Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

Bochkor betelefonált a Danubius műsorába

Bemocskolta a versenyt a politika – mondta a Sláger Rádió műsorvezetője Bochkor Gábor, amikor kiderült, hogy a pártérdekek fontosabbak a rádióhallgatók véleményénél.


Bemocskolta a versenyt a politika

Megszűnik a Sláger és a Danubius Rádió. Hosszú huzavona után hozta meg döntését az ORTT az országos rádiófrekvenciák ügyében. A győztes az Advenio és az FM1 konzorcium lett, így november 18-tól e két cég szolgáltat műsort. A Sláger Rádióban megtörve fogadták a hírt, a Bumeráng csalódott műsorvezetői pedig már a lehetséges folytatásra készülnek.

– Sokkolt a döntés, alig jutok szóhoz. A kedvezőtlen előjelek ellenére is bíztam abban, hogy tiszta lesz a verseny, ám azt bemocskolta a politika – kommentálta a fejleményeket Bochkor Gábor, aki nehéz szívvel készül arra, hogy ma reggel ismét be kell ülnie a stúdióba.  – Mindent elkövetünk, hogy a Bumerángot valahol folytatni tudjuk – tette hozzá Boros Lajos. Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója szerint a sajtószabadság elleni merénylet, hogy elvesztették a frekvenciájukat.

A Sláger Rádió hivatalos álláspontja

Szomorú nap ez az országnak, a Sláger Rádió hallgatóinak és dolgozóinak! Ma döntött az ORTT! November 18-ától a határozat szerint másik rádió működik majd aSláger Rádió helyén. A hírek szerint az eddig megszokott zenei műsor helyett Önök a továbbiakban egy politikai beszélgetős műsort hallhatnak majd!

A híresztelésekkel ellentétben a legnagyobb összegű díj ajánlatot a Sláger Rádió tette. Egy most induló, politikai irányultságú beszélgetős rádió ennek töredékét sem képes kitermelni és befizetni. Az ORTT döntése következtében ezért évi 670 millió forinttól esik el a költségvetés! Mivel politikai döntés született súlyos kárt szenvedett a magyar demokrácia és a sajtószabadság. A döntés súlyosan árt az ország nemzetközi megítélésének, egy olyan helyzetben amikor Magyarországnak a rendszerváltás óta a legnagyobb szüksége lenne a külvilág rokonszenvére, a politikai befolyástól és a korrupciótól mentes befektetői környezetre.

A hallgatók és Magyarország érdekében minden törvényes eszközt igénybe veszünk, hogy Önökkel maradhassunk.

Köszönjük, hogy eddig is és most is bennünket hallgatnak!

Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója


Bochkor csütörtök reggel betelefonált a Danubius műsorába Sebestyén Balázséknak

A két reggeli műsor különbözőképpen kezelete a kialakult helyzetet. Míg a Danubiusnál a Reggeli Pirítósban Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János vidámra vette a figuát, és nem kommentálta a történtetket, a Slágerben Bochkorék a hallgatók véleményét olvasták ba, és ezekre reagáltak.

Történt valami, amire eddig még nem volt példa: Bochkor Gábor élőben telefonon jelentkezett be Balázsékhoz.

Bocsi „Hogy vagytok?" kérdésére Balázs annyit mondott, hogy ilyen pillanatban nehéz jókedvűnek lenni. Majd viccesen hozzátette: „Minden mindegy alapon már Crystal-számokat játszunk."

Olvasóink írták

71 hozzászólás
 • 71. Csetneky 2009. október 31. 18:36
  „Nekem egyáltalán nem hiányzik egyik sem. A "nevettető" műsoraik erőltetettek voltak, az általuk favorizált "zene" pedig nem tartozik az érdeklődési körömbe. Ettől függetlenül nem szólom le azokat, akiknek tetszett, mert ízlések és pofonok ugyebár különböznek. Megnyugtatásul közlöm, az új rádióadókat sem fogom hallgatni, mert szinte egyáltalán nem hallgatok rádiót. Az autóban nekem tetsző zenét hallgatok, otthon pedig szintén.”
 • 70. Dwatson 2009. október 30. 15:35
  „Én már annyira untam mindkét csapatot,hogy eddig is inkább a Kossuth rádiót hallgattam reggelente.A jelenleginél számomra már csak jobb lehet.Megszabadulhatok Bochkorék Márta néniétől...”
 • 69. @Gabben 2009. október 30. 13:31
  „Hétfőn reggel , mindenki aki szereti a Sláger Rádiót és a Danubius-t , ahhoz hogy érződjön ez a dolog , reggel 8-kor pontban akinek autója van vagy egyéb hangos eszköze , dudáljon , hadd
  szóljon Magyarország a 2 rádióért!!!!!Ennyivel tartozunk !!!!!! Köszi”
 • 68. NemeszteleN 2009. október 30. 13:13
  „AHA, miért kell nyolcszor leírnod, hogy nem tetszett neked a Bumeráng? Kit győzködsz, önmagadat?”
 • 67. jucixyz 2009. október 30. 12:42
  „Én fiatal vagyok, ezeken az adókon nőttem fel. Érdekesnek tartom, hogy tizen-akárhány évig senkinek semmi baja nem volt az adókkal. Nekem hiányozni fognak. Én a zenéért és a vicces műsorokért hallgatom mind a két adót és nem másért. Aki beszélgetést akar hallgatni annak ott a Kossuth meg akármelyik.akinek nem tetszik az hallgasson mást, de miért kell sárral dobálni a többit, aki szereti??Izlések és pofonok.. Hát kiváncsi leszek az ellentábor véleményére, ha beindulnak/beindul az új adó...”
 • 66. bn 2009. október 30. 12:33
  „czindi: eddig is így volt, hogy nincs kire szavazni, mert mindig az volt, amit egy kabaréban hallottam (Kőhalmi Zoltántól): "Vagy a mostani lesz, vagy a régi..." :D”
 • 65. czindi 2009. október 30. 11:56
  „Kedves egér! ( 60-as) én spec többdiplomás emberke vagyok, és mint alább írtam, kitételekkel de kedveltem ezt a műsort, a rádiót meg pláne. Tehát ha kérhetném, ne hülyézz le ( csodálkozom, de egy piros pont Neked, hogy nem "hüjének" írtad, megnézted az Értelmező szótárban?)
  58 stunde: igazad van, de az a hír, mármint hogy "kizárták az MSZP-t és a FIDESZ-t a Parlamentből" sokkal nagyobb örömöt okozna számomra és sok-sok ember számára. Azt hiszem, eljutottunk arra a fokra, hogy nincs kire szavazni...”
 • 64. Orfeusz 2009. október 30. 09:26
  „A kutya ugat, a karaván halad! Vihar egy pohár vízben! Decemberben már híradás sem lesz a Bochkor-Boross bandáról... Nyugodjanak el békében!”
 • 63. bn 2009. október 30. 08:31
  „Kezd ez a fórum átcsapni személyeskedésbe, és mint olyan nincs értelme.
  Lehet fokázni a Bochkorékat, de akik szeretik őket, azoknak egy kicsit vidámabban indul a reggel. Nem értem, hogy az miért fáj másnak, hogy ezek az emberek sajnálják, hogy "elvették tőlük a nevetési lehetőségüket".
  De ez sem igazán a témába vág, hiszen nem műsorokat szüntettek meg, hanem a két legnagyobb országos kereskedelmi rádiót, és ez közel sem az a kategória, mintha betiltjuk a józsi barátot, vagy a Maunikát.
  Maga a megszüntetés módja az ami vérlázító, hiszen ilyen alapon bármelyik más rádiót is pikk-pakk megszüntethetnek, és úgy túnik, hogy bármikor, bármilyen indokkal.
  Én is szeretem az MR2-t, és ezzel nem vagyok egyedül. Ha visszaemlékeztek, nem olyan régen még az MR2 állt perben azt ORTT-vel, mert hogy nem teljesítí a közszolgálati kategóriát. Akkor nem lett belőle botrány, mert nem sikerült nekik, pedig ott meg a fiatal korosztály adóját vágták volna tökre annak ellenére, hogy nagyon jól tudták, hogy az arculatváltás óta a hallgatottság minimum megtízszereződött.
  Ezzel csak azt akartam mondani, hogy csak fröcsögtök egymásra, akkor elsiklotok a valódi probléma felett, hogy egy olyan testület hoz döntéseket, aki a szaját szája íze szerint alakítja a médiát, mind a tv-t, mind a rádiót.”
 • 62. pancser 2009. október 30. 07:27
  „60! Azt hiszem még csak azok fognak agymosást csinálni. Szerencsétlenek tudjátok mi a a nyertes Advenio ZRT például? Most is hazudik, igérgetett össze vissza, meg hogy magyar. Ugyebár vannak szerény magyarok, vannak tisztességesek, akadnak rosszak is meg bűnözők is mert minden nép sokféléből áll. Ezután nézz utána. Már írtam egyszer egy másik helyen, rosszat még rosszabbra nem cserélek. Ez akkora mutyi volt mint a Himálája. Ahol ez a befektető megjelenik ott minden rendben, mindkét részről. Ez nagyon érdekes, elcsitulnak a pártharcok, valahogy mindkét nagy párt megbékél a másik dolgaival. A legrothasztóbb egy demokráciában egy nagykoalíció, a közös mutyi! A pártvezérek sunyin at ORTT mögé bújnak, a jó nénikéjüket, úgy látszik jól fizetik a pártokat valakik. "mauz" "mauz" !”
 • 61. noni73 2009. október 29. 23:27
  „26.VJack!
  Tökéletesen igazad van!!Ez egy nagyon jól megfogalmaztad!Nagyon találó!Na erre mit lépne a Bocsika???”
 • 60. mauz 2009. október 29. 23:03
  „Remélem, a Bocskor és a hülyeségei végképp eltűnnek a süllyesztőben.

  De tényleg, most akkor Bohkor, Bokkor vagy Bocskor, hogyan kell ejteni? No de hagyjuk.

  Ugyanaz, mint az agymosó kertévék délutáni műsorai.

  Hülyéktől hülyéknek, szeretettel!

  Nem szabad sajnálni. A mi életünk lesz értékesebb ezeknek a selejteknek az elmúlásával.”
 • 59. syncreon 2009. október 29. 22:20
  „Bochkorék reméljük folytatják valamelyik rádióban, ők messze a legjobbak!”
 • 58. stunde2 2009. október 29. 21:13
  „Szerintem egyáltalán nem volt megfontolt a döntés.
  Majdnem ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egyszer csak kizárnák a parlamentből az MSZP-t és a FIDESZT.
  .....Ez a két csatorna több generáció is kétfelé osztott: egyik fele a Danubius-t, másik a Slágert hallgatta.....
  Ők most mindannyian ezzel a döntéssel le lettek sajnálva.
  Az az érzésem, hogy nem vagyunk kevesen, akiknek most hiányozni fognak...”
 • 57. b.zoli 2009. október 29. 20:36
  „hadjátok a mocskolodást
  aki nem szerette öket az (gondolom) nem is halgatta ,ezért nincs miért mocskolnia az adásokat .

  ÉN SZERETEM A BUMERÁNGOT ÉS A SLÁGER RÁDIÓT !!!

  36 -os hozzászólás szerintem ugy hülyeség ahogy van! rengeteg halgatójuk van és szerintem ezt mindenki nyiltan válalta és válalja is!
  köszönöm”
 • 56. pancser 2009. október 29. 20:23
  „47! Értem, az embernek ha valami nem tetszik akkor rendben van, hogy eltüntetik. Mindenki egyformára nyírva ízlésileg is. Ezt mondják a nagy nagy emberek akikhez kicsik vagyunk.”
 • 55. mauz 2009. október 29. 20:02
  „Hoppá, Szilágyi úrral nagyon egy húron pendülünk MR2 témában :DDD”
 • 54. mauz 2009. október 29. 19:59
  „Személy szerint nem fog hiányozni a két majom. Négy éve nem hallgatom a slágeres szemetet, egészen pontosan azóta, amióta egy kimondottan magyarellenes adást sikerült leadniuk.

  (Az volt a lényege, hogy egy betelefonálós műsorban egy kisgyereknek magyarázták [személy szerint a Bocskor], hogy uyge, milyen jó lenne, ha kevesebb ember lenne Magyarországon, mert akkor nem lennének dugók, nem lenne ekkora tömeg, és könnyebb lenne lakáshoz jutni?) Hát ez szerintem a kereskedelmi rádiózás legalja. Felháborító a mai magyar demográfiai katasztrófa közepette. Egyáltalán nem volt vicces, sőt, ilyennel egyáltalán nem szabad viccelődni. Nyílt (magyar-) nemzetellenesség. Erre örökre emlékezni fogok, és örömtüzeket fogok gyújtani, amikor a Sláger, és BB lehúzza a rolót. Szerencsére, már nincs messze az idő. Mindenesetre eszem ágában sincs sírni ezekért a hulladékokért.

  A Voga meg egyenesen, leplezetlenül egy MSZP pártkatona.

  A zenéről meg annyit (már amennyit az utóbbi időben tapasztaltam), hogy egy nagy rakás konzerv (értsd: szar).

  Én ha rádiót, akkor MR2-t hallgatok, tényleg változatos zenék vannak, minimális dumával. A liberális majmok meg most sírnak, mert elvesztették egyik utolsó médiatámogatójukat. Hát én nem sírok.

  Még egy dolog: az, hogy a Klaudiát, a Mónikát meg a Józsibarátot 2 millióan nézik, az nem azt jelenti, hogy IGÉNY VAN RÁ. Az azt jelenti, hogy 2 millióan IGÉNYTELENEK. Marha nagy különbség.”
 • 53. Szilágyi_Zsolt 2009. október 29. 19:52
  „Mindigatutit, ha már megszólítottál - csak hogy megnyugodjon a lelked -: én nem hallgatok Kárpátiát. Ugyan van néhány jó száma, de összességében mind a zenei, mind a szövegvilágát eléggé egy kaptafára menőnek és unalmasnak tartom, s az énekese hangja sem igazán érint meg. És ne sorolj föl helyette más jobboldali-nemzeti együtteseket, mert azokat sem hallgatom célirányosan. Ugyanis zenei téren mindenevő vagyok, a legkevésbé sem kötöm magam stílusokhoz, és mostanában, ha már rádióhallgatásról van szó, nálam a Magyar Rádió kettes csatornája, a Petőfi a nyerő. Kikötésekkel ugyan, de ma szerintem ez a legjobb országos rádióadó: változatos zenét szolgáltat, keveset pofázik, gyakorlatilag alig ad reklámot, és gazdagabb a zenei kínálata, mind a Slágernek és a Danubiusnak együttvéve. Pedig elég liberális szellemű csatorna, és a zsidó Such György-féle vezetés reformálta meg, mégis elismerem, hogy jól sikerült. Meglepődsz, mi?
  A Kuruc.info pedig tisztán az interneten működik, szerintem te a Szent Korona Rádióval kevered.”
 • 52. Truder 2009. október 29. 19:28
  „Most jön Bocsi azzal,hogy a döntést bemocskolta a politika...Azért kíváncsi lennék,hogy melyik oldalnak a seggnyalója?”
71 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiss Ramóna kellemetlen helyzetbe került a WC-ben

Igen kellemetlen helyzetbe hozta barátnője Kiss Ramónát. A Barátok Közt sztárjának egy csúnyán… Tovább olvasom