Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Bizarr: postaládával szexelt, letartóztatták

A férfi több alkalommal is "légyottot" kezdeményezett az utcai postaládákkal. Egy sokkos szemtanú jelentette fel, a rendőrök közszeméremsértésért tartóztatták le.
Közszeméremsértésért letartóztatták azt a 45 éves, Randy Paul Bennett nevű férfit, aki több alkalommal is postaládával kezdeményezett szexuális együttlétet az angliai Wiganben - írja a Mirror.

A férfit egy nő jelentette fel, miután azon kapta, hogy nyilvános helyen, egy forgalmas bevásárlónegyedben közösül a tárggyal, miközben "gyönyörében" hangosan üvöltözött. Elmondása szerint miután felhúzta nadrágját, egy lámpaoszlopon kezdett rúdtáncolni.

A rendőrség az esetet követően újabb "aktuson" kapta rajt a bizarr hajlamú embert, amikor egy üzlet előtti postaládára vetett szemet.

A történtek alatt Bennett részeg volt, a rendőröket is hevesen sértegetni kezdte, káromkodva üvöltözött a tisztekkel amikor odamentek hozzá.

A bíróságon a férfi semmit sem tagadott. A bíró 12 hónapos elvonóra kötelezte, a perköltség megfizetésére és 20.000 forintnak megfelelő kártérítésre, melyet az egyik szemtanú részére kell megfizetnie. A nőt ugyanis megrémítette és sokkolta a gusztustalan látvány. Mindezek mellett a szexuális bűnözök nyilvántartásába is felvették.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szupercuki videó: macska vs. medve

A vörös cica hosszas cserkészési folyamat után végül brutális kegyetlenséggel végzett szerencsétlen… Tovább olvasom