Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 21°C Még több cikk.

Cozma barátnője végignézte a veszprémi tragédiát

A román ProSport munkatársainak beszélt először Marian Cozma barátnője, Claudia a véres szombat éjszakáról, amikor a Veszprém beállósát szíven szúrták, két csapattársát, Zsarko Sesumot és Ivan Pesicet pedig súlyosan megsebesítették.

Néhány napos érthető hallgatást követően megszólalt a vasárnap hajnalban brutális körülmények között meggyilkolt Marian Cozma barátnője Claudia, aki szerdán egy román lapnak nyilatkozott a borzalmakról.

A hölgy szerint az elkövetők többször beléjük kötöttek, párját ütlegelték, majd egy székkel támadtak rájuk. Végül kirángatták és szíven szúrták a Veszprém 211 centiméteres beállóját.

Marian Cozma
Marian Cozma

"A cigányok folyamatosan belénk kötöttek"

"Az asztalnál ültünk, ahol a cigányok folyamatosan belénk kötöttek, de Marian azt mondta, hogy ne foglalkozzunk velük" – mesélte megrendülten a fiatal hölgy, aki a Pick Szeged játékosának, Valentin Ghionea-nak az unokatestvére.

"Először a mosdó környékén ütötték meg, majd felszaladtak. Megpróbáltuk elsimítani a konfliktust, de a szóban forgó személyek váratlanul fejen ütötték egy székkel, majd erőszakkal a kijárat felé húzták, hiába próbálták azt megakadályozni csapattársai" – folytatta Claudia.

"Mindeközben rugdosták, majd szíven szúrták őt. A háta mögött voltam" – fejezte be a megtört barátnő.

Húsvétkor lett volna az eljegyzésük

Szavai felerősíthetik azt a véleményt, miszerint az elkövetők szándékosan akartak bosszút állni valakin, esetleg összetévesztették valakivel Cozmát.

Marian Cozma és Claudia találkozása szerelem volt első látásra, húsvétkor lett volna az eljegyzésük. 

 

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Becsület 2009. február 17. 07:51
  „A tettes, vagy tettesek a létező legszigorúbb büntetést kapják! Azok is akik szemtanuk voltak és nem tettek semmit az ellen, hogy ne fajuljon idáig a dolog! A magyar ember annyira ostoba, hogy nem veszi észre mennyire fejükre nőtt egy kisebbség! Annak idején befogadta őket Magyarország, most pedig tessék! Ez a hála! Nem az első eset! Gondoljanak a gyermekei előtt agyonvert édesapára - nem érdekes, hogy tanár volt! Apa volt - ! Tisztelt értelmiség! Milyen hozzáállást tapasztal az önök részéről önök által oly szeretettel használt szóval illetett por nép? Tisztelt értelmiség! Ebből tőlünk Nyugatabbra élő emberek levonják rólunk a következtetést! Csodálkoznak, hogy ilyen negatív véleménnyel vannak a magyarokról! Csodálkoznak, hogy lekezelően bánnak velünk a külföldiek? Szégyen, hogy XXI. sz.-ban itt tart Magyarország! A hangzatos szavak semmit nem érnek, ha nincs mögötte korrekt, jó irányba vivő cselekedet! Mikor lesz ebben az országban NEMZET politika? Mikor lesz ebben az országban egyenes beszéd? Mikor lesz ebben az országban a becsületnek tere, mikor lesz ebben az országban a becsületes munka anyagilag is tisztességesen megbecsülve/megfizetve? Nemcsak bankárok és politikusok vannak! Az igát nem ők húzzák! Ők csak fölöznek, de nagyon! Nem lázítani akarok, nem vagyok pesszimista, csupán gondolkodom! Nem értem, hogy miért nem lehet tisztességgel, szeretetben élni egymás mellett? Adjon erre őszinte választ valaki! Miért??????”
 • 23. pumagirl01 2009. február 16. 20:39
  „Azoknak is akkor van nagy pofájuk, ha sokan vannak---ők a kovalens cigányok!! Le velük! Minddel!”
 • 22. Doló21 2009. február 16. 09:33
  „Pumagirl01 nem csak neked,több mint 6000 ember egyszerre sírt nagyon szívszorító látvány volt!De a legszomorubb az,hogy ez megtörténik magyarországon mert senki nem mer fellépni a romák ellen és ők ezt nagyon jól tudják.én szivem szerint az ilyeneknek halálbüntetés ítélnék hogy az ő családjuk is szenvedjen,meg talán kétszer is meggondolják mielőtt cselekszenek!ISTEN NYUGOSZTALJA COZMÁT!!!!”
 • 21. pumagirl01 2009. február 13. 14:33
  „+ Most néztem az élő közvetítést és mit ne mondjak, kijött a könny a szememből!! 26 évesen egy életerős sportoló életét kioltani kegyetlenség volt!! Részvétem az összes családtagnak, a barátnőjének, édesapjának és édesanyjának kitartást és erőt! A csapattársaknak összefogást és eredményeket, a szurkolóknak ha kell lázadást- el kell érnünk, hogy a rohadék elkapja méltó büntetését!

  Marian Cozma nyugodj békében, s erősítsd lélekben családod! Mindannyian hiszünk benned!!! ;(;(;(”
 • 20. Conclin 2009. február 13. 12:10
  „Sajnos a csodálatos kormányunknak lassan sikerül véghez vinnie azt,amiért több éve küzd és már nem is titkolja senki,mert annyira nyilvánvalóvá vált ez a törekvés!Mindegy hogyan és mivel,de össze kell ugrasztani a magyarokat a romákkal.Vér kell nekik!És ha ennek bedőlnek az emberek,akkor meg is kapják ezt!De kérdem én:Ekkora indulatokkal ki fog bírni!?Hát szerintem nem sokan!”
 • 19. jeegcsakany 2009. február 13. 11:30
  „vannak "cigány" barátaim ragaszkodnak hozzá Ök cigányok de nem 1 kaszthoz tartoznak.az oláh utálja a muzsikust ,hogy mért? Ö sem tudta megmondani "csak".Ha verekedés van nem egymást verik téged mert te nem vagy cigány . Mutass eggyetaki melléd áll ha verekedés van.Aki kioltja más ember életét" fizessen" SZEMET SZEMÉRT FOGAT FOGÉRT.Minden hovatartozás nélkül.”
 • 18. pumagirl01 2009. február 12. 21:49
  „Felháborító, hogy lassan az utcára nem lehet kimenni, mert ez a faj rettegésben tartja az országot. És akkor ki is itt a kisebbség? Mert én már lassan annak érzem magam. Miért óvja a kormány azokat akik lopnak, csalnak, embert ölnek??! Nem az ő fizetéséből kapja az a rusnya a támogatást. Bár lassan kiderül, hogy a parlamentben nem egy ilyen faj van, csak ad magára.S ennek ellenére tudniuk kéne együtt élni a velünk, de nem. Mi tartjuk őket s megölik azt akitől élelmét kapja?
  Drága édesanyja annak a szemétnek, meg ártatlannak ítéli? S ha ártatlan miért bújkál? Miért menekül az akinek vétke nincs? Mit tett ha bújkálni kényszerül? Nem egyszer utazok vonaton, mikor főiskolára megyek, és komolyan mondom rettegek, mikor kötnek belém. Szörnyű, hogy lassan átveszik a hatalmat. S ne mondjuk joggal, hogy mi leszünk a kisebbség? Ha m. m.-t öl, életfogytiglant kap, s ha r. m.-t öl, csak felfüggesztett...majd 30 év múlva bedugják a börtönbe, s addig 1-2 vagy 10 életet olt még ki!
  Valaki figyeljen már oda az országra. De ha egy miniszter fiát szúrják sziven azóta 1000000 rendőr járná az országot, s a tettes már rég a dutyiban szívná a nem éppen friss levegőt. Tegyenek már valamit. Az az ember aki elvesztette fiát, mi kínt él meg??? Meg kell fogni a gyilkost s olyan kínzásban részesíteni, hogy soha többet ne tudjon nyugodtan aludn, s inkább a halálát kívánja! A legnagyobb gyász az, ha a szülő temeti el gyermekét. S jogos lenne ha a sz.-k rendre igazítanák a szerencsétlent, mert a börtönben ígyis ahoz képest arany élete lesz. Áh... felháborít, dühít s érthetetlenné tesz. Egyre több a az e faj által hangoztatott bűnözés!! Én is aktív sportoló vagyok, s megrázott a hír, még most is megdöbbenve gondolok rá vissza. Amerikában bezzeg él a halálbüntetés, ide kellene behozni, legyen végre rend, s tisztelet!!”
 • 17. nocomment41 2009. február 12. 20:56
  „Tüntetés a sajtó- és véleményszabadságért. Jöjjünk el minél többen, vállaljunk szolidaritást a Magyar Hírlappal. Találkozunk pénteken, február 13-án 14 órakor a Kossuth téren, a Miniszterelnöki Hivatal előtt.”
 • 16. marcsus78 2009. február 12. 20:03
  „ŐSZINTÉN SAJNÁLOM A CSALÁDOT,BARÁTOKAT,CSAPATTÁRSAKAT,MEG VAGYOK RENDÜLVE,HOGY ILYEN MEGTÖRTÉNHET.REMÉLEM MÁR NEM KELL TÖBB ILYEN ESETNEK ELŐFORDULNIA AHHOZ,HOGY A "SZINESBÖRÜ"BÜNÖZÉSNEK VÉGE LEGYEN.ELÉG BELÖLÜK!!!”
 • 15. eheh 2009. február 12. 19:09
  „1.László

  szerintem tudnék magam körül kb 25-30 emberkét aki szivesen elrendezné a dolgot, és képes is lenne rá. csak az a baj, hogy ugyanannyit kapnánk értük, mint egy rendes emberért... így meg nem éri meg...”
 • 14. 1.László 2009. február 12. 18:08
  „Megnéztem a videót már régebben láttam de akkor még hosszabb volt és a szereplők oroszok voltak. Ez 1ébként 1összevágott rész de a srác teljesen véletlenül üti meg a hölgyet.”
 • 13. Nagyimreattila 2009. február 12. 17:54
  „Nem hiszem el, hogy ilyen előfordulhat Magyarországon... Megdöbbentő... Kiábrándító... Undorító... Gusztustalan... RÉSZVÉTEM!!!”
 • 12. 1.László 2009. február 12. 17:49
  „plihoply
  Nemtudom hogy kikre gondolsz de nekem nemhiányoznak azok a csetnikférgek akik a jugó háboruban térdig gázoltak a magyar és horvát vérben. Lehet hogy nem hiszed el de itthon is van sok keménykötésü magyar legény aki szivesen elvégezné ezt a munkát és most nem a gárdistákra gondolok. Kozma meggyilkolása előtt 1-2 héttel az enyingiek 1kb 6-7 fős csapata leruccant tabra ott is kötekedtek de a város 1ik messzeföldön is híres "harcművészét" fogták ki aki a tőlük zsákmányolt bészbólütővel rövid de hősies küzdelemben +futamitotta őket. Amikor a rendőrök tab és siófok között elkapták őket azok hívtak mentőt az 1ik sérültnek.”
 • 11. Szilágyi_Zsolt 2009. február 12. 17:49
  „PrettyWoman, ez a kérdés nekem szólt? Hát, jól lecsapta őket a srác, bár a fene tudja... nekem az a kettő nem tűnik cigánynak. Világos a bőrük, jól vannak öltözve, meg valahogy azokra nem jellemző, hogy csak úgy szó nélkül szájon vágják a barátnőjét valakinek. Jönnek, hangoskodnak, beszólogatnak, aztán ha nem tetszik nekik valami, akkor rámennek 5-en egy ellen, késsel. Na, ez meg a másik: ők is csak ketten vannak. Cigányok nemigen mernek kettesben támadni két másikra, még ha abból az egyik nő is. De nem tudom, akár még azok is lehetnek. Az biztos, hogy jól megkapták a magukét, mert azért egy nőt arcon csapni sehogy sem szép dolog.”
 • 10. eszterla 2009. február 12. 17:38
  „Nagyon sajnálom ami történt.Sajnálom a barátnőjét,hogy végig kellett néznie ahogy megölik a szerelmét.Remélem majd a tetteseket a börtönbe kicsinálják.A sors mindenkit utolér de remélem őket elöbb.”
 • 9. PrettyWoman 2009. február 12. 16:52
  „Kösz, hogy megtetted helyettem, azóta nem jártam itt. És, hogy tetszett?
  Egyébként egy másik oldalon is közzétettem, nem tudom a cikk címét, amihez a legtöbb hozzászólás érkezett Cozma-ügyben. De nem reagált rá senki. A párom hívta fel rá a figyelmet. Hát, itt szarba nyúltak a gyerekek.”
 • 8. névtelen 2009. február 12. 16:32
  „részvétem az egész családnak!Nyugodj Békébe Cozma!”
 • 7. plihoply 2009. február 12. 15:34
  „Őszinte részvétemet szeretném kifejezni az egész családnak. És segítséget is szeretnék kérni a "szerb papától", ha tud jöjjön ide és tegyen rendet, ha az itteni rendőrség erre nem képes... :( Jópáran vagyunk akik a tisztább magyarország érdekében még fizetnénk is, ha valaki megtisztítaná országunkat az "ilyen" bűnözőktől!!!”
 • 6. Szilágyi_Zsolt 2009. február 12. 15:33
  „Hanem_Haigen, bár nem én vagyok a megszólított, remélem, azért az én segítségem is megteszi.

  http://www.youtube.com/watch?v=z0nMp80UDvw”
 • 5. Hanem_Haigen 2009. február 12. 15:11
  „Prettywoman dobnál egy linket?
  Én is hozzád hasonló perverz vagyok. :P”
24 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért jobb anyák a 30-as éveikben szülő nők?

Az idősebb nők ugyanis jobb társak, mint a fiatalok, nagyobb anyagi biztonságban és stabil kapcsolatban élnek. Tovább olvasom