Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Bugyi nélkül tangózott Tóth Gabi - fotó

Míg Gabi táncpartnerét, Markó Robit ölelte teljes átéléssel, bugyi híján sajnos többet mutatott magából az illendőnél.

Feszült arccal, egymás kezét szorongatva várakozott Tóth Gabi és Markó Robi arra, hogy színpadra léphessen a Miss International Hungary középdöntőjének színpadán. Az egykori szerelmespár első táncát látva meg nem lehetett volna mondani, hogy valójában már nincsenek együtt a magánéletben - írja a Bors.

Szombat este a külső szemlélő számára is feltűnt, hogy Gabi milyen rajongással tekint volt kedvesére. A pár rumbát, tangót és jive-ot is előadott, a színpad legszexibb jelenete azonban mégsem maga a forró tánc, vagy a folyamatosan közöttük izzó levegő és többszöri szoros összesimulásuk volt.

Forrás: Bors
Forrás: Bors

Az énekesnő többször került már az újságok címlapjára azzal, hogy túl sokat mutatott meg magából. Ezúttal azonban minden eddigi villantásánál többet láttak azok a nézők, akik közel ültek a színpadhoz.

Gabi ugyanis a tangóhoz ugyanazt a ruhát vette fel, amit a Szombat esti lázban is viselt. Ám most úgy tűnik, elfelejtett alávenni fehérneműt. Ám ha mégis viselt, az annyira félrecsúszhatott a vad táncmozdulatok közben, hogy láttatni engedte legféltettebb testrészét.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csaknem 120 ezer fontért kelt el a Titanicon a katasztrófa estéjén írott levél

A soha fel nem adott levelet a brit Esther Hart, a Titanic egyik túlélője írta 1912. április 14-én… Tovább olvasom