Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Brózik Klári búcsúzik a Jóban Rosszbantól

A TV2 sikersorozatának alapító tagja, Brózik Klári búcsúzik a stábtól és hamarosan a nézőktől is.

A Margit doktornőt megformáló színésznő és a produkció közösen döntött a távozásról, hiszen az elmúlt hat évben szinte minden megtörtént a karakterrel. Klári igazi jutalomjátékkal, elképesztően fordulatos és drámai epizódokkal búcsúzik ősszel a televíziónézőktől.

Hat évvel ezelőtt nővérként kezdte pályafutását Káldor Margit a Csillagvirág Klinikán. A mára doktornővé előlépett közönség-kedvenc karakterrel szinte minden megtörtént. Elég csak a legutóbbi drámai fordulatokra gondolni: Iboly ámokfutására és fenyegetésére, a mosópor-hamisító gyárra, a Kardossal történő házasságra, majd szakításra. A Margitot alakító Brózik Klári és a Jóban Rosszban stábja hat év után közösen döntött úgy, hogy a doktornő története befejeződik Csillagkúton.

„Nagyon hosszú együtt gondolkodás eredménye az, hogy ősszel búcsúzom a Jóban Rosszban-tól. Régóta éreztem, hogy jót tenne a változás nekem is és Margitnak is, hiszen hat év hosszú idő. Egy ideje már a megfelelő pillanatot vártuk, amikor méltón tud a karakter és én is elköszönni a nézőktől." – árulta el Brózik Klári. – „Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen nehezen esek szerelembe, de ha megtörténik, akkor nehezen is engedem el azt, ami a szívemhez közel került." – tette hozzá a színésznő.A Jóban Rosszban producere szerint nem meglepő egy karakter távozása ebben a műfajban.

„Klári alapító tagja a Jóban Rosszban csapatának. Hat év után nincs abban semmi meglepő, hogy egy színész kiszáll a sorozatból, hiszen ennyi idő alatt szinte minden megtörténik egy karakterrel. Hihetetlen magasságokat és mélységeket élt meg Margit doktornő." – árulta el Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere – „Mivel az egyik legnépszerűbb karakterünk távozik, ezért különösen emlékezetesre írtuk meg a búcsút. A Jóban Rosszban rajongói nem fognak csalódni, mert elképesztően fordulatosak és drámaiak lesznek Margit utolsó hetei. Azonban Klári nem száll ki teljesen a sorozat életéből, ugyanis a Jóban Rosszban színészeiből szervezett társulat fellépéseit fogja szervezni. – tette hozzá a szakember.

Brózik Klári boldog, hogy elképesztő jutalomjátékkal zárhatja le élete egyik legfontosabb időszakát.

„Hihetetlenül hálás vagyok Nagy Tamás producernek és Zakál Editnek, aki a vezető írónk, mert színészileg olyan feladat elé állítottak Margit végjátéka kapcsán, amire mindig is vágytam. Boldogan zárom le az elmúlt hat évet." – vallotta be Brózik Klári. – „Szeptemberben New Yorkba utazom egy időre a barátaimhoz, nyelviskolába járok majd és pihenek. A jövőben is szeretném folytatni a munkámat a mellrák elleni harcban, segíteni a fogyatékkal élőket és az állami gondozott v rászoruló gyerekeket, ahogy eddig is tettem. Hogy a színészettel mikor – milyen formában foglalkozom újra, azt még nem tudom, de tervek és felkérések vannak. De ez amúgy sem egy munka, hanem életforma és szerelem. " – tette hozzá a népszerű színésznő.

Hogy pontosan hogyan távozik Margit és vajon életben marad-e a karakter, meghagyva a visszatérés lehetőségét, az ősz derekán derül ki a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból.

Ide kattintva megnézheti a TV2 Aktív Brózik Klári távozásáról szóló anyagát:
http://tv2.hu/aktiv/video/brozik-klari-karakterenek-elete-aran-bucsuzik

Jóban Rosszban augusztus 22-től 20:10-től a TV2-n!
Mindig történik valami…hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rekordnyeremény! 49,8 milliárd forint ütötte a markát

Megütötte a főnyereményt egy brit férfi az Eurómilliók elnevezésű lottójátékon, ezzel övé lett a 185… Tovább olvasom