Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 3°C | 7°C Még több cikk.

Császár Előd ügyvédje védi Stohlt: csak így menekülhet meg a börtöntől

Az RTL Klub tanácsára váltott ügyvédet Stohl Buci. A Bors szerint a csatorna úgy véli, csak Császár Előd jogi képviselője tudja kimenteni a börtönből az ittasan és drogosan balesetet okozó sztárt.


Noha munkái során igyekszik kiegyensúlyozott ember látszatát kelteni, környezete szerint rossz lelki állapotban van, s fél a holnapi tárgyalás végkimenetelétől Stohl András. Buci két dologban bízhat: hogy az orvos szakértői vélemény szerint nem maradandóak a balesetben vétlen Pali bácsi sérülései, illetve ügyvédje, dr. Péchy Kristóf szaktudásában. Stohl a rendőrségi nyomozást követően cserélte le jogi képviselőjét. Úgy tudjuk, az addig a védelmét ellátó dr. Somos Zoltán is meglepődött a fordulaton, bár erről nem nyilatkozik -írja a Bors.

– A megbízást közös megegyezéssel bontottuk fel, így nem vagyok illetékes ebben az ügyben nyilatkozni – mondta a szakember.

A Bors úgy értesült, Buci az RTL tanácsára bízta meg Péchy Kristófot, aki korábban Császár Előd érdekében is hatékonyan járt el. Az énekes másfél évet kapott, de három évre felfüggesztették. Egy évre tiltották el a vezetéstől, s százezer forintot kellett fizetnie azok után, hogy 1998. december 17-én közel száz kilométeres sebességgel ment neki egy rendőrautónak, amelyben egy huszonöt éves rendőr meghalt. Megkeresésünkre Buci megerősítette, hogy egyedül dr. Péchy képviseli a holnapi tárgyaláson, ennek okairól és az eljárásról azonban nem kívánt nyilatkozni.

A Bors cikkét olvassa el itt.

Olvasóink írták

 • 8. Szabra 2011. március 30. 14:25
  „Magyarországon mindenki egyenlő, csak vannak akik még egyenlőbbek, értük, miattuk van igazságszolgáltatás helyett jogszolgáltatás az országban a tévedhetetlen és megvesztegethetetlen bírókkal egyetemben.”
 • 7. enéh 2011. március 30. 10:27
  „Már az rtl is megbocsájtott és a szánom-bánom mellett ott van, hogy a pesti ember felmentette Stohl-t, mert hatalmas sikerrel mennek a darabjai. Engem irritál az álszent arca, már számtalan lehetőséget kapott, hogy normálisabb legyen, és egy rendes ember is megkapja a büntetését, akkor ő visszaesőként igenis vonuljon a hűvösre.”
 • 6. Primax 2011. március 30. 10:03
  „A drogosan és/vagy ittasan gázolók védőszentje.
  Ilyen is van.
  Ezek szerint...”
 • 5. RUDI 2011. március 30. 09:46
  „Egy természetes dolog, hogy védi az ügyvéd Stohl Andrást , hisz gondolom ,ha nem marad maradandó betegsége a vétlennel szemben, így enyhítene a szigorításon a bíróság.De sajnos amit cselekedett így szépen írom, azért gondolom meg kapja a kellő büntetést.”
 • 4. fióka 2011. március 30. 09:33
  „igazságszolgáltatás?????? ó,de régen volt már becses hazánkban”
 • 3. Csetneky 2011. március 30. 08:47
  „A sors keserű fintora lenne, ha sztárügyvéd úr gyerekét meg elgyúrná egy részeg autós.”
 • 2. Beex 2011. március 30. 07:53
  „Köszi modi, harmadszor is.. :)
  Elvégre nehogy megsértődjön valamelyik, hogy csúnyát írok rájuk.. ejnye..”
 • 1. OldSpice 2011. március 30. 07:44
  „mi az hogy hatékonyan járt el? komolyan a bicska kinyílik a zsebemben. undorító koszos császár előd is megúszta semmivel hogy megölt egy embert, ráadásul egy rendőrt . milyen ország ez? ahogy tehetem húzok innen el a francba oda ahol nem rendőrgyilkosokkal, tolvajokkal, cigányokkal kell együttélnem.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhagyta Korda Györgyöt Balázs Klári!

Balázs Klári elhagyta 30 éve hű társát, a táncdalénekesnő ugyanis kivételesen Korda György nélkül ül… Tovább olvasom