Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

Csillag születik: Tabáni István álma

A négy jelölt közül Tabáni István győzött. Brasch Bence lemezszeződést kapott.


A nézők szavazatai alapján 2009 Csillaga Tabáni István!

Több ezren szerettek volna 2009 csillagai lenni, de ez csak egyvalakinek sikerülhetett.

A négy döntős - Csikó Szabi, Tabáni István, Vásáry André és Veres Robi - a döntőre nem csak egyéni de egy-egy közös produkcióval is készült, melyben négy sztárvendég is segítette őket. A már kiesett középdöntős kiscsillagok is vissztértek ma estére, hogy különleges meglepetésekkel ajándékozzák meg a közönséget.

Brasch Bence CD-vel jön

A szombat este folyamán fellépett a két megyei legtovább jutott produkció is. Szerepelt a Strokes, és Brasch Bence is, utóbbi egy lemezszerződést vehetett át ajándékba! Így hamarosan Brasch Bence CD-vel is találkozhatunk a boltok polcain!

A zsűri bár ezen az estén is pontozta a döntősök produkcióit, az ő pontjaik a végeredményt már nem befolyásolták. A közös produkciókban ismert művészek segítették a versenyzőket. Galambos Lajos Veres Robival, Keresztes Ildikó Tabáni Istvánnal, AFC Tomi Csikó Szabival , Vásáry André pedig a a világhírű homokanimátorral, Czakó Ferenccel lépett színpadra.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A Csillag születik színpadán egy egyedülálló produkciót is láthattunk szombat este, ismert sztárok és a kiscsillagok közös előadásában csendült fel a We are the world.

A négy döntős már az eredményhirdetés előtt igazi győztesnek érezhette magát, hisz Tabáni István és Vásáry André egy-egy lemezszerződéssel lett gazdagabb, Csikó Szabi Nagy Tamástól, Veres Robi pedig Verebes Istvántól kapott remek lehetőséget.

Az eredményhirdetés előtti pillantokban a győztes nevét rejtő borítékot mindenki feszült izgalommal várta. Végül Stohl András kinyitotta a borítékot, mely egyetlen nevet rejtett. Tabáni Istvánét.

Az RTL Klub és a Csillag születik karácsonyi meglepetése

A Csillag születik döntőjén a „We are the world" című örökzöld dallal neves művészek köszöntötték a közelgő ünnepeket. Az 1985-ös slágernek idén is jótékony üzenete van.

A dalt Michael Jackson és Lionel Richie írták és világsztár művészek közreműködésével énekelték el 1985-ben, az afrikai kontinensen élő rászorulók megsegítésére.

Az RTL Klub és a tehetségkutató 2009-ben ezt a számot ünnepi üzenetként küldi nézőinek, melyet karácsony idején többször is képernyőre tűzünk. A produkciót egy jótékonysági kezdeményezés keltette életre: Magyarország vezető televíziója egymillió forintot ajánlott fel a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, melyet jelképesen ezzel a dallal nyújtanak át. A dal felhívja a figyelmet a társadalmi összefogás fontosságára, arra, hogy nem csupán az ünnepekkor van szükségük a rászorulóknak a támogatásra.

Korábban: Csillag születik: végső döntés

Ősszel indult az RTL Klub nagysikerű tehetségkutató showja a Csillag születik. A hagyományos Ki mit tud?-ok világát idéző műsor válogatókkal indult, majd az elődöntők, és középdöntők után ma már a végső finálé következik. Négyen maradtak versenyben, a teremőrként dolgozó Tabáni István, a magas szoprán hangok verhetetlen bajnoka Vásáry André, a táncos Csikó Szabolcs, és megmondó fiú, Veres Robi MC DC. Most már jósolni se lehet, ki lesz a végső nyertes.

Twitterezik az RTL Klub - Web2-es kísérlet a Csillag születik alatt

A közösségi médiát bevonó kísérletet tesz nagysikerű tehetségkutatójának döntőjével egy időben az RTL Klub. Azok az internetezők, akik szombaton a Csillag születik adásideje alatt az rtlklub.hu-ra látogatnak, egy úgynevezett „csiripfalon" keresztül tudnak hozzászólni az adáshoz, olvashatják mások kommentjeit is.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony BenceA tervek szerint a kulisszák mögül egy webriporter fogja folyamatosan tudósítani az internetezőket a műsorok színfalai mögül és egy webkamerát is elhelyezünk, amelyen keresztül olyan történésekbe is bepillantást nyerhetnek, amelyek a tévénézők előtt rejtve maradnak.Videók

Veres Robi, azaz MC DC >>

Tabáni István >>

Vásáry André >>

Csikó Szabolcs >>

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. anda 2009. december 22. 16:54
  „Summa summárum, én tudom, hogy nagyon fáj, ha az ember töredékére sem tehetséges, mint Ők négyen, akik ott voltak a döntőben... no de azért még nem kell hülyeségeket beszélni! Igazi magyar mentalitás.... majd ez lesz, az lesz! Legyen ez az Ő gondjuk, mi meg legyünk büszkék, hogy ilyen tehetségeink vannak!

  Én legalábbis mit nem adnék érte, ha negyed annyi adottságom lenne, mint Andrénak!

  Hajrá Fiúk, most Ti voltatok a legjobbak!”
 • 34. suellen 2009. december 21. 20:55
  „ANKO! Értsd meg, nem a csávó személyiségével van bajom, de ammit csinál, az sztár, csak éppen t betű és ékezet nélkül. Egy adás ok, kettő már uncsi belőle, úgy, mint a repülős gyereknél. Ő kiesett, mert egészséges. Ennyi.”
 • 33. viperetta335 2009. december 21. 15:38
  „Nem tudhatjuk,hogy tabáninak mekkora lelki tartalékai vannak.Gondolom,ez az ő dolga.A kedves közönségnek az előző szériában pl.Árpika tetszett,mert sírt.Teljesen értelmetlen volt a dolog.a gyereknek nem kellett volna nyernie,egy normális helyen nem is nyert volna.
  Tabáni is sír,de legalább a legjobban énekel,és ez nem semmi.Érzelmes ember,sokoldalú tehetsége van,majd az idő megmutatja,mi lesz vele.Ő felnőtt,és igenis van benne kurázsi,még ha itt sokan le is sajnálják.”
 • 32. Túrabakancs 2009. december 21. 10:53
  „enéh!
  Ahhoz hogy valaki világszerte elismert sztár lehessen, ahhoz az illetőnek a színpadon megfelelő
  módon vagánynak és határozottnak kell lennie. ...meg aztán nem árt ha kisebbségi az illető,
  vagy legalábbis homokos... Ha ez adott, akkor garantált hogy be fog futni a delikvens.”
 • 31. Sparrow 2009. december 21. 10:15
  „Enéh!
  Freddy-t nem lehet pótolni!!!!!”
 • 30. enéh 2009. december 21. 08:27
  „doremi01 - képzeld, nem. Bár én erősen elaludtam, állítólag a fináléban már ott voltak a csapatok is. A műsorba végül csak a döntősök kerültek.
  Az engem is idegesít, hogy miért nem mutatják a szavazatokat, a VV-ben még nagyon tudták, azóta sehol, a Megasztárban sem.
  Az élet majd igazolja, kinek mire elég ez a siker, mert nem rajtuk múlik, hanem hogy ki nyúl a hónuk alá. A döntősök eddig is azt csinálták, amit a műsorban és ezután is, csak nem hagyták ki ezt az ugródeszkát.
  Tabáninak nagyon jó a hangja, én felhívnám Brian May-t, hogy itt van egy srác, aki pótolhatná Freddyt.”
 • 29. doremi01 2009. december 21. 06:36
  „A Fábrynál a héten a négy döntős volt a vendég. A műsort mindig egy héttel korábban veszik
  fel tehát ennek a műsornak a felvétele az utolsó elődöntő előtt , csütörtökön volt. Az Rtl-nél tehát tudták csütörtökön, hogy ki jut tovább szombaton?”
 • 28. Mankapunka 2009. december 21. 02:23
  „Nem hinném,hogy a nép döntötte,mert semmi szó nem esett róla,hogy hány szavazatot kaptak az emberkék,
  Mindenki kapott lemezszerződést,csak a DC-nem.
  Nálunk egyáltalán nincs elismerve a Rap zene,mert nem szereti az ország egy kicsit meghallgatni a valóságot,néha elgondolkodtató a helyzetünk.
  2008 óta a magyar zenedivat,ami most,az egy szégyen.Hogy néznek ki a mai 15-16 éves gyerekek???
  Férfiú létükre elég szégyenül öltöznek,amit ezekből a szar zenei csapatokból szedtek.
  Pl. Peking Panzió,Fanta Fitness Club,SP(Service Pack)

  TAbáni meg le fog "égni" a médiában ,mint a Reichstag.”
 • 27. anda 2009. december 20. 20:55
  „A négy döntős műfajban összehasonlíthatatlan és a saját "műhelyében" tény és való, hogy a legjobb volt. Viszont... csak egy valaki győzhetett.
  A négy fiatalember lehet szeretni, vagy nem szeretni, mégiscsak a nézők döntöttek, s ez alapján igenis István tetszett legjobban.
  Talán, ha külön műsorban indulnak, mindegyik nyer.

  S hogy mit hoz a jövő? Felesleges találgatni, majd az idő eldönti!

  Boldog karácsonyt és sok sikert minden szereplőnek!”
 • 26. Truder 2009. december 20. 19:37
  „Nekem akkor is a Csikó tetszett!!
  Tabánit feldarálja ez a "malom".Jó amit csinál, de félek, hogy a talpon maradáshoz más is kell.”
 • 25. Túrabakancs 2009. december 20. 18:26
  „Isten ments hogy bántsam Tabánit, hiszen a kedvencem volt végig a műsor alatt, viszont ha a tegnapi napon a szövegtévesztés közben lett volna nála egy pisztoly a zsebében, akkor valószínűleg ott helyben főbe lőtte volna magát. Bízom benne lesz majd egy leányzó az életében minél hamarabb, aki kihúzza ebből a depresszív állapotból. Az ő érdekében... Sajnos meg fogja majd találni egy-két menedzser hiéna aki ki fogja kegyetlenül használni, na majd azoktól kell nagyon óvakodnia, ők nem ismernek kegyelmet. Csak a pénzt!”
 • 24. Moo 2009. december 20. 18:25
  „23. Mankapunka! Az "ürge" ne is legyen eladható. Elég ha teszi a dolgát, azaz énekel. Vannak olyan tehetségek, művészek, akiktől nem hangos állandóan a média, mégis sikeresek. Remélem Tabáni is ezek közé fog tartozni rövidesen.
  Nekem tetszik, ahogy Tabáni énekel, és ahogy megváltozik az egész ember éneklés közben. Sajnos ebben a mai világban az ilyen érzékeny emberek nehezen boldogulnak. Kívánom neki, hogy legyen erős és találja meg helyét az életben. Keresztes Ildikóval fantasztikus párost alkottak. Nekem könnyeket csalt a szemembe a duettjük. Kiváncsian várom a CD-jét is.”
 • 23. Mankapunka 2009. december 20. 17:43
  „Lehangoló egy személyiség,az a Tabáni,az biztos,nem egy eladható ürge lesz......”
 • 22. Túrabakancs 2009. december 20. 17:15
  „A legjobb nyert Tabáni személyében, viszont senkinek sem kell
  bánkódni, hiszen aki tehetséges volt, azt úgyis megkeresik a lemezkiadók. Viszont Tabáni I. tényleg nehéz eset, ha másért
  nem, mint riportalany végett igen. :) Egy érdekesség vele kapcsolatban: ha beszél alig érteni mit mond, / ha egyáltalán nagy nehezen megszólal/ mert alig nyitja ki a száját, ez sajnos
  nagyon rossz beidegződés részéről, viszont ha énekel, valósággal nem lehet ráismerni, szinte keresztbe reped a szája úgy kitátja a száját. Szerencsére... Volt egy fiatal fogszabályzós leányzó akinek nagyon szép hangja van, őt nem értem miért kellett olyan hamar kiejteni. Simán a döntőben lett volna a helye!”
 • 21. viperetta335 2009. december 20. 12:58
  „Miért kell "ideggyenge" névvel illetni valakit,aki érzékeny és képes meghatódni és férfi létére mer sírni is?
  Igazmondó,te "idegerős" vagy?
  De nem is lettél csillag...
  Egyébként mindegy,hogy ki nyerte,az idő mutatja meg úgyis,hogy mi lesz belőle.Szerintem gyökértelen fák ők,mert a csúcsra teszi őket egy verseny,pedig oda eljutni önerőből kellene.viszont ilyen a világ,sajnos.Ha nincs ez a tehetségkutató,Tabáni nem jut sehova.mert senki nem vette volna komolyan.Mellesleg festőnek sem utolsó.”
 • 20. Auriana 2009. december 20. 12:28
  „Ó, hát nekem azok tetszettek, akik labdával hajtottak végre hihetetlen mutatványokat. De őket nagyon lehúzták és már az elején kiestek.”
 • 19. Anyuka32 2009. december 20. 12:11
  „Vásáry André cd: megjelenés dátuma: 2006. május 4., címe: A mesterdalnok!!!!”
 • 18. Anyuka32 2009. december 20. 11:22
  „Andrénak jelent meg cd-je mit keresett egyáltalán itt????Ennyi erővel akármelyik hazai előadó jelentkezhetett volna aki még nem annyira ismert!!”
 • 17. kefejoli 2009. december 20. 11:09
  „Tehetséges Tabáni, de sztem sem fogja bírni a nyomást, nem élő adásba való, sajnálom. Mellesleg André sokkal nagyobb tehetség, és Szabi is.”
 • 16. vanessa 2009. december 20. 10:54
  „szép napot!igazmondo Ön nagyon rossz indulatu ember,magyar mentalitás az irigység a másik tehetsége miatt,István nagyon szép hangu énekes,egyszerü érző ember,ami ma nagy bün ebben az embertelen világban.”
35 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Benkőt igazi esküvőre kényszerítik

Benkő Dánielen szerelmének szülei szeretnék, ha a zenész a valóságban is elvenné lányukat. Tovább olvasom