Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Bódi Sylvi tart a közelgő gyerekvállalástól

Bódi Sylviről kiderült, még nem készült fel az anyaságra. A Budapesten járt híres energiagyógyász, Uwe Albrecht öngyógyító módszerének segítségével azonban elkezdett oldódni benne a blokk.
A szakember szerint 2012 a spiritualitás éve, mérföldkő lehet minden változásra vágyó életében.


Hazánkba látogatott a híres német energiagyógyász, Uwe Albrecht, hogy bemutassa a Gyógypatika öngyógyító rendszerét és az Igen vagy nem című könyvét. Mindezekből kiderül, hogy a tudatalattinkkal való kommunikáció meggyógyíthat bennünket, és ezáltal minden lelki problémánktól meg is szabadulhatunk. A szakember által felépített Innerwise nevű módszer lényege nem a tünetek kezelése, hanem a gyökérprobléma feltárása és oldása – a Gyógypatika által mindezt otthon, akár magunk számára is végezhetjük!


Soma Mamagésa vezetésével Bódi Sylvi is alávetette magát egy tesztnek, hogy kiderüljön, mire képes Uwe elmélete. A modell az anyaság témakörében kérdezte a tudatalattiját.

A kezelés során egyértelműen kiderült, már a gondolat is stresszt ébreszt Sylvi tudatalattijában. Uwe közölte, a modell még nem készült fel a gyerekvállalásra, de ez könnyen oldható. A szakember azonnali gyógyításba kezdett és elkezdte felszabadítani az energiablokkokat Sylviben.


„Valóságunkat 95%-ban a tudattalanunk teremti meg, amelyet képesek vagyunk alakítani, gyógyítani" – kezdte Uwe Albrecht orvos, az Innerwise módszer megalkotója, aki azt vallja, ha oldjuk a blokkokat és helyreállítjuk az energiaáramlást, mindenre képesek vagyunk.

Bódi Sylvi gyerekkora óta foglalkozik a lelkével, gyakran meditál és figyel a megérzéseire. Uwe módszere nagyon meggyőző volt a számára és hisz benne, hogy képes lehet segítségével feloldani a benne lévő energiagátakat.
„Szívemből vágyom arra, hogy anya legyek, de a tudatalattim még úgy látszik, nem készült föl rá. Tudom, hogy a lelkem rendben tartása fontos feladatom, és, hogy nemcsak a külsőmre, hanem a belsőmre is figyelnem kell" – mondta.


Somát szintén lenyűgözte a gyógyító különleges kezelési technikája, amelyet beépít a mindennapjaiba.
„A szemünk csillogása elárulja a bennünk lévő életenergia szintjét, amely alapja a saját boldogságunknak. Uwe módszere által feltérképezhetjük legbensőbb énünket és rendbe tehetjük azt" – tette hozzá.

Uwe pozitív energiái nagyon nagy hatással voltak Sylvire és Somára. De a szakember is jól érezte magát Magyarországon és megígérte, június közepén visszatér!

UWE ALBRECHTRŐL
Uwe Albrecht 1966-ban született Németországban, orvos, az energiagyógyászat úttörője.
A klasszikus orvoslás mellett kínai gyógyászatot, hagyományos európai orvoslást, pszicho energetikát, autonóm oszteopátiás repozíciós technikát (AORT), homeopátiát, regulációs terápiát, érzelmi terápiákat és szakrális geometriát tanult.

Olvasóink írták

  • 2. Mankapunka 2012. május 05. 01:55
    „tricse

    Holnap éjjel ilyen tájt legyél net közelben,és akkor küldök át neked energiát!!!”
  • 1. tricse 2012. május 04. 17:54
    „Mindamellett hogy hiszek ezekben a hókuszpókuszokban én azt mondom,hogy ne szüljön! Ha nem akar akkor ne,akármit is csinálnak vele! Márpedig nem akar mert tudja,hogy mi mindenről kellene lemondania! Felelős gondolkodással lemondani az anyaságról sokkal tisztelendőbb mint felelőtlenül belevágni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titkos brit jelentés Hitler messiás komplexusáról

Titkos brit jelentés került elő 1942-ből Hitler messiás komplexusáról. Tovább olvasom