Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Bochkorékat visszavárja a Sláger Rádió

Végre megtalálták a helyüket egy új adón a Bumeráng harsány műsorvezetői, de most minden ismét bizonytalanná vált. Újra sugározhat korábbi munkaadójuk, a Sláger Rádió.
Visszatérhet a Sláger Rádió az éterbe. A Fővárosi Ítélőtábla ugyanis elfogadta az adó érvelését, kimondva, hogy a helyét elfoglaló Neo FM jogellenesen pályázott a frekvenciára - írja a Bors.

Az ítélet nemcsak a hazai rádiózás viszonyait változtathatja meg, hanem Bochkor Gábor és Boros Lajos helyzetét is. A Sláger egykori sikerpárosa januárban igazolt az új adóhoz, de most ismét mikrofon nélkül maradhat. Igaz, a Sláger tulajdonosai szerint visszatérhet a Bumeráng a két ásszal együtt.

– Az az érdekünk, hogy a régi, megszokott hangokkal induljon újra a Sláger a régi frekvencián – utalt Bochkorékra is Jakus László, a rádió pénzügyi igazgatója, aki szerint azonban először meg kell várniuk, hogy a médiahatóság hivatalosan megadja az engedélyt az indulásra.
– Mi mármost készen állunk, hogy újra sugározzunk, mert az összes berendezésünk működőképes – tette hozzá.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

 • 10. RickCartman 2010. július 16. 00:32
  „7. hozzászólás magasi 2010.07.15. 15:24

  az idézett szerzőt nem ismerem, amúgy is, idézetekkel előállni önálló gondolatok helyett csacsiság. Méltó egy Bumeráng-rajongóhoz (ez utóbbi minősítést Ön használta önmagára, akár vissza is utasíthatja).
  Továbbiak helyett: ha már egyszer médium az egyes számú alak, a magyarban többes száma helyesen: médiumok.
  Idézett mondta tehát magyarul is létezik: "A médiumok lecsaptak a hírre."
  Ne háborogjon az angol miatt, az indoeurópai nyelv, a magyar nem, összevetni a kettőt nem helyes. (ld: one dollar=egy dollár, de two dollars= két dollár, és nem két dollárok). Pá!”
 • 9. Vallaloid 2010. július 15. 16:39
  „Én megfogadtam, hogy az új rádiókat nem fogom hallgatni, bár néha volt kivétel, amikor nem én kezemnél volt a rádió gombja, de a Neo-n hallottam Tankcsapdát, de Slágeren nem, igy szerintem nem is úgyanazt játszák(ez1 példa volt)!
  Inkább hallgatok helyi adót, vagy cdt!”
 • 8. Mankapunka 2010. július 15. 15:35
  „Nem mindegy nektek mi a név,ugyanolyan típusú zene szól,ugyanabban a gyenge szerkesztésben.

  Fölösleges az egész herce-hurca nektek.

  Nekik pénz,tudom.”
 • 7. magasi 2010. július 15. 15:24
  „RickCartman

  Hú de okos valaki. Talán ezzel az óriási hibával együtt sem volt értelmetlen amit írtam, legfeljebb önnek nem tetsző, de az a magánügye. A szamár dolgot pedig visszautasítom azért, mert nem kértem minősítést. Sajnos ennél sokkal több csodát is tett már a köznyelv. Ismerem a szó latin eredetét. De ön minden bizonnyal pl. úgy mondaná ezt a mondatot: "A média lecsaptak a hírre." Szerintem ön inkább szamár mint én. Az európai nyelvkultúrára sokkal veszélyesebb az angol köznyelvi törtetése.
  Lázár A. Péter írta:
  "Nem az a kérdés, kinek van igaza, hanem az: ugyan miért gondolják a piszkálódók, hogy speciel ebben a kérdésben valakinek igaza lehet. Vitájuk stílusváltozatokról, ízlésről, egyéni használatról, a nyelvhasználat helytől és időtől (vagy éppen semmitől nem) függő inherens sokféleségéről folyik, kijelentéseik tehát éppen olyan komolytalanok, mintha egyikük kivörösödésig állítaná, hogy a művelt magyar férfiember igenis mindig öltönyt hord, a másik pedig gutaütésig, hogy márpedig sose tesz ilyet". Ő maga úgy gondolja, "az sem abnormális, ha valaki egyszer így, másszor úgy használja e különféle alakokat. Az is előfordul, hogy akinél egyszer ez a médium szerepel, az következő mondatában így használja ugyanezt: ezek a médiák; egy másik beszélőnél esetleg ez a média áll szemben ezek a médiumok-kal. Hogy mindez honnan tudható? Megfigyelhető: iskolázott beszélők gondozott beszédjében és írott szövegeiben. ..."
  Hajrá Bumeráng!”
 • 6. RickCartman 2010. július 15. 14:11
  „magasi

  a " média" szó már eleve többes számban van, tehát szamár, aki azt leírja: "médiák", még egyszer többes számba téve a szót.
  Hozzászólása ezáltal értelmetlen, hiteltelen, boldog Sláger-hallgatást!”
 • 5. akosbarkovics 2010. július 15. 13:31
  „Én már alig várom,
  A Sláger és a Bumeráng csak együtt az igazi!
  Hajrá!”
 • 4. magasi 2010. július 15. 09:48
  „Kedves "kisem"! Az elmúlt nyolc év "pillanatnyi hatalmi érdekeknek megfelelő" dolgait némi szelektív emlékezetkihagyás miatt hamar elfelejtették azok, akik a tetteik miatt a társadalom viszolygását élvezhetik manapság. Sajnos a médiákban és gyakorlatilag mindenhol még ott ülnek jó pénzért, és osztják az észt a megrendelőiknek megfelelően, gyanítom addig amíg tart az ingyenpénz, aztán majd átöltöznek.”
 • 3. kisem 2010. július 15. 09:08
  „Nem felszámolják, csak a pillanatnyi hatalmi érdekeknek megfelelően átalakítják.
  Olvastam az ORTT nyilatkozatát, amely arra hivatkozva, hogy az ítéletben nem szerepel a jelenlegi szerződés(ek) felbontásának kötelezettsége, nem is lép ez ügyben, azaz marad minden úgy, ahogy most van.
  De ...
  A bírósági ítélet azt viszont kimondta, hogy a most ahogy van állapot alapját képező pályázati elbírálás törvénytelen volt, azaz normális hozzáállás mellett nem jöhetett volna létre. Logikusan következne ebből, hogy a megkötött szerződés(ek) sem jöhettek volna létre.
  De mi Magyarországon vagyunk, ahol a jogerős -az egyszerű polgár számára egyértelmű- ítéletek a jelek szerint nem sok mindenre kötelezi az elmarasztalt felet, tovább kapálódzhat az általa kierőszakolt állapot fenntartása végett.”
 • 2. Orfeusz 2010. július 15. 08:36
  „ORTT? Kik azok? A jövő héten számolják fel az egész vircsaftot. Vége a mutyi álállásoknak, szolgálati kocsiknak, utazgatásoknak, naplopásnak!”
 • 1. Orfeusz 2010. július 15. 08:33
  „Nyugi! Bochkorék maradhatnak a Neo Fm-nél. Az ítélet nem írta elő az eredeti állapot helyreállítását. Éhes disznó ( Sláger, Danubius ) makkal álmodik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak új szív mentheti meg Lacika életét

Műszívre kötötték tegnap Magyar Lacikát, az egy - éves kisfiút, aki áprilisban került kórházba… Tovább olvasom