Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Charlie Charlie Challenge: mi ez? Tényleg gonosz szellemet idéz?

A legújabb netes hóbortot a Ouija tábla inspirálta. Nem kell hozzá más mint egy papír, két ceruza, amivel állítólag egy mexikói szellemet invitálhatunk meg a nappalinkba.

A legújabb őrület a Twitteren, a Charlie Charlie Challenge nagy vihart kavart a neten. A játékot a szellemek idézésére való Ouija tábla inspirálta, ez azonban jóval egyszerűbb.

Egy darab papír kell hozzá, meg két ceruza, amivel állítólag egy mexikói szellemet idézhetnek meg a vállalkozó kedvűek. A rítus állítólag egy ősi mexikói hagyományon alapszik. Állítólag.

A papír négy sarkába átlósan az igen és a nem szavakat kell felírni, hogy megbizonyosodjunk róla, a szellem jelen van-e. Ezután a résztvevőknek a "Charlie, Charlie are you here", azaz a "Charlie, Charlie itt vagy?" mondatot kell ismételgetniük.

Amerre a ceruza mozdul, az a válasz. Ezután kérdezni is lehet a szellemtől, álltólag bármit. Van aki Justin Bieber következő elbumáról érdeklődik, és akad olyan is aki arra kíváncsik, melyik One Direction tag nősül meg először.

Ha vége a szeánsznak és a szellemet el akarják küldeni, a "Charlie, Charlie can we stop", azaz "Charlie, Charlie megállítunk" mondatot kell kántálni, különben nyitva maradhat az átjáró a szellemvilág és a mi világunk között, és szörnyű dolgokra számíthatunk.

És hogy kell-e aggódnunk, ha a gyerek ezt játssza otthon? A Mirorr szerint nem, ez ugyanis csupán egy buta internetes hóbort, amit a legtöbben kifiguráznak és kinevetnek.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolc órát hullámvasutazott a 82 éves bácsi

A férfi West Mifflinben található történelmi hullámvasúton száguldott körbe 95 alkalommal egyetlen… Tovább olvasom