Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Botrány az X-Faktor felvételén

Tóth Gabi és Szikora Róbert között olyan indulatos vita támadt, hogy Alföldi Róbertnek kellett beavatkoznia.
Az elmúlt évek legviharosabb konfliktusát láthatják a nézők az X-Faktor következő adásában. A néhány másodperces műsorelőzetesből kiderül, Szikora Róbert és Tóth Gabi nagyon összeveszett a stúdióban, és a vita odáig fajult, hogy nyílt színen nyomdafestéket nem tűrő szavak is elhangzottak.

A felvételen  megfagyott a levegő, a stáb lélegzetvisszafojtva figyelte, mi lesz a vége a mentorok háborújának, amikor a feldühödött popveterán szúrós tekintettel térdelt Gabi elé. „Legyen egy kis tiszteleted, jó?!" – harsogta magából kikelve a Csikidám atyja huszonhat éves mentortársának.

A Bors felkereste Szikora Róbertet, aki így emlékezett a műsor történetének egyik legfelkavaróbb szóváltására.

– Mi, művészek néha akaratosak vagyunk és a saját látásmódunkat szeretnénk érvényesíteni. Mindannyian hiszünk az elveinkben, és néha ezek a nézőpontok nem egyeztethetők össze – magyarázta az R-Go frontembere, aki azt is elárulta, hogy incidensüket követően Alföldiben felébredt a szunnyadó rendező, és pillanatok alatt rendet teremtett a mentorok közt.

– Robi egy színházi előadáshoz hasonlította a viselkedésünket, és megkért minket, hogy azonnal fejezzük be a teátrális jelenetet. Én már el is felejtettem volna, ha nem látjuk újra a tévében – idézte fel emlékeit Szikora.

Tóth Gabi nem akart nyilatkozni a témáról.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felvehetik a harcot a tüdőrákkal a koleszterincsökkentők

A koleszterincsökkentők erős reakciót váltanak ki a nem kissejtes tüdőrák egyes sejtjeiből, akár el… Tovább olvasom