Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Botrányt ígér a Universal Channel

Titkos szerelmi viszonyok, végletekig menő hatalmi harcok, gyilkosság, vesztegetés. Minden, ami bűnös és botrányt ígér. Azonban van egy ember, aki csapatával minden piszkos ügyet képes kezelni, hogy a legfelsőbb tízezer kényes titkai semmiképpen ne lássanak napvilágot.
Ő Olivia Pope, a Universal Channel legújabb sorozatának főhőse. A Botrány egy krízis-kommunikációból élő cég életét mutatja be a Grace klinika alkotójának jóvoltából.


Az amerikai premier után négy héttel hazánkban először a Universal Channel-en látható az ABC tavaszi nagy dobása, a Botrány (Scandal) című sorozat. Az igazán izgalmasnak ígérkező széria alkotója nem más, mint Shonda Rhimes, akinek nevéhez olyan sikersorozatok fűződnek, mint a nálunk is ismert és szeretett Grace klinika (Grey’s Anatomy) vagy a Doktor Addison (Private Practice).

A hazánkban május 8-án debütáló Botránynak azonban semmi köze nincs a kórházi léthez, betegekhez és az orvosokhoz. Talán leginkább egy krimihez lehet hasonlítani a sorozatot, de senki ne gondolja azt, hogy egy újabb nyomozó csapat hétköznapjaiba és rejtélyes ügyeibe nyerhetünk bepillantást. Pedig szemtanúkból és olykor gyilkosságokból nem lesz hiány.


A Botrányban egy válságkezelő, pontosabban –elhárító csoport munkáját ismerhetjük meg annak vezetőjén, Olivia Pope-on keresztül. Az igen határozott és csinos hölgy egykor az amerikai elnök kommunikációs vezetőjeként már új terveket szövöget. Saját céget alapít és életét annak szenteli, hogy a nemzet elitjének imidzsét ápolja és titkait megőrizze. Olivia-nak nincs egyszerű dolga, de ügyvédekkel, magánnyomozókkal és hackerekkel együtt dolgozva biztosítja ügyfeleit arról, hogy egy-egy kisebb vagy épp igen nagy ballépés miatt nem hullhat darabokra életük. Ahogy sejteni lehet, a csapatnak nem épp unalmasan telnek hétköznapjai. Ráadásul, ahogy az lenni szokott, a munkájában sikeres és mindent kézben tartó szakemberek mindenki más életét képesek kezelni, csak épp a sajátjukat nem.

A Botrány főszereplője a hazánkban még nem annyira ismert Kerry Washington lesz, akinek karakterét nem másról, mint George H.W. Bush egyik sajtótitkáráról, Judy Smith-ről mintázták.

Botrány május 8-tól minden kedden 21.20-kor a Universal Channel műsorán!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átváltozás a szerelemért - Lakatos Márkkal

Ön gondolkozott már azon, hogy mit tenne meg szerelme visszahódításáért? Vagy már meg is tette?… Tovább olvasom