Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Botrányos csoportszex a rendőrtisztin

Orgián kapták a hallgatókat a Rendőrtiszti Főiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erősen ittas állapotban, később pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak - adta hírül egy bulvárlap.

A csoportos szexről egy ötödik társuk felvételt is készített, majd felrakta a világhálóra. Mindez még december 21-én történt, az iskola vezetősége pedig nagyjából két héttel később értesült a történtekről.

Fórizs Sándor, az intézmény rektor-helyettes a lapnak azt mondta, hogy azóta már mind az öt érintett önszántából elhagyta az iskolát. A fegyelmi vizsgálat eredménye után úgyis mindenképpen menniük kellett volna.

Másnap már késő volt

– Úgy tudom, miután az érintett két lány másnap kijózanodott, azonnal útnak indult, hogy begyűjtsék a felvételeket, de akkor már késő volt. A srác, aki felvette, felrakta a világhálóra. Itt a suliban mindenki egymásnak küldözgette a felvételt – mesélte egy felsőbb éves hallgató, akitől a Blikk megtudta, hogy a felvételt készítő diák szülei rendőrök, és miután gyermekük kimaradt az iskolából az eset miatt, botrányt ígértek az iskolának.

A szülők szerint ugyanis fiuk az alatt a néhány hónap alatt változott meg, amióta a Rendőrtiszti Főiskolára járt. A felsőoktatási intézmény rektorhelyettesének azonban más a véleménye az ügyről.

Mobiltelefonon még mindig népszerű az aktus

A videót azóta a főiskola kérésére már eltávolították az internetről, de a lap úgy tudja, hogy a képsorok több hallgató mobiltelefonján a mai napig ott vannak.

Olvasóink írták

100 hozzászólás
 • 100. bazsi22 2009. augusztus 16. 12:44
  „Sziasztok !

  Én erre ezt tudom mondani mindenki magának köszönheti. Tetteinknek következménye van. Nagyon jól tudták, hogy mit csinálnak a lányok is és a fiúk is. Nagyon jól tették, hogy kirúgták őket. Szánalmasak az ilyen emberek... elbaszták az egész életüket...így jártak...”
 • 99. Imcsi 2009. február 25. 20:35
  „Ez nagyon jó válasz volt!
  Közben nekem is eszembe jutott, hogy a korlátnak is két oldala van (nem jobb és bal!). Az egyik oldalról nézve elképzelhetetlenül magas, a másik oldalról meg a láb felemelése nélkül átléphető!”
 • 98. Jafar 2009. február 24. 22:40
  „Ez egy nagyon-nagyon jó kérdés!
  Igen, ott is vannak korlátok, csak erkölcs és jó izlés nincs.
  S persze a korlátot a rendőrök állítják...”
 • 97. Imcsi 2009. február 23. 21:50
  „Ezek között a korlátok írottak, vagy "csak" erkölcsiek? Van közöttük, amelyik a szexuális élet szabályozásával kapcsolatos?
  A politikusi pálya is egy foglalkozás, ott is vannak korlátok?”
 • 96. Jafar 2009. február 23. 19:33
  „Csak első látásra - olvasásra - van ellentmondás.
  Azért így írtam, mivel egy olyan foglalkozást választottak "életpályának", amely korlátokkal rendelkezik. Ezeket Ők elfogadták, tahát ennek mmegfelelően kellene élniük is. Első sorban a fedhetetlenség az, amit sérülni érzek, a későbbi tekintélyről nem is beszélve.
  Bár a mai rendőröknek - főleg a fiatal, pályakezdő tiszthelyettesekre gondolok - sajnos csak arcuk van szakai tudás és felkészültség helyett, ergo inkább valóak magyar celebeknek, mint rendőröknek.
  Mindezek mellet tiszteletem azoknak, akik szakmailag felkészültek és szabálysértés esetén intézkedni tudnak és mernek!”
 • 95. Imcsi 2009. február 23. 18:49
  „Ha egyetértesz az általad felsoroltakkal, akkor mért kizáró ok az elsőnél a második és a harmadik? Én itt ellentmondást érzek!”
 • 94. Jafar 2009. február 22. 16:47
  „Maximálisan egyet tudok érteni némely hozzászólóval.... :-)
  -Nincs helye ilyen embereknek a rendőrtisztin!
  -Mai világban teljesen elfogadott a csoportsex, és abból csak kimaradni hiba.
  -Ugyanígy elfogadott a szexuális kiegészítő játék is - nem csak ha egyedül van az ember....
  -Én inkább elgondolkodtam ... gyenge teljesítmény után lehet, hogy valami keményre vágytak?
  Ja! A prűd hozzászólásokat a keresztény napilapba kérem...:-)”
 • 93. MTT 2009. február 22. 15:29
  „Ez a történet nem arról szól, hogy a csoportszex valamiféle állatian aljas, gusztustalan mocsok dolog . Hanem arról, hogy emberek intim pillanatait egy vadbarom lekamerázza és aljas, sunyi módon felteszi a netre. Azt, hogy ki, kivel és hogyan szexel, az tartozzon arra, vagy azokra, akik ebben részt vesznek. Itt a legmocskosabb résztvevő nem az egymással közösülő 4 diák volt, hanem aki kamerázott. A helyébe, elbujdosnék a világból. A szülei meg jobban tennék, ha nem vernék a nyálukat, főleg nem azzal kérkedve, hogy rendőrök. A gyerek minősítette a családját is. Egyenes jellemek.
  Ami a RTF-en történt, bárhol máshol is történhetne, itt pont emiatt a kis féreg miatt kiderült....Nagyobb a sajtóvisszhang a "rendőr" szó miatt.”
 • 92. Judytka 2009. február 22. 15:19
  „soproni 2009.02.22. 15:04
  Valóban..ez így van. :))de biztos azt is észrevetted,hogy rajtam kívül mások is kritikusak voltak :)”
 • 91. soproni 2009. február 22. 15:04
  „Judytka! A 89. hozzászólásodba sok az igazság. Azt viszont egy szóval sem mondtam,hogy nekem ők a tökéletes emberek,csupán azt nem szeretem,ha a külsejük miatt kritizálják az embereket,mert nem lehet mindenki olyan szép,mint a bulvár lapokban szereplő kiretusált fotókon látható tökéletes alakú és arcú hölygyek,urak. :))”
 • 90. 1.László 2009. február 21. 20:08
  „Felháborító, hogy kimaradtam belőle:))”
 • 89. Judytka 2009. február 21. 16:51
  „Na igen,akik a médiában akarnak felkapaszkodni(kevés kivétellel),számomra nem túl közkedveltek.Nézzünk szét,kikről szólnak ma a hírek..Nekem nem ők az etalon.Sokkal többre tartom azokat,akik bár nagyok,vagy maradandót alkottak,szerények,és nem csinálják maguk körül a hírverést.(ilyen nem csak a szűk környezetemben van...)De ez csak az én véleményem,biztos nem mindenki ért vele egyet,és ezzel nincs is baj. :)”
 • 88. Imcsi 2009. február 21. 16:21
  „Csak az a baj, hogy akiket Te tisztelni és szeretni szoktál, azok nagy valószínűséggel nem közszereplők, illetve csak szűk körben ismertek! Ezért nem is nagyon lehet velük találkozni a médiában!
  "pornóképeit "terjesztő"pedagógus" Ő ki? Én nem emlékszem rá!”
 • 87. Judytka 2009. február 21. 14:21
  „Aha Pontosan :))
  De viccet félretéve,nem mondod,hogy számodra ők a normális,tökéletes emberek?Klau,meg BB Évi?Meg a pornóképeit "terjesztő"pedagógus?Milyen közszereplők ők?(csak ilyenek vannak??)Ne okozzál csalódást!Akire valamiért fel lehet nézni,azt tisztelni,és kedvelni szoktam!(Csak sajnos ez a bulvár szintű újság őket nem említi..)”
 • 86. soproni 2009. február 21. 14:14
  „85. Az azért túlzás! :) Inkább csak furcsállom,hogy soha nincs olyan közszereplője a cikkeknek,aki elnyerné a tetszésedet.Gondolom Te szép vagy,fiatal és tökéletes alakkal rendelkezel,ezért a lenéző,kritizáló reagálás azokkal szemben,akik ezt nem mondhatják el magukról. :)”
 • 85. Judytka 2009. február 21. 13:03
  „Kedves Soproni..Milyen nagy hatással vannak rád a hozzászólásaim.. :)”
 • 84. meoo1 2009. február 21. 10:40
  „na és akkor mi van...:) bár az a baj, hogy mostanság a suliban a diákok meg a tanárok olyan szaporák lettek mint az üregi nyulak. órán kívül azt csinálnak amit akarnak véleményem szerint”
 • 83. Mátyásfeketeserege 2009. február 21. 10:34
  „Szerintem senkineksemmi köze hozzá hogy mit csináltak mivel és hogyan, ha a házirend nem tiltja(amit kétlek).
  de az tuti hogy én a videó készítőjéről a gatyát is leperelném...
  Amugy a videókészítőböl tuti hogy jó tiszt lessz... Jó szemét és tuti hogy beárul mindent... tuti besúgo.”
 • 82. zotya975 2009. február 20. 23:31
  „patriot ! nem kell sokat kutakodni dobozos játszadozások is vannak fenn a neten. Egészségedre! :-)”
 • 81. patriot 2009. február 20. 20:41
  „Azt hiszem iszok egy sört.....Szigorúan dobozost!!! ..azt a beteg k.... annnnnnyukat!”
100 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Válságban van az olasz divatipar is

Állami segítséget kér az olasz könnyűipar. A gyártók közös közleményben szólították fel csütörtökön… Tovább olvasom