Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Best of szilveszter: válogatás Magyarország legjobbjai közül

Megmondtuk előre: vigyázz, ne kerülj a netre szilveszter után! Íme, akik nem fogadták meg. Válogatás Magyarország legjobbjai közül.


A szilveszteri házibulik nagyon veszélyesek. Sosem tudhatod, hogy mi sül ki belőlük. Ha szerencséd van, csak egy lapos és unalmas buliba kerülsz, ha nincs, akkor még ultra égő is lesz ott lenni. Ha abban a pillanatban nem is, másnap biztosan. Az újévi mámorból ébredve a júzerek elkezdték feltölteni kis videó összeállításaikat az idei bulikról. Az ország különféle pontjairól érkeznek a kíméletlen felvételek az interenetes videó megosztó oldalakra. Nézze meg, hogy buliztak a fiúk, vagy mi történik, ha egyedül hagyjuk a tiniket!

Nagyigmándi szilveszter. A buli java.Emo szilveszter? Tinik a házban.Dió a sztár.Tesco vodka és szilveszteri homoerotikus játékok Kömlődön. "Feszíts oszt akkó hagy szójjon! De közbe' igyá'!"Ne drogozz, mert ilyen leszel! Speed cooking.Koxi és Gabba. Na, meg egy kis alkohol.Szilveszteri kan-karaoke Bencével. A kiejtésen lenne mit csiszolni. Talán még egy Unicum jól jött volna.Ámáne mániku báde! Bárcsak ott lehettünk volna!A Vili csapat szilvesztere. Jaj.Lányok azt már nem kellett volna meginni.


Végezetül: GyurikaOlvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. ALANEklub 2009. január 06. 12:06
  „ALANE legyen neked, kedves fmarco!

  Az ALANEklub köszöni neked támogatásod! :D

  Örüljük neki, hogy van olyan, aki megérti filozoofiánk ami a "We ya senga Has wéhé
  Wanna wéndé lambo hé hé hémentourek!" életérződést akaródzik kifejezni. Aki még nem érti meg
  filozoofiánk, annak küldünk innen Afrika sok szeretetetet és nem csak azt, hanem klippet is hozzá:

  http://www.youtube.com/watch?v=WCevP9DJtIY

  amelyben mindenünk benne van: kezünk lábunk is. Ne feledjétek énekelni hozzá 25ös komment alattvaló dalszöveget!
  A Kisalföld kedves újdonságíróinak üzenjük,hogy szereteljük őket is és hogy a refrénszöveg kezdete magyarra fordítva le fonetikusan így hallatszódik:
  álányemánye-muuu-mááánye, vagy -máááue izlés szerint. a kiírás tehát fent címnek nem jó szerintünk, de nem baj.
  Minden ALANEklubhoz csatlakolni akarodzó jelentkezését szívből várjuk a alanyemanye@yahoo.com címre!
  Ja és a Júzerek, bárkik is legyenek ők, csatlakolhatnak hozzánk bátoran, mert mi nem utáljuk őket és nálunk mindig jo a buli.

  ALANE nektek kedves Barátaim!

  Barátilag üdvözletel titeket:
  Madiko”
 • 35. miracle 2009. január 05. 21:57
  „jajj ggg, te csak arról tudsz bármit is, ahol személyesen megjelensz és látod a saját szemeddel?
  Akkor gondolom a Kisalföld Online-on megjelenő témák 99%-hoz sem szoktál hozzászólni, hiszen nem lehetsz mindenhol ott és szerinted máshonnan semmiről lehet infót szerezni.
  Jó éjt.”
 • 34. ggg 2009. január 05. 21:47
  „figyi, ha ilyen oldalakat lesegetsz, akkor nyilván érdekel a dolog. lehet pont azért, mert kimaradtál belőle. ha nem is jártál "ilyen" helyekre, akkor honnan tudod, h mi volt a "program". én is jártam bulizni, és elárulom, h nem volt semmiféle program. max neked ennyi jött le belőle....
  egyébként igen, velük lógtam, a "fiatalokkal", mert ez így normális, és most is együtt lógok a haverokkal, ha van időnk rá (max már nem így nevezzük), mert ez így normális
  kb ennyi
  jó éjt”
 • 33. miracle 2009. január 05. 21:25
  „Mondjuk körülnézel olyan honlapon, ahol rendszeresen tesznek fel ilyen fotókat, magad is meggyőződhetsz róla.
  Én is voltam fiatalabb, speciel utáltam az ilyen helyeket, ezért nem is jártam, kortársaim annál inkább és MINDEN hétvégén ugyanaz volt a programjuk és marha büszkék voltak rá, hogy ők (a nagyfiúk!) mennyire beb..sztak.
  Egyébként te meg honnan veszed, hogy nem így van? Velük lógsz? Vagy kamu a szöveg?”
 • 32. ggg 2009. január 05. 20:33
  „miracle, mégis honnan ismered ennyire részletesen? vagy velük lógsz, vagy kamu a szöveg... és csak buta módon általánosítasz. neked ez az életforma. szánalmas...
  és ha lenne a fiataloknak harmadik kezük, akkor azzal szúrnák a tűt a negyedikbe. nemde???”
 • 31. miracle 2009. január 05. 20:17
  „Persze, jaj szegény fiatalok, hát egyszer nem ereszthetik ki a gőzt?
  Egyszer? A képen szereplőknek ez életforma. Minden hétvégén ugyanezek az arcok, csak más "alkalomból", ugyanezt művelik. Illetve semmilyen alkalomból, hanem azért mert péntek-szombat van és akkor be kell rúgni, egyik kézben sörrel, másikban cigivel. A szilveszter csak arra jó, hogy legyen mögötte ideológiai is.”
 • 30. fmarco 2009. január 05. 19:52
  „Hát ez az ámáne mániku báde című eposz nagyon üt. Mindig tudtam, hogy a házibulik a legjobbak, és ott is a konyhában van a legjobb buli. Aki meg ismeretlenül bírál fiatal alkoholistákat és nem-alkoholistákat, az nézzen magába, vagy tükörbe, és szégyellje magát, hogy csak ennyire telik tőle. Pro és kontra értem ezt. Személy szerint az alkoholistáknál csak az anti-alkoholisták szánalmasabbak... Az arany középút, az az igazi! Ezek a fiatalok a videókon csak jól érzik magukat. Akinek az a jó érzés, h széthánnya a belét, annak egészségére! (aki viszont idén szilveszterkor a Free-klotyóba belehányt annak legközelebb ledugom a torkán a saját lábát! :D) Olyan apokaliptikus képeket festenek egyesek itt egy kis hülyéskedésből, hogy nekem fáj. Vegyük kicsit lazán ezt, fiatalosan. mindenki (volt) fiatal! Hajrá "Ámáne Mániku Báde" :)”
 • 29. zotya975 2009. január 05. 19:39
  „Attól, hogy én nem iszom, még nem itélem el az olyat, aki iszik, és bár lehet hogy félreérthető volt, de nem intéztünk össznépi támadást a videókon szereplő fiatalok ellen, a lényeg hogy mértékkel, vagy mértéktelenül, ill. alkalomszerűen, vagy rendszeresen történnek az ilyen alkoholos szórakozások. Nálam konkrétan az utolsó előtti videón szereplő hölgyemény verte ki a biztosítékot. Amúgy nem csak a fiatalokról írtam ha vki veszi a fáradságot és visszaolvas ez kiderül a 4.hsz-ből is.”
 • 28. Bunder 2009. január 05. 19:06
  „mennyire, nem menyire...:P bocsi”
 • 27. Bunder 2009. január 05. 18:48
  „Ismét Tisztelt Mindenki!

  Még egyszer hozzászólok a témához és megfogadom, hogy eztán nem fogok, mert látom, hogy a közellenség listáján átvettem a megtisztelő első helyet...
  Amikor elolvastam, hogy jött-e valamilyen válasz a kommentemre, bevallom egy kicsit megdöbbentem...
  Aztán rájöttem arra, hogy ez egy tipikus reflex volt. Nevezetesen, hogy megakadtak egy mondatomon. Ugyanis ez volt az egyetlen ami sértőnek hathatott, így erre rögtön lecsaptak a szemfüles olvasók. Arra azonban (SAJNOS) már senki nem vette a fáradtságot, hogy a következő mondatomat is alaposabban elolvassa, hiszen az embernek rögtön csak a negatívumok tűnnek föl, a lényeg viszont abban volt. Erre a részére viszont nagyszerűen lehetett reflektálni és újra néptanító bőrébe bújva következtetéseket levonni, haragot szítani, vagy esetleg jósolni...
  Apropó jóslás! Nem mintha emiatt mély depresszióba estem volna, de kikérem magamnak, hogy bárki ilyet mondjon, feltételezzen rólam! Egyáltalán honnan veszed azt, hogy én milyen vagyok, leszek esetleg? Nem is értem, abszurd...
  Aztán megint csak rájöttem (én már csak ilyen rájövős ember vagyok), hogy ez is csak az erkölcsi bizonyítvány hiányosságát tükrözi és nincs értelme veszekedni ilyeneken.
  Vannak emberek akiket csak a balhé éltet. Gondolom menyire várták már páran, hogy valaki visszaírjon, akinek egy kicsit eltérő véleménye van.
  Aki ilyen primitíven mocskolódik, háááát...igazából az ő dolga, neki kell majd saját lelkiismeretével elszámolnia.
  Amit meg még el szerettem volna mondani, hogy a Budapest Tv-n nagyszerű műsorok találhatók, köztük a méltán híres jósműsorokat, mint pl.: rúnajóslás, cigánykártyajóslás (megelőzvén a bajt kijelentem, hogy nem vagyok kirekesztő, mielőtt bárki azt állítaná), vagy esetleg karmikus sorselemzés. Érdemes lenne tehát felkeresni a televízió szerkesztőségét!
  Visszatérve a bizonyos meglovagolt mondatomhoz, megpróbálom még egyszer elmondani, hogy mi is az én véleményem, mert úgy látszik, hogy nem mindenkinek volt tiszta...
  Pont az ellenkezőjét írtam illetve akartam kifejezni, mint ahogy azt kedves Miracle és Zotya975 gondoljátok (bocsánat így utólag is a tegeződésért!).
  Én azt mondtam: "Nem arról beszélek, hogy feltétlenül inni/innia kell..." (ergo nem kell!!!), aki viszont tényleg olyan, hogy semmi alkoholt nem ivott még az egész életében, az NE mondjon ítéletet olyanra, aki iszik főleg úgy, hogy mi nem is vagyunk alkoholisták és vannak keveset ivó barátaim! A többi videóról nem nyilatkoztam és nem is tehetem.
  Én magamból/magunkból indultam ki, a szélsőségeket én is elítélem!!!
  Félreértés tehát ne essék, én sem akartam ítélkezni és leírni bárkit is, csak általában akik nem isznak és kijelentik, hogy ők márpedig antialkoholisták és életükben egy korty sem (ez is egy szélsőség), azok ettől jobb embernek képzelik magukat és erkölcsi mintává emelik az életüket. Ebben nincs semmi baj, csak ennek nincs életszaga... Ettől még senki nem kerül a mennybe és fordítva!
  Az meg aztán pláne nem függ össze, hogy ha valaki néha iszik, esetleg bulizik, akkor nem lehet boldog családja. Ez elég fura, de talán csak én vagyok buta az ilyen bonyolult összefüggésekhez...
  További jó mocskolódást mindenkinek, élvezze mindenki az életet, ki-ki, ahogy tudja!
  ui.: Szilágyi Zsolt Úrral pedig nagyon örülök, hogy egyetértünk...”
 • 26. ALANEklub 2009. január 05. 18:30
  „Bocs nem jó volt az e-mail címe. a jó cím: alanyemanye@yahoo.com

  üdv,
  Madiko”
 • 25. ALANEklub 2009. január 05. 18:25
  „Europanak ALANE (alanye) Testverek!

  Kicsit tudatlan vagyotok. ez kámerúni dialekt az, amit testvereink dudolgatnak a képernyőn ott. es Bunder meg Bambi tudjak a dalszoveg heyesre, mert ok klubtagaink, csak Ti nem, mert ti míg nem tagaink vagyotok, de ok igen. amit udj hallatik, hogy álánye- mu-mááánye, az igazilag uds énekek mi hods:

  Son déri sang / Mini sondé
  Bika mi sanga / ga minitou / mi pa mi tcho andou mi pao yé
  Son déri sang / Minimi so bébi sondé..é
  Bika misanga ganimitou / mi pa mi tcho andou mi pao yé

  Alanné mba yi woma... wé / Ho tou sondé / Ho ma... yé
  Alanné mba yi woma... wé / Ho tou sondé / Ho ma... yé

  We ya senga / Has wéhé
  Wanna wéndé lambo / hé hé hémentourek !
  Hé hi yé yé yé (bis)

  Son déri sang / hou hou hou hou hou / Mini sondé
  Bika mi sanga / ga minitou / mi pa mi tcho andou mi pao yé

  Alanné mba yi woma... wé / Ho tou sondé / Ho ma... yé
  Alanné mba yi woma... wé / Ho tou sondé / Ho ma... yé

  We ya senga wé / Has wéhé
  Wanna wéndé lambo / hé hé hémentourek !
  Hé... hi yé yé yé

  Né ma ka ni kaso
  Né ma pa ni kaso / Né ma pa sé pa
  Né ma ka ni kaso / Né ma pané ka
  Né ma pa ni kaso / Né ma pa sé pa
  Né ma ka ni kaso / Né ma pané ka
  Né ma pa ni kaso / Né ma pa sé pa
  Né ma ka ni kaso / Né ma pané ka

  Alanné mba yi woma... wé / Ho tou sondé / Ho ma... yé
  Alanné mba yi woma... wé / Ho tou sondé / Ho ma... yé
  Alanné mba yi woma... wé / Ho tou sondé / Ho ma... yé
  Alanné mba yi woma... wé / Ho tou sondé / Ho ma... yé

  We ya senga / Has wéhé
  Wanna wéndé lambo / Yé yé yein
  We ya senga / Has wéhé
  Wanna wéndé lambo / hé hé hémentourek !

  Né ma pa ni kaso / Né ma pa sé pa
  Né ma ka ni kaso / Né ma pané ka
  Né ma pa ni kaso / Né ma pa sé pa
  Né ma ka ni kaso / Hé... hi yé yé yé

  ezdal szeretlemról, a boldogsag ezs egyutt tartasról szólal, de ezt ti nem erteni mert, csak egesz napon egyre mást szidaltok ki a ti forumjitaitokon! nálunk itt Cameroon nincs ilyen forum.
  csatlakozzatok hát TI is hozzank inkább. Bunder testver és Bambi testver nem iszik látványos, mert lenni szabalyzat, hogy nem. vagy néha csak, ha nem látjuk. Bunder testver pedig bírni egyszerre 4 feleség, és szorgosan munkázik, igaz feketín, de mert muszaj. mi szeretunk elsoleg a bulit, nem csak iszni alkohol, a jóerzés annak a italnak nélküle is megfun! a buli pedig jooo lett, akarkitek akarmit monda, de nem voltaltatok ott udjse. gyertek legközeleb klub és meglátszik majd ! egyébkén hanyasban fetrengeni szerintunk is csoszadék, meg csücskeny, mi meg nem ilyen.

  ne feledjettek testvérek: Alanné mba yi woma... We ya senga Has wéhé


  egyeb hozzászólalást vagyha csatlakolni vágyotok: wesmadiko@yahoo.com

  alane (álánye) nektek és peace mindentőtök!

  Wes Selény I. Madiko”
 • 24. ggg 2009. január 05. 17:50
  „sok álszent ember...
  sőt még hülye is, meg vak is.
  a húszévesek, akik berúgnak szilveszterkor meg egy-egy buli alkalmából, azok nem alkoholisták.
  DE, nézzétek csak meg a kocsmák vendégeit napközben, meg az utcákon dülöngélő tökrészeg embereket. na azok alkoholisták. viszont én javarészt 30-40-50 éves embereket látok köztük. ja hogy azok nem veszik fel videóra (mert már mindenüket elpiálták) és így a napilapok napilapja nem tud szenzációs hírt csinálni belőlük, attól még ez a korosztály az alkoholisták fő tábora.
  a kisalföldet meg lassan eladhatnák mondjuk a story mellékleteként, kb azzal van egy szinten, ha nem lejjebb...”
 • 23. Nero 2009. január 05. 17:39
  „Hello kedves Mindenki!
  En egy kulfoldon elo gyori vagyok, es mindig olvasom a kisalfold.hu cikkeit es az ahhoz tartozo hozzaszolasokat, amik neha nagyon elszorakoztatnak es neha pedig felhaboritanak, mint peldaul most is.
  Ugyan mar emberek, meg soha nem szorakoztak alkohol tarsasagaban? Vagy meg talan soha nem is szorakoztak?? Vagy onoknek az a szorakozas hogy masokrol ilyen hangon beszelnek? A felveteleken lathato emberek tanulnak, dolgoznak,es neha kiengedik a gozt, ugyan mar azert ne keruljenek a Pokolba mert be mertek egyszer rugni! Aljanep es luzerek? Vannak sokkal elszomoritobb emberek is ezeknel a fiataloknal, talan jobban korul kellene nezni a vilagban es azutan itelkezni.”
 • 22. Szilágyi_Zsolt 2009. január 05. 16:40
  „Különben megnyugtatom Önt, kedves Bunder úr (ha már így megszólított), hogy nekem éppúgy fogalmam sincs, miről énekel Wes, mint Önöknek. Valami bantu nyelven vartyoghat, és odáig sajnos nem futja hézagos műveltségemből, hogy azt megértsem. Én csak azt mondtam, hogy ÉN így hallom a szöveget, de nem állítottam, hogy ez mérvadó lenne. És köszönöm a jókívánságait; ígérem, igyekezni fogok majd Pázmány Pétert megszégyenítő körmondatokat megfogalmazni. Önnek is szép napot!”
 • 21. Szilágyi_Zsolt 2009. január 05. 16:35
  „Az isten áldjon meg, zotya975, hát Ámáne mániku báde!”
 • 20. zotya975 2009. január 05. 16:12
  „Huh, nem vagyok képbe, az melyik is?”
 • 19. bambi77 2009. január 05. 16:02
  „Természetesen Alane ;)”
 • 18. zotya975 2009. január 05. 15:58
  „És melyik videón csodálhatunk meg kedves bambi77?”
 • 17. bambi77 2009. január 05. 15:23
  „Hello!

  Köszönjük a Kisalföld.hu-nak, hogy támogatásukkal a kezdeti 20-30-ról már majdnem 1300-ra emelkedett a nézettségünk! Nem gondolkodtak még el, hogy reklámügynökség üzletágat is indítsanak? :D
  Egyúttal köszönjük a júzereknek a rendkívül megfontolt, jól felépített és felnőtt véleményformálásra következtetni engedő hozzászólásokat! Remélem, Önök is legalább annyira élvezik, mint amennyire nekünk jó esténk volt.

  üdv”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ördög Nóri tönkrevágta Eszter boldogságát!

Laky Zsuzsa szerint Ördög Nóra tíz éve tartó boldog kapcsolatot tett tönkre azzal, hogy összejött a… Tovább olvasom