Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Bolgár oldalon tűnt fel Patrik elrablója?

Nyomára akadtak Rinyu Patrik elrablójának, vagy csak a vele utoljára látott férfi tökéletes hasonmása tűnt fel? A 19 éves gyáli fiú családja egyelőre nem mer reménykedni a csodában.
Egy hó­napja, április 12-én tűnt el a 19 éves gyáli Rinyu Patrik, akit utoljára egy agresszíven viselkedő, magát ukrán kamionsofőrnek ki­adó férfival láttak. Az illető egy útlevelet is felmutatott, amelyben a Kiril Petrov név szerepelt, de Patrik családja és ismerősei szerint korántsem biztos, hogy az egy eredeti okmány volt. A Patrikért aggódók a legrosszabbtól tartanak, a rendőrség is bűncselekmény ügyében nyomoz ismeretlen tettes ellen - írja a borsonline.hu.

A Bors az interneten kutatva egy igen érdekes bejegyzésre bukkant. Az eltűnt személyek közzétételére létrehozott oldalon egy kommentelő megjelölt egy bolgár utazási honlapot. A weboldal egyik cikkében egy öttagú társaság látható, arról beszélnek, hogy kirándulás közben megmentettek egy folyóba esett nőt. A társaság egyik tagja egy Vlagyimir Vasziljev nevű férfi, aki a megszólalásig hasonlít ahhoz az emberhez, aki Rinyu Patrikékhoz csapódott a fiú eltűnésének éjszakáján, és Kiril Petrov néven mutatkozott be. Egyelőre nem tudni, hogy a kísérteties hasonlóság csak a véletlen műve-e, a hatóságok minden információt megvizsgálnak.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A francia Riviérára vitte alkalmazottainak ezreit egy kínai milliárdos

A Tiens Group tulajdonosa ezzel "megalkotta" a Franciaországba látogató legnépesebb turistacsoportot. Tovább olvasom