Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Csók a párodnak: országos versenyen keresik a legjobb csőrözést

Egy magyar fejlesztésének köszönhetően a világon először hazánkban szerveznek élő, video-streamingen alapuló csókversenyt február 14-15-én.
Az ingyenes ANGL alkalmazással selfie-ző szerelmesek okostelefonos közvetítéseit az egész országból, sőt a határon túlról is várják. A nézők, szurkolók, barátok a legjobb streameket "Echo"-kal jutalmazhatják, a nyertes szerelmeseket pedig csókjuk egy hosszú hétvégére Párizsba repíti.

A most oly divatos selfie (saját magunk lefényképezése mobiltelefonnal) műfaját új magaslatokba emelhetik azok a párok, akik részt vesznek az I. Országos Selfie-Csókversenyen február 14-15-én. A különleges bajnokságot egy magyar startup, az Artklikk szervezi, amely tavaly decemberben publikálta az ANGL (Your Angle of Reality) nevű, ingyenesen letölthető mobilalkalmazását.

Az élő videó stremingen alapuló szolgáltatás a világon egyedülálló módon teszi elérhetővé és a közösség számára értékelhetővé az élő, mobiltelefonos közvetítéseket.


Az ANGL közvetítések valós időben böngészhetők az alkalmazásban és a térképen is. Minél többen közvetítenek, annál több helyre bekukkanthatunk, mi történik ott éppen. A közvetítések leállítása után a videók hamarosan kihullanak az alkalmazásból, hacsak a közösség nem gondolja úgy, hogy meghosszabbítja azok életét. A siker visszhangját az ANGL alkalmazásban "Echo"-ban mérik. Annál tovább nézhetők meg a már lezárult közvetítések, minél több Echo-t kapnak. A videó készítője pedig ANGL pontot kap, így versenyekben is részt vehet.

Az első ilyen bajnokság lesz tehát a Valentin napi I. Országos Selfie Csókverseny, melyen a részvétel nagyon egyszerű: töltsd le az ingyenes ANGL alkalmazást iOS vagy androidos telefonra, regisztrálj Facebook profillal és már indulhat is a közvetítés!

A zsűri a közösség: a legtöbb Echo-t kapott csók nyer. Érdemes ezért akár több különleges helyen elcsattant csókot is közvetíteni a verseny két napja alatt.

A bajnokságon a határon túlról érkező selfie-k is részt vehetnek. A fejlesztők nemcsak a szerelmeseket, hanem a szurkolókat is várják, akik barátaik vagy akár településük legjobb csókjait jutalmazhatják Echo cunamival.

További részletek a www.angl.tv oldalon és az alkalmazás Facebook oldalán.

Facebook >>

Appstore >> 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összeroskadt alatta Napóleon széke

Egy múzeumi alkalmazott nem tudott ellenállni a kísértésnek és beleült a hadvezér 1808-ból… Tovább olvasom