Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Beugró vs. Dumaszínház - fotók

A stand-up comedy és az improvizációs színház – bár sok ponton hasonlít – mégis külön műfajok. A Dumaszínház és a Beugró csapatai saját eszközeikkel szórakoztatják és hódítják meg az igényes humorra vágyó közönséget.
Nem véletlen, hogy a két társulat időnként lopva pillantott egymásra, mit csinál, hol tart a másik. A szakmai figyelemből egészséges verseny lett, most pedig eljött az idő, hogy kiderüljön, ki a jobb. És hogy ki dönti ezt el? Csakis a közönség…

Első alkalommal október 3-án méri össze tudását stand-up comedyben és improvizációban a Beugó és a Dumaszínház két-két művésze. A Corvin Dumaszínház színpada képzeletbeli szorítóvá alakul. A kék sarokban Debreczeny Csaba és Kálloy Molnár Péter, míg a pirosban Janklovics Péter és Kovács András Péter várják a küzdelem kezdetét jelző szignál kezdőhangjait. A mérkőzés igazi rangadó lesz, hiszen mindenki hozza a saját eszköztárát, amiben rutinos, edzett, de ugyanakkor bizonyítani kell a másik területen is. Egész testükkel játszó, improvizáló humoristák és nagydumás színészek. Mi lesz ebből? Óriási csata, aminek egy célja van: meghódítani a másik közönségét és megtartani a sajátot. Érdekes este lesz.

A küzdelem barátságos hangulatban zajlik majd, erre garancia a műsorvezető: Novák Péter. Ugyanakkor a verseny heve már most elérte a résztvevőket, akik a média eszközeit használva üzengetni kezdtek egymásnak. Saját készítésű videókban fenyegetik egymást, és úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják, amit mondanak.

A lélektani hadviselés eme hatékony eszközeit a Dumaszínház Facebook-oldalán lehet megnézni. Aztán jöjjön, aminek jönnie kell…

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (Dumaszínház MŰSOR). Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Corvin Dumaszínházban (1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. Telefon: +3630/680-5263) kaphatók. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem vett bugyit az élő adáshoz a műsorvezetőnő - videó 18+

A katakán szépség, Marta Torné azonban nem vesztette el lélekjelenlétét, mintha mi sem történt… Tovább olvasom