Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Celeb vagyok, ments ki innen! - Bárdos szeret vicceskedni, VV Éva győzni ment a dzsungelbe

A második tíz fős csoportot láthatják a nézők az RTL KLUB Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában.

A valóságshow-t 8500 kilométerre Magyarországtól, Dél-Afrikában, a Krüger Nemzeti Park vonzáskörzetében forgatják. A közismert játékosok, állítólag többmilliós összeget kapnak a szereplésért.

A kalandreality két szereplője, Bárdos András, és VV Éva válaszolt a kisalfold.hu kérdéseire. Kolosi Pétert, az RTL programigazgatóját arról kérdeztük, várható-e a műsor folytatása.

Újabb tíz celeb a dzsungelben


Hétfőtől újabb tíz celebet láthatnak a tévénézők, az RTL Klubon, a Föld harmadik legnagyobb kontinensén forgatott műsorában. A második széria szereplői: Baukó Éva, Bárdos András, Puskás Peti, Bunyós Pityu, Cooky, Nyertes Zsuzsa, , Hevesi Kriszta , Pars Krisztián , Molnár Andi , Aleska Diamond. A következő hetekben kiderül majd, hogyan boldogulnak minden komfortot nélkülözve a dzsungelben, a Celeb vagyok ments ki innen! negyedik évadában.

Az RTL KLUB egyik legszórakoztatóbb műsorában naponta új, és izgalmas kalandokat láthatunk. A játékosok kint a dzsungelben a táborban élik mindennapjaikat a szabad ég alatt, hálózsákban alszanak. A tévénézők smseikkel dönthetnek arról, hogy naponta, melyik celeb vesz részt a különböző bátorságpróbákon.

Celeb vagyok, ments ki innen!


A játékteljesítményüktől függően kapják majd meg a napi élelmiszeradagjukat. 10 nap után, naponta döntenek arról is, hogy melyik szereplő utazzon haza a fekete kontinensről. A kalandjáték végén ugyancsak a nézők smsei döntik majd el, ki nyeri el a dzsungel királya, és a dzsungel királynője címet.

Több millió forintot kapnak a szereplésért?

Hogy melyik közismertség, miért is vállalta el a szereplést, pontosan nem tudni. Úgy tudjuk, a játékosok hatalmas gázsit kapnak a tizenvalahány napos szereplésükért. Egyik hazai bulvárlap értesülései szerint, eltérő összeget, 3-7 millió forintos összeget. Kolosi Péter nem erősítette meg információnkat. Elmondta, anyagiakról soha nem nyilatkozik.

A műsor naponta több millió nézőt ültet a televízió elé, nyilván a nagy népszerűsége miatt indította újra 6 év után az RTL KLUB. Ezúttal is beigazolódott, hogy a celebekkel sok mindent el lehet adni. A műsor sikeressége valószínűleg azzal indokolható, hogy az átlag tévénéző szereti látni a különböző hírességeket, extrém helyzetekben, - a hölgyeket ráadásul smink nélkül – ahogy küzdenek, miközben különböző izgalmas, embert próbáló, ám vicces feladatokkal kell megbirkózniuk.

A tábor több száz kilométerre található az ebolasúlytotta területektől, így nincs fertőzésveszély. A csapat tagjait külön orvosi stáb figyeli a show alatt.

Erdei Zsolt (Madár) lett az első széria nyertese

Az október hatodikán indult első szériában már láthattunk őrült és extrém jeleneteket. Sok néző megbotránkozhatott VV Aurelio fenékmosását látva, Bódy Szilvi pucér fürdőzése is sok néző számára okozott meglepetést. Mégis talán az egyik legdurvább bátorságpróbát Gáspár Lacinak kellett elvégeznie, patkányokkal összezárva minél több időt kellett eltöltenie egy koporsóban.

Az első széria szereplői: VV Aurelio, Bódi Sylvi, Erdei Zsolt, Fördös Zé, Gáspár Bea, Gáspár Laci, Krasznai Tünde, Szabó Zsófi, Novák Angéla és Dudás Miklós voltak. Az első szériában a nézők szavazatai alapján Erdei Zsolt (Madár) nyerte el a dzsungel királya címet.


Egy-egy adás költsége közel tízmillió forint?


Mintegy féléves előkészület előzte meg a műsort. Közel kétszáz fő dolgozik a gyártáson, több mint húsz kamerával, napi huszonnégy órán át készüln a felvétel, amelyből az aznapi adást összeállítják. Közel százfős stáb utazott Magyarországról, és még nagyjából ennyi afrikai dolgozik a műsor gyártásában. A nap huszonnégy órájában, több mint húsz kamera rögzíti a dzsungelben lakó celebek extrém történeteit.

Celeb vagyok, ments ki innen!


Az RTL KLUB-nak, kétségkívül hatalmas költséget jelenthet a Dél-Afrikában forgatott valóságshow elkészítése. A bulvárcikkek nyomán egy-egy adás előállítása közel tízmillió forintot tesz ki. A csatorna programigazgatója ezekről az összegekről szintén nem nyilatkozott.

Kolosi Péter kijelentésével utalt a folytatásra?

A 2008-ashoz hasonlóan, ezúttal is a spontán humorú Vadon Jani rádiós-műsorvezető, és a rutinos Sebestyén Balázs páros vezeti a műsort. Ezzel párhuzamosan a két műsorvezető Dél-Afriából vezeti a Class FM-em a Morning show-t is. A Celeb vagyok beszéljük meg! című kísérőműsor vezetőjének a személye sem változott. Lilu vezeti a Campona Tropicariumból jelentkező délutáni talkshow-t, ezúttal az RTl II-n.

A műsorvezető a celebek hozzátartozóival elemzi az előző nap történéseit. A bulvárlapok rendszerint adják a sablonos, ám friss beszámolóikat a celebek dél-afrikai kalandjairól.

A műsor kétségkívül sikeres, milliók kíváncsiak naponta a celebek dzsungelben töltött napjaira.

- „Azok a műsorok, amelyek sikeresek szoktak lenni, vissza szoktak térni a képernyőre" – válaszolta kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL KLUB programigazgatója.

A műsor követői smseket küldhetnek, erre a két műsorvezető elég gyakran fel is szólítja a tévénézőt. Akik számára azonban nem ez a megfelelő szintű műsor a szórakozásra, a telefonja helyett voksolhat a távirányítóval.

Dél-Afrika - Kruger Nemzeti Park

A Kruger Nemzeti Park a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület, területe: 19 ezer km2. 350 km hosszú és átlagosan 60 km széles. 2002-ben jött létre, a Nagy Limpopo Park, a Kruger és a Limpopo és a Gonzarezhou parkok egyesülésével.

A parkban ezerkilencszáznál is több növény él, például majomkenyérfa, Mopane-bozót, akácfák, folyóparti erdők, stb. A parkban ötszáztizenhétféle madárfaj él, ebből kettőszázötvenhárom őshonos. Megtalálható még oroszlán, elefánt, kafferbivaly, fekete orrszarvú, afrikai vadkutya, zebra, gepárd, zsiráf, antilop, víziló, nagy kudu.

Több mint ötvenféle kígyó is él itt, köztük a legveszélyesebb a fekete mamba, marása szinte minden esetben halálos Emellett különböző mérges pókok, és szúnyogok is veszélyt jelentenek. A parkban fokozott a maláriaveszély, főleg az esős évszakban. A parkban számos tábor várja a turistákat.

Celeb vagyok ments ki innen! valóságshow története

A Celeb vagyok ments ki innen! című valóságshow 2002-ben Angliából indult. A Granada London nevű cég licence alapján már az USA-ban, Németországban, Hollandiában és Franciaországban is nagy sikert aratott. Az RTL Klub licence szerződésen alapuló műsorát Magyarországon 2008-ban láthattuk először.

A hat hétig tartó valóságshow-t akkor Argentínában forgatták. A valóságshow lényege, hogy húsz közismert személyiség dzsungelbe költözik, egymás után két, tízfős csoportban. A szereplőknek különböző bátorságpróbákon és kincsvadászatokon kell résztvenniük. A tv-nézők smsei döntik el, kinek milyen feladatot kell végrehajtania, és végül, ki lesz majd a dzsungel királya és királynője.

A 2008-as műsor hatalmas nézettséget hozott az RTL-nak, átlagosan egymillió-nyolcázezren nézték, átlagos közönségaránya a kereskedelmi célcsoportban 41,4 %-os (SHR) volt. A nagy sikerre való tekintettel a csatorna az idén ősszel újra indította kalandjátékot, ezúttal Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Park melletti rezervátumban forgatják.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rejtélyes festmény miatt perlik az egyik neves aukciósházat

A vád szerint a Sotheby's tévesen ítélt másolatnak egy 10 millió fontot érő Caravaggio-festményt. Tovább olvasom