Kisalföld logö

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 5°C | 10°C

Csináld kocsiban: A legjobb autós szex pózok

Itt a tavasz, hív a természet. Elérkezett az idő autós szexre. Még a fűtést sem kell bekapcsolni. A szerelmi légyottokra leginkább alkalmasnak tartott pózokat ajánljuk a figyelmükbe.


Egy felmérés szerint a német felnőttek közül minden harmadiknak volt már szexuális élménye autóban. Ki tudja miért, ez a szituáció hosszú évtizedek (talán a jármű létezése óta) vonzza az embereket. Pedig sokan úgy tartják, hogy szűk a hely, alig-alig van variációs lehetőség, nem olyan kényelmes a dolog. Az ő számukra indítjuk el ezt a sorozatot, melyben tippeket kaphatnak arra, hogyan is kell, illetve lehet ezt csinálni.

1. Az első pozitúra az igazi klasszikus. 220 centis gólemek számára persze nehezen kivitelezhető, de egy átlagemberrel azért más a helyzet. A hátsó ülés a helyszín, a hölgy a hátára fekszik, de felhúzza a lábát, a férfi pedig elé fekszik, és úgy hatol be. Mivel azonban az ülés hosszában sem kilométeres nagyságú, ő is felemeli picit maga mögött a lábát. Ha rátalálnak a megfelelő ritmusra, szó sem lesz kényelmetlenségről!

2. Klausztrofóbiával küszködő párok számára kifejezetten ajánlott az a szituáció, melynek során a lány felfekszik a motorháztetőre, jól felhúzza a lábát, és várja a behatolással kedvesét. Ennek során is "felhasználjuk" az autónkat, de ezúttal nem az üléseket tesszük próbára. Ehhez persze nem árt valami kihaltabb környéket keresni a parkolással, persze csak akkor, ha szégyenlősek vagyunk...Ja, és a kéziféket mindenképpen húzzuk be...!

3. Még a közkedvelt kutyapóznak sincs akadálya: a hátsó ülés a kiválasztott helyszín, a nő odatérdel, párja pedig mögé érkezik, és úgy hatol be. Sokan azért szeretik ezt különösen, mert így tud a legmélyebbre jutni a férfi. Közben erőteljesen löki kedvesét, aki az ajtó fogantyújába tud kapaszkodni, így stabilabbá teheti az együttes mozgást. Vaúúúú!

4. Most fordul a kocka: megint a hátsó ülésen vagyunk, de ezúttal az erősebbik nem képviselője nyúlik végig rajta, a nő pedig ráül. Ez a klasszikus lovaglópóz, mely ugye a nőnek biztosítja az irányítást: ő kedvére mozoghat (hacsak nem egy égimeszelő hölgyről van szó, akinek vigyáznia kell, nehogy beverje a fejét a tetőbe), párja pedig a kezével kalandozhat el erre-arra, hogy fokozza az élvezetet. Gyia!

5. A férfi a vezetőülésben foglal helyet, a nő pedig neki háttal beleül az ölébe. A teremtés koronája közben kezelheti a pedálokat, míg párja a kormányt, de azért ezt nem igazán ajánljuk Kedves Olvasóinknak. Maradjunk a tiszta szexnél, az biztonságosabb...!

6. Ezúttal az anyósülés a helyszín, a hölgy pedig nekidől a támlának, egy picit lejjebb csúszik, és úgy várja magába párját. Ebben a pozitúrában - a hely szűkössége miatt - egyik fél sem tud jelentősen mozogni, viszont van előnye is a dolognak: a nő belecsimpaszkodhat kedvesébe, átfonhatja a kezével, és így kölcsönösen simogathatják, csókolgathatják egymást. Nem rossz ez sem, mindenképpen ki kell próbálni!

7. A nő a hátsó ülésen helyezkedik el, amolyan artistamutatványt produkálva: a hátára fekszik, és széles V-betűt nyit ki a lábával, így várva párját. A férfi számára ez egy nagyon kellemes pozíció, hiszen ahogy említettük, ezúttal ő irányítja a történéseket, másrészt pedig jó mélyen be tud hatolni partnerébe. Sok nő szereti ezt a kiszolgáltatott helyzetet, mert így teljesen át tudja adni magát kedvesének.Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. Truder 2009. április 07. 11:12
  „Komoly,hogy ezt oktatni kell????”
 • 30. emericKA 2009. április 06. 16:27
  „Egyetemen oktatván taxi-pózos nyelvezetük szinvonala különösen megérintett. Gratulálok! Végre elérték : egyetemi városunk első számú on-line napilapja a b. szintjére prostituálódott ! Kiváncsi leszek indul-e majd hivatalból eljárás szégyenteljes kiadványuk ellen kiskorúak veszélyeztetése miatt? Részemről ez volt az utólsó bejelentkezés! Kérem haladéktalanul töröljék nevemet és email címemet nyilvántartásukból!”
 • 29. győri2 2009. április 06. 16:16
  „5. hozzászólásra: Vitatkoznom kell azzal, hogy a közönségben van a hiba. A média takarózik ezzel. Úton útfélen azzal találkozom, hogy nem tetszenek az agyament műsorok és az ilyen cikkek az embereknek, de kénytelen találkozni velük és esetleg még nézni is, mert az ember néha megszokásból is bekapcsolja a tv-t, olvassa az internetet. (magamból indulok ki) Nem hinném, hogy én vagyok (vagy akárki más "sorstársam") a hibás, hogy ilyen műsorok mennek. Ez van a tv-ben, hiába kapcsolgatom, csak néhanapján lehet normális műsort, filmeket találni. (röhej volt számomra pl. az is, hogy a Beugró c. számomra nagyon színvonalas és szórakoztató műsort dobálták egyik csatornáról a másikra, műsorsávról műsorsávra...pedig azt gondolom, nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy az végre egy jó műsor)
  De hogy ne kanyarodjak el az eredeti témától, felháborító és 27 éves nő létemre is gusztustalan a fenti cikk és egyáltalán nem ide való. Máshol lehet, hogy még viccesnek is tartanám, de nem itt.....! Az ilyen témának nem itt a helye.”
 • 28. lolita 2009. április 06. 16:05
  „Index.hu sokkal ertelmesebb hozzaszolas nelkül!De a kisalföld szerkeztösege tele van virussal ami fertözö!!!! Ilyen ocsmany napilap nincs megegy!!!”
 • 27. akinemfél 2009. április 06. 15:29
  „Remek az MSZP helyi napilapja. Az MSZP-nek most nyugalom kell. A Kisalfold is eszkoz ehhez.”
 • 26. Imcsi 2009. április 06. 15:27
  „Külön-külön ez a cikk meg a Norbis sem jó helyre került ide! Na de egymás alatt a kettő?
  Komolyan gondolkodom rajta, hogy egy másik napilap online lesz a kezdőlapom! Tudtok ajánlani valamit? Délmagyar?”
 • 25. kackac 2009. április 06. 15:27
  „Tessék mondani, Suzukiban is működik?
  Bevállalós partnert keresek próbamenetre!”
 • 24. Primax 2009. április 06. 15:24
  „Tapmancs #23-nak !
  A FIDESZ jövőképe nem lógna ki a sorból itt sem...”
 • 23. Tapmancs 2009. április 06. 15:21
  „Nem akarok megint a testvérlappal, a delmagyar.hu -val előhozakodni, de ott (1-1 bulvárcikk mellett) a következők vannak:

  - Bajnai elénekelte az Internacionálét
  - magánakció volt az Internacionálé az mszp-kongrsszuson
  - a Fidesz Jövőképe
  - magyar állampolgár halt meg Irakban
  - Fidesz: maffiaszerű működés a Hospinvest körül
  - az IMF az Euro bevezetését sürgeti Kelet-Európában

  nos, ebből mennyi olvasható itt?”
 • 22. Primax 2009. április 06. 15:19
  „Még, még, még ! ! !
  És Pákót is, Dundikát is, Győzikét is, Kardabeját is, Kiszeltündét is, Maunikát is...stb... is !
  És főleg Maunikát, mer´ őtet szeressük ! ! ! ! !
  MAUNIKÁT AKARUNK ! ! ! ! !
  Szeressük mink a többijeket is, de főleg MAUNIKÁT szeressük, asztat akarjuk !”
 • 21. jucuska40 2009. április 06. 15:09
  „Gratulálok Kisalföld! Hihetetlen ,hogy ezt itt olvasom!!!!! Még csak Április 1- e is elmúlt mááár!!!
  Ennyire lealacsonyodni a színvonalnak....nem is hittem ,hogy megtörténhet!! Nem elég ,hogy más ujságok és a média is ilyen alacsony...de a Kisalföld mint napilap is csatlakozik a szennylapokhoz!!!Hihetetlen! Tessék iskolások...nyugdíjasok olvassatok!!! Én többet nemfoglalkoztatnám aki ezt a cikket ide merte irni!!”
 • 20. schumy77 2009. április 06. 15:01
  „De amúgy a kisalfold megérdemelné, hogy minden olvasó oda menjen b*szni a szerkesztőség elé!”
 • 19. schumy77 2009. április 06. 14:57
  „Valaki adjon már kölcsön egy kocsit, ki tudja lehet egy próbát megérne XD”
 • 18. Orfeusz 2009. április 06. 14:45
  „OLVASSA SOPRONBAN A HELYI TÉMÁT, ABBAN NINCSENEK BAROMSÁGOK. GYŐRÖTT ÉS A TÖBBI MEGYEI VÁROSBAN IS HELYE LENNE A NORMÁLIS TÁJÉKOZTATÁSNAK.”
 • 17. Orfeusz 2009. április 06. 14:42
  „Ilyesmiről nyilván jobb beszéltetni, mint Mekkmester Libás Bajnairól. Pl. vasárnap a Hősök terén történtekről finoman hallgat a régió napilapja. Civilek hívására 100 ezer ember gyűlt össze, hogy kifejezze véleményét a libásról és a mai politikai helyzetről. Nagyon nehezen veszik tudomásul a hatalom birtokosai, hogy "tovarisi konyec"! Mennél tovább húzzák, annál jobban összezsugorodik az MSZP és annál súlyosabbak lesz a büntetések. Mert ugye arra hiába is számítanak, hogy ezt meg lehet úszni?! A Magyar Köztársaság nevében a bíróságok alkotmányos és jogszerű ítéleteket fognak a különböző bűncselekmények miatt hírdetni. Megtelhet Sopronkőhida! Egy szó mint száz, a "pózolnak" a sexlapokban van a helye.”
 • 16. gagarin 2009. április 06. 14:41
  „15.megtudhatom,hogy melyik az?”
 • 15. nihillp 2009. április 06. 14:37
  „Gratulálok a színvonalhoz... Én nem teljesen győri vagyok (szerencsére), és áldom az eget, h. a mi megyénkben van normális, helyi dolgokat közvetítő napilap. Ez egy nagy rakás sz.r! hajrá Kisalföld, kicsit talán gondolkozni kéne mielőtt ilyen cikkeket lehoztok a címlapon. Nem bírom elképzelni, hogy jön ez ide.”
 • 14. oslako 2009. április 06. 14:18
  „Gratulálok Kisalföld!

  Aztán csodálkozik a Kedves Szerkesztőség hogy a Kedves Olvasó lemondja a lapot...
  Éljen az újságírás magasfoka!

  Bezzeg az nincs ott a címlapon hogy Bajnaiék az internacionálét dalolgatják...

  Vicc ez az ország...”
 • 13. Ten 2009. április 06. 14:03
  „Hát no comment. Ha valakit ilyesmi érdekel, utána tud nézni egyéb helyeken. Ez a kisalfold.hu? Szánalmas, hogy ennyire le tudnak alacsonyodni. Jó hogy nem illusztrálják képekkel is.... Röhej!”
 • 12. páctivald 2009. április 06. 14:03
  „k 2009.04.06. 12:46 !

  Mindíg van lejjebb,láthatod.
  Ezt én nem is nevezném újságírásnak.
  Aminek nevezném,azt meg nem írom le,mert kimoderálnák.
  Ég veled Kisalföld.”
31 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem kell a viagra: Schoberték 10 nap alatt 47-szer szexeltek

A fitneszguru Schobert Norbi és neje nem szégyenlős, a tévé nyilvánossága előtt beszélték ki… Tovább olvasom