Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 27°C Még több cikk.

Biztonsági őr kötözködött Kamarás Ivánnal - fotók

Kamarás Iván immáron harmadik éve ingázik Budapest és Los Angeles között. Mindkét helyen él és dolgozik. Mindkét országot otthonának tekinti, de egy fontos amerikai eseményről ezúttal megfeledkezett.
„Szeptember 6-án, mindössze egy hétre mentem ki Amerikába. Évek óta ingázom a két ország között, számomra természetes, hogy oda megyek, ahol éppen feladat vár. Nem is értem, amikor azt hallom Magyarországon, hogy nem hívtak egy munkára, mert azt hitték, kint vagyok. Csak egy telefon és jövök, ilyen egyszerű"-mesélte a színész, aki ezúttal egy emblematikus amerikai ünnepről megfeledkezett.
„Aki ismer, tudja, hogy nem erősségem a dátumok fejben tartása, még a családtagjaim születésnapját is nehezen tartom észben. Eszembe sem jutott, hogy szeptember 11-én, az ország egyik legfontosabb emléknapján is kint leszek, sőt eredetileg úgy volt, hogy aznap repülök"- mondta Kamarás, aki azért utólag örül, hogy aznap mégsem szállt repülőre.


„Kedves ismerőseimmel kirándulást terveztünk a Universal Stúdióba. Az első meglepetés akkor ért, amikor közölték, hogy nagyon lassan halad a beengedés, mert mindenkit különös alapossággal ellenőriznek. Nem értettem, hogy miért, akkor esett le tantusz, mikor közölték, hogy milyen dátumot írunk. Nyugodtan végigálltuk a sort, biztos voltam benne, hogy semmi gond nem lesz. Alig volt nálunk csomag: iratok, pénz, üdítő, ami egy átlagos táska tartalma egy kiránduláson."
A biztonsági őr azonban megállította a színészt, kérve, hogy pakolja ki a táskáját.


„Természetesen mindent kivettem a táskámból és szinte automata mozdulattal kezdtem is visszatenni a cuccokat. Az őr azonban közölte, hogy az Apentát azonnal dobjam ki, nem vihetem be"-mesélte Kamarás Iván, aki nem akart vitába keveredni az őrrel.

„Amerikában kicsit más a rendőr és a biztonsági őr munkamódszere, mint itthon. Elég egy gyanús mozdulat, amit félreértenek és kattanhat a bilincs. Egyik barátomat egy pillanat alatt büntette meg a rendőr 450 dollárra, ami kb. 100.000 forint, mert rágyújtott a nyílt utcán, ami kint szigorúan tilos. Udvarisan csak annyit kérdeztem, hogy miért nem vihetem be, mire ő közölte, hogy bontatlan üveg, abban bármilyen vegyi anyag elrejthető. Nincs valami áthidaló megoldás, kérdeztem naivan, mire az őr közölte, hogy ha én, és a velem tartó ismerőseim is beleiszunk az italba, átenged. A másik őr azonban közbelépett, mondván, hogy ő hallani sem akar arról, hogy bevisszük, ha beleiszunk, ha nem. Kisebb vita keveredett a két őr között, mi pedig csak álltunk és vártuk a végeredményt. Végül, felhívták a főnöküket, aki meghozta a végső döntést: ha beleiszunk, bevihetjük. Egy pillanat erejéig megfordult a fejemben, hogy megkínálom az őröket is, de olyan tekintettel néztek ránk, hogy ezt az ötletet nagyon gyorsan elvetettem. Több színházi szerepem volt már, amiben innom kellett, de ilyen éles tekintetek kereszttüzében még nem sosem ment le üdítő a torkomon"- mondta a színész, aki ugyan első alkalommal töltötte szeptember 11.-ét Amerikában, de ez emlékezetes marad.

Olvasóink írták

  • 3. bn 2012. szeptember 25. 09:25
    „Az élet kemény Ámérikában is... De majd Elemér megírja...”
  • 2. borsmenta 2012. szeptember 24. 21:07
    „Ezt hittem, hogy ő nem ennyire üresfejű. Tévedtem.”
  • 1. kapic30 2012. szeptember 24. 11:42
    „mekkora hír mekkora probléma....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hámori Gabi testápolóval kezdi az öltözködést - fotók

Bőrünkön sok mindent megérzünk: a kellemes őszi nap melegét, egy szerelmes érintést… Mégis… Tovább olvasom