küzdő és az Állatvédőrség munkáját támogató sztárokat.

Galéria!


„Az egész családom nagy állatvédő, négy kutyánk közül kettőt befogadtunk. Az egyikük megverve és alultáplálva került hozzánk, legújabb családtagunkat, Csubakkát pedig az M3-as bevezetőjén találtam meg, amint a bőrébe gyógyult láncot húzta maga után. Szerencsére ma már mindannyian jól vannak, olyan gyönyörűek, hogy akár versenyen is indulhatnának" - mesélte Tóth Gabi, akit Montolio kutya fogadott „örökbe" az Állatvédőségnek nyújtott segítségéért.

Ganxta Zolee - t szintén oklevéllel és rengeteg pacsival jutalmazták a hálás ebek. A rockzenész évek óta az állatkínzás elleni küzdelem élharcosa, feleségével, Zana Mónival közösen még alapítványt is szervezett kedvencei, az argentin dogok védelméért.

Galéria!

„Nálunk a kutyák családtagok, akiket elhalmozunk szeretettel. Sikerült is elkapatni őket, hiszen nem egyszer előfordul, hogy gondolkodás nélkül kitúrnak a meccsnéző fotelemből, amin előszeretettel heverésznek" - mesélte nevetve Ganxta Zolee. „Számomra érthetetlen, hogy bántalmazhat bárki is egy védtelen állatot, épp ezért hatalmas eredmény az Állatvédőrség szövetségének létrejötte, amely végre foganatosíthatja az állatvédelmi törvény intézkedéseit" - tette hozzá a nagydumás kutyabarát.

Az Állatvédőrség munkájának köszönhetően megoldódhat az állatkínzás országos problémája, és a kutyatámadások száma is jelentősen csökkenhet a közeljövőben. A szervezet kezdeményezéséhez a szerződéskötés után a sztárok is örömmel csatlakoztak, remélve, hogy minél többen állnak a szövetség céljai mellé.

További információk a www.cerberoskutyaiskola.hu oldalon találhatók.

Olvasóink írták

 • 4. accelerator 2011. május 05. 15:08
  „Ha állatmenhelyen teszik azt, akkor az tényleg valódi állatkínzás!”
 • 3. Hyppolit 2011. május 03. 09:18
  „Tetszik a két hozzászólás! A dunaparti kertvendéglő-gondolom én- hatalmas színpadán több ezer ember (vagy néhány közeli ismerős) előtt felléptek azok, akik vagy sosem voltak sztárok, vagy ma már senkit sem érdekelnek. Állatvédők? Hmm...talán ez lesz a trendi? Holnap koncert az eltaposott csigák miatt, aztán a fecskék, békák, stb. egyik létfontosságú élelme, az agyoncsapott legyek miatt? Nem, nem magyarázom félre.Nem kutyákat védők szervezték, nem a macskákat kedvelők, hanem ÁLLATVÉDŐK. Bocsánat mindenkitől, de nekem pl. több esztétikai élményt nyújt egy csodálatos pillangó, mint egy elhanygolt bundájú, saját ürülékét felfaló, habos nyálú kóborkutya...”
 • 2. Bo9903 2011. április 30. 18:20
  „Sztárok? Hol????? De a cselekedetük nemes.”
 • 1. drKotász 2011. április 29. 10:08
  „"Dalra fakadtak a sztárok az állatkínzás ellen"
  Ezért inkább az embereket kínozták.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Gózon István, az MTI főszerkesztő-helyettese

Hosszan tartó, súlyos betegségben meghalt Gózon István, a Magyar Távirati Iroda… Tovább olvasom