Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Botrányos erotika: megint iskolai dolgozó vetkőzött?

Magyarország - Úgy tűnik, nem múlik úgy el hónap, hogy az oktatási szférának ne kelljen magyaráznia a bizonyítványát szexbotrány miatt. Most állítólag egy általános iskola gazdasági igazgatóját kapták lencsevégre meztelenül egy motoros találkozón!

A Blikk információja szerint a hölgy maga mesélte, hogy egy általános iskola gazdasági vezetője. Amikor az újság szembesítette a vádakkal, mindent tagadott. Főnöke kiállt mellette, és az önkormányzat sem tekintette bizonyítéknak a fotókat.

Az oktatási tárcánál korábban azt mondták: – A közalkalmazott munkahelyén kívül is köteles a közalkalmazotti jogviszonyhoz méltó magatartást tanúsítani – idézte a törvényt László Bálint szóvivő.

Az újabb felvételeket a bulvárlap eljuttatta az önkormányzathoz és az iskola vezetőjéhez. – Ma összeülünk az intézmény vezetőjével és az önkormányzat illetékeseivel az ügyben – mondta Deák Mária, az önkormányzat irodavezetője.

További írás és fotók itt!

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. Imcsi 2009. június 15. 21:35
  „DE azért mégiscsak egy nyilvános rendezvényről van szó, nem egy zártkörű házibuliról!”
 • 35. jirzi1 2009. június 11. 15:01
  „Szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy mit csinál munkaidőn kívül a dolgozó .Esetleg akkor ha a munkaköri leírásában szerepel hogy nem tehet ilyet munkaidőn kívül .Semmilyen törvényt nem sért .Szépen följelenteném a helyében a sok szennylapot.Nem közéleti személyiség hogy újságban mutogassák.....”
 • 34. jockey 2009. június 11. 13:04
  „19. hozsuzs

  Voltál már motoros találkozón? Mert én már többször is. Meglepődnél, hogy mennyi ott a gyerek!

  Egyébként meg a mai világban, amikor - nem elsősorban a felnőttek - minden lefényképeznek telefonnal, azután meg megy az Internetre, jobban meg kellene gondolni egyeseknek, hogy mit vállalnak be. Ha viszont vállalta, utána ne csodálkozzon.”
 • 33. vasszűz 2009. június 10. 11:16
  „Kedves Hölgytársak!

  A nő a szexben mindig csak adni akar. a férfiak teszik kurvává. Ha túl olcsón adja, mutatja magát az ember máris olcsó kurvává degradálódik, miközben elégedetten húzzák fel sliccüket az udormány férfiak "ez is megvolt". Vagy ha nem is volt meg legalább lefényképeztem és bemocskoltam a hírnevét! Ez már majdnem mintha meg is lett volna..! Nők ne adjátok olcsón szépségeteket, küldjétek el a jó ...... minden perverz férfit, mindadig míg meg nem adják a kellő tiszteletet!!!!!!!!!! És kerüljétek az ilyen helyeket!
  Üdv: közalkalmazott, sokat tapasztalt vasszűz”
 • 32. Truder 2009. június 09. 22:55
  „4. hozzászólás Szilágyi_Zsolt 2009.06.09. 08:44
  Jogos a felvetésed.”
 • 31. Goldmund 2009. június 09. 22:46
  „Konkrétan arról van szó, hogy a fotókat készítő férfi ki akarja rúgatni az állásából. Erre írtam, amit írtam.
  Az, hogy a hölgy partnere (ha van neki), hogyan reagálja le ezt a "mellékállást", ez kettejük dolga.
  1. Lehet, hogy nincs is partnere,
  2. lehet, hogy tolerálja a partnere,
  3. lehet, hogy nem tolerálja és befejezi a kapcsolatot.
  Magyarul: a hölgy nem csodálkozhat, hogy partnerét (ha van neki) elveszíti emiatt, de ezt nem is vitatta senki. Az állásáról volt szó.”
 • 30. Muaddib 2009. június 09. 22:35
  „Eddig se vettem meg és olvastam a nyomtatott Blikket de, ez a szemétség, hogy na mi megmutatjuk és eljutatjuk az Önkormányzathoz és az Iskolához.
  Szemét besúgók teljesen mindegy hogy ilyen témában vagy gazdaságiban esetleg politikaiban.
  Hogy jönnek ehhez?
  Én az újságíró helyében lehánynám magam, ha ilyet tennék.
  Ki javítom előző hozzászólásomat ma már nem, hogy a magánélet nem divat legalább is a ,,köz" azt hiszi, hanem a gerinc sem!”
 • 29. pancser 2009. június 09. 22:24
  „Sunyi és képmutató az aki más szexmunkásságát védi de a maga köreiben úgy véli ez már nem természetes, Piszokul rosszul esne neki a egy ilyennél keresne örömöket a párja, ha az illető nő és nagy jelenetet rendezne ha a felesége, barárnője mutogatná magát másoknak. Na ez a sunyiság és nem amit sunyiságnak emlegetnek.”
 • 28. Goldmund 2009. június 09. 19:24
  „Végigolvastam a Blikk cikkét is, amire a link szólt.
  Tökéletesen egyetértek PrettyWomannel (22.hsz.).

  1. A hölgy nem tanított senkit, nem tanárnő volt.
  2. Sunyi és képmutató alak ez a férfi, aki "apaként elfogadhatatlannak tartja, hogy egy szexmunkás egy iskola felelős vezetője legyen" (idézet a Blikk cikkéből). És apaként vajon milyennek tartja, hogy végignézte és végigfotózta egy ilyen "szexmunkás" műsorát?! Élvezkedett rajta, a Blikktől zsebretette a tízezer forintot, amit a képekért adtak, aztán utána nekiáll erkölcscsőszt játszani?!

  Egyébként pedig pompás alakja van a nőnek. :-)”
 • 27. Muaddib 2009. június 09. 18:50
  „Magán élet az már nincs is?
  Lassan az lesz, illetve ott tartunk, hogy hálószobai titkokért is felelnünk kell a munkahelyen.”
 • 26. intruder 2009. június 09. 18:47
  „Kedves Tanárnők Igazgatónök,hétvégén motoros találkozó ALSOÖRSÖN!!! HAJRÁ!!! Ott leszünk.”
 • 25. morcona 2009. június 09. 18:18
  „Amennyiben valóság az állítás és a hölgy egy és ugyanaz akkor a következő a véleményem! Amíg csak a cikket olvastam addig azt gondoltam kinek mi köze hozzá mit csinál a szabadidejében---azután megnéztem a képeket! Nos erre a feladatra vannak nagyon szép,dekoratív hölgyek akik fel is vállalják a szexipari munkásságukat! Már ez is gusztustalan,mert a nyálcsorgató férfiaktól valahogy undorodom,de mindenki abból él amihez ért! Viszont nem tudom elképzelni azt a beszerzési vagy másmilyen üzleti tárgyalást ahol a hölgy mint gazdasági igazgató esetleg egy pályázatot vitat meg azzal az úrral aki előző este a fa.........v...rá! Na ezt megmondtam talán cenzúramentesen!:)”
 • 24. pancser 2009. június 09. 18:15
  „Ez mindaddig rendben van minden magát modernnek tartó embernél, amíg nem a lányán csámcsognak, vagy feleségén és nem a férje, kedvese csámcsog más nőkön. Ha én lennék az igazgató hasonlóképpen látnám a dolgokat, az én beosztottam ilyemit ne csináljon nyilvánosan, ilyen egyszeű.”
 • 23. LiamDevlin 2009. június 09. 17:56
  „Van aki gazdasági igazgató és vetkőzik,
  és van aki pancser és hülyeségeket irkál,
  ez van.

  A csaj a képen egyébként nem rossz:)”
 • 22. PrettyWoman 2009. június 09. 17:50
  „Pancser, ha jól olvastam, a hölgy nem tanár volt, hanem gazdasági igazgató, tehát nem tanított senkit. Talán kapcsolatban sem volt a diákokkal. Ő íróasztal mögött dolgozik, nem a katedrán. Dolgozhatott volna egy multinál is, mint könyvelő és akkor a kutyát sem érdekelné az egész.
  Egyébként nekem is az a véleményem, amit többen leírtatok, hogy aki ott élvezkedik, utána meg pénzért eladja a látottakat, az egy sunyi alak, és semmivel sem különb, mint a vetkőzős néni. Az újság is igényeket elégít ki, meg a hölgy is.”
 • 21. pancser 2009. június 09. 14:12
  „Még valamit "hozsuzs"-nak: Nem értem a logikáját, ugyanis azt írja "A cikkben szereplő nő senkinek nem ártott, erotikus műsorát egy felnőtt férfiaknak szóló rendezvényen lejtette, ". Ha jól értem nincs ebben a dologban szerinte semmi kivetni való, az én észjárásom szerint e logika mentén gondolkodva miért lenne pocskondiázva az, aki úgy él mint a cikkben szereplő hölgy! Tisztelt "hozsuzs" valami mégsem stimmel ez ügyben, mint ahogy haragos és indulatos reakcióiból látom.”
 • 20. pancser 2009. június 09. 13:38
  „Folytatom kedves "hozsuzs" az újszövetségi idézetet: Jézus odalépett az asszonyhoz felsegítette és útjára bocsátotta, menj békével és többet ne vétkezzél mondta a házasságtörő asszonynak. Az a problémám a dologgal, hogy a bűn, erkölcstelenség velünk él, bennünk lappang, de attól az még nem helyes. El kell kerülni az ilyesmit, pláne ha pénzért teszik mert a hölgyet nyilván ezért jól megfizették amit tett.”
 • 19. hozsuzs 2009. június 09. 13:23
  „Látom, hogy pancsert kellőképpen feldühítette, hogy nem mindenki ítéli el a hölgyet. Dühében odáig jutott, hogy a vele egyet nem értőket kezdi pocskondiázni, mocskolni. "ki mint él, úgy itél"...én három másik bölcsességet üzennék neki: "A ki közületek nem b?nös, az vesse rá el?ször a követ. " valamint "Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek", illetve " Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek." A cikkben szereplő nő senkinek nem ártott, erotikus műsorát egy felnőtt férfiaknak szóló rendezvényen lejtette, nem az iskolában és ahogy azt már sokan leírtuk, ha nincs ez a műsort kéjesen néző apuci, aki a neki járó 10 perc hírnévért és 10 ezer forintért bulvárhírt csinál az egészből, akkor nem lenne most mihez hozzászólni.”
 • 18. soproni 2009. június 09. 13:03
  „Utálom azokat az embereket,akik mások magánéletén csámcsognak és jó pénz reményében azt nyilvánosságra is hozzák.Miért kell úgy élnünk a 21 században,hogy mások véleményétől tartva és nekik megfelelve tegyük azt?”
 • 17. pancser 2009. június 09. 13:02
  „Jé mennyien helyeslik a k.rválkodást! Rajta ncsak rajta, ki mint él úgy ítél. Helyesen tette a fotós és a Blikk is amit tett. Szembesüljön mindenki a maga tetteivel, meg mások is. Mióta az ember civilizációban él azóta vannak normák, elvárják az emberek amit elvárnak. Igaz néhányan szeretik, ez még hagyján, de helyeslik is a civilizáció előtti állapotot. Ez a normanélküliség nem lehet norma!”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Louis Vuitton árkörkép Magyarországon

Mennyibe kerül, és kik viselik? A világszerte ismert luxusmárka nálunk is egyre nagyobb… Tovább olvasom