Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Családot keres gyermekeinek a haldokló asszony

Befogadó családot keres négy kisgyerekének egy 36 éves francia nő, aki gyógyíthatatlan rákbeteg, és már csak rövid ideje van hátra az életből. Marie-Laure Picat (Mari- Loré Pica) azt nyilatkozta a francia médiának, hogy olyan embereket akar találni, akik szerető gondoskodással és megfelelő környezetben nevelnék fel gyermekeit.

Az asszony Párizstól 40 kilométerre, egy kisvárosban él négy kisgyerekével, a 11 éves Julie-vel (Zsüli) , a kilenc éves Thibault-val (Tibó), az öt éves Matthieu-vel (Matyiő) és a két és fél éves Margot-val (Margó). A beteg asszony, akinek testvére és egyik barátnője segít jelenleg, azt nyilatkozta, hogy talált egy házaspárt már, akik alig egy kilométerre élnek tőlük, és talán ők lesznek azok, akik befogadják halála után a kicsiket.

Arról nem számolt be a francia M6 média, hogy egy vagy több apától vannak-e a gyerekeknek, és velük mi van. Marie egyébként könyvet ír gyermekeinek, és azt reméli, hogy még be tudja fejezni. A könyv, amelyben leírja életét és küzdelmét a betegség ellen, azt a címet viseli, hogy " Le Courage d' une mre", vagyis "Egy anya bátorsága".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paprikás Csirke a Lánchíd tetején

Magyarország - Az Északi-sark, a Budapest-Bamako rali, Brüsszel, a Góbi-sivatag és a Karib-tenger… Tovább olvasom