Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

Camaďeu: Új szereplő a magyar ruházati piacon

Nők millióinak kedvenc márkája Magyarországon Franciaország egyik vezető ruházati kereskedelmi lánca, a Camaďeu Magyarországon terjeszkedik.


Két hónap alatt nyolc üzlet nyílik, Budapesten az Arénában, Árkádban, Camponában, a WestEndben, a MOM-ban és a Mammutban. Emellett két vidéki nagyvárosban, Győrött és Nyíregyházán nyit üzleteket a divatcég.

A tervek szerint az elkövetkezendő öt évben 20 üzletből álló magyarországi láncot építenek fel.A Camaďeu Franciaország és Európa egyik vezető ready-to-wear ruházati vállalata, több mint 950 üzletet üzemeltet, a világ 17 országában, ahol évente több mint 30 millió vásárló fordul meg. 2010-ben a vállalat 810 millió eurós forgalmat bonyolított le, és 84,5 millió eurós eredménnyel zárta az évet. A Camaďeu fontos szereplője a fast fashion piacnak, az itt jelen lévő cégek gyorsan követik a divattrendeket. Üzleteinek kínálata állandóan megújul, így például a Camaďeu boltokba hetente 100 új ruhamodell érkezik.

 Fotók itt>>
„A Camaďeu számára a 2011-es év fő célkitűzése a magyarországi expanzió. Azt gondoljuk, hogy a magyar ruházati piac fejlődni fog, ezért számunkra is fontos, hogy itt jelen legyünk" - indokolta Thierry Jaugeas, a Camaďeu vezérigazgatója.

A Camaďeu kollekciói a sziporkázó, nyitott és életvidám nőknek készülnek. A szezonális trenddarabok mellett a ruhakollekció részét képezik a közkedvelt alapmodellek is, melyeket az élet minden pillanatában természetesen nőies és szexis nőknek terveztek. A Camaďeu szellemisége kifejeződik a színekben, az anyagokban, a szabásvonalakban és a folyamatosan megújuló kollekciókban, amelyet kedvező áron kínálnak üzleteikben.

„A Camaďeu-nél a vásárlóink állnak a középpontban. Üzleteinkben nemcsak stílusos ruhadarabokat találnak a hozzánk betérők, hanem magasan képzett munkatársainknak köszönhetően színvonalas kiszolgálásban is részesülnek" – mondta Franquelin De Almeida, a cég magyarországi igazgatója.

Camaďeu üzletek Magyarországon:

BUDAPEST ARÉNA
Aréna Plaza Bevásárlóközpont
1087 Budapest, Kerepesi út 9

BUDAPEST ÁRKÁD
Árkád Örs Vezér tere Bevásárlóközpont
1106 Budapest, Örs Vezér tere 25/a

BUDAPEST CAMPONA
Campona Bevásárló-és Szórakoztatóközpont
1222 Budapest, Nagytétényi út 37/43

BUDAPEST MAMMUT
Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6

BUDAPEST MOM – Nyitás: április 28-án
MOM Park Bevásárlóközpont
1123 Budapest, Alkotás u. 53

BUDAPEST WESTEND – Nyitás: április 20-án
WestEnd City Center
1062 Budapest, Váci út 1-3

Vidéken:

GYŐR
Árkád Győr Bevásárlóközpont
9027 Győr, Budai út 1

NYÍREGYHÁZA KORZÓ - Nyitás április 29-én
Korzó Bevásárlóközpont
4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Károly herceg, a trónörökös-rekorder

Rekordot döntött szerdán Károly walesi herceg: az angol-brit monarchia történetében még senki nem… Tovább olvasom