Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -1°C | 6°C Még több cikk.

Boros Lajos megint beszólt Bochkornak

Boros szerint egykori társa műveletlen, reggeli műsorát , az Önindítót pedig nem tudja hallgatni, mert "bekapcsolja a rádiót, és csak a visszhang jön."
A Class FM reggeli műsorában Sebestyén Balázsék szójátékokról beszélgettek, élő adásban pedig felhívták Boros Lajost, aki a Bumeráng-ban rengeteg szóviccel fárasztotta a hallgatókat és műsorvezetőtársait. A téma elég gyorsan Bochkor Gáborra terelődött, aki egykori rádiós partnere szerint olyan műveletlen volt, hogy ezeket nem igazán értékelte - írja az Origo.

"Karinthy Frigyes-imádó voltam, akinek volt egy olyan társasága, akik halálra idegesítették egymást szóviccekkel. Én a rajongójuk lettem. Már a családomat is elkezdtem kínozni annak idején, de Bochkor annyira műveletlen, hogy nem tudta, hogy klasszikusokat idézek. Mikor ő ezen bosszankodik, gyakorlatilag a magyar irodalom legfontosabb korszakát tiltja le fejben" - mondta el Boros.

Arra a kérdésre, hogy hallgatja-e Bochkort a reggeli műsorában, így reagált: "Nem tudom hallgatni, bekapcsolom a rádiót, és csak a visszhang jön. Állatira drukkoltam neki, a második fiatalkorát éli, végre kiteljesedhet. Nincs ellentmondás, ott áll vigyázban két ember és legyintésre nevet, szóval állati jól mennek a dolgok" - mondta el gondolatait az Önindítóról.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsúzik az RTL a romániai magyaroktól

Az RTL csoport ugyanis kivonul az országból, így az RTL+, az RTL II, a Cool TV, a FILM+2, a FILM+,… Tovább olvasom