Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Benkő Dániel a mamagésa fürdőruháját szagolgatta

A lantművész elrontotta Soma estjét a kedd esti Vacsoracsata felvételén, a volt dzsungellakó ugyanis a házigazda fürdőruháját szagolgatta, amelyről Soma csak később értesült.

Töbször elvette az étvágyunkat a folyamatos szellentéseivel. Undorító és tapintatlan dolognak tartom azt, amit művelt. A diótortámat például, „hála" neki, Horváth Éva (30) és Gáspár Győző (34) meg se bírta kóstolni – panaszkodott Soma, aki szerint Benkő Dániel nem érzi tettei súlyát.

– Ő egy igazi nárcisztikus és exhibicionista ember! Képes bárkit és bármit felhasználni azért, hogy a középpontba kerüljön, és a beszélgetés tárgya legyen. Sajnos nem tudja mérlegelni, hogy mit mikor illik és szabad tenni – árulta el az énekesnő, majd hozzátette: – Ezeket leszámítva jól éreztem magam a forgatáson, bár a tervezett szabadtéri fürdőzéshez az időjárás nem túlzottan kedvezett.


Fotó: Blikk.hu

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. 1olvasó 2009. január 08. 13:02
  „A tegnapi adásból kb 10 percet bírtam nézni. Botrányos! Hát nekem sincs az a pénz, amiért oda leülnék enni. Miért tesznek ilyet képernyőre??? A gyerekei helyében én bezáratnám, mert odavaló.”
 • 29. joco 2009. január 07. 08:48
  „zotya975 2009.01.06. 22:20:Tévedtél mikor ezt irtad:
  " Ez az ember nem normális, vagy beteg, vagy hülye. " szerintem pedig mind a három kategoriába belefér, és igy is csak "szerényen" minösitjük a lantmüvészt(?).”
 • 28. zotya975 2009. január 06. 22:20
  „Természetesen nem vagyunk egyformák, kinek mi az ízléses, undorító, mindenkinek más a határ. Nekem a szüleim mondták meg mi az illendő és mi nem. Szerintem nem neveltek rosszul. Ez az ember nem normális, vagy beteg, vagy hülye. És nincs az a pénz amiért én egy asztalhoz leülnék vele, vagy ennék a főztjéből. UFF én beszéltem.”
 • 27. ordenálé 2009. január 06. 20:13
  „Szevasztok!!ez sajnos igy van:valakinek tetszik amit csinálnak,valakinek meg felfordul a gyomra!!de azért azt sem kell elfelejteni amikor Soma "művésznő" vagy 40 helyen huggyozott közterületen az USA-ban!!és még ő van felháborodva!!szánalmas
  szép estét!!”
 • 26. Temporal 2009. január 06. 19:42
  „Azt hiszem sokan keverik a közszolgálati televiziót a kereskedelemmel.
  A kereskedelmi televiziót a reklámok tartják el a lényeg minnél több egy kereskedelmi televizió nézetsége annál többen hirdetnek illetve többért tudják értékesitteni a reklám időt.ez ennyire egyszerű.
  Ha nem néznék akkor nem lennének ezek.Egyébként zek a hirességek szerintem tiszavirág életűek. mindig jönn egy más"”
 • 25. thurvj97 2009. január 06. 18:17
  „Így múlik el a világ dicsősége. A tegnap még tisztelt művészről nem tudom eldönteni, hogy -már bocsánat, született vagy fizetett hülye-e? Tett érte, nem is keveset!”
 • 24. ideals 2009. január 06. 17:49
  „JAVÍTSATOK KI, HA NINCS IGAZAM.
  TULAJDONKÉPPEN A MÉDIA AZ, AMI "FORMÁLJA" AZ EMBEREK KULTÚRÁJÁT, EBBÉLI IGÉNYEIT, A MŰVELŐDÉST KELLENE, HOGY SZOLGÁLJA, STB. STB. - NEHOGY AZT MONDJÁTOK, HOGY EZ EGY CSÖKÖTT KOMCSI DUMA!
  A MÉDIA NAGYHATALOM, ÉS NEKIK A KULTÚRA ÉS MŰVELŐDÉS "RABSZOLGÁJÁNAK" KELLENE LENNIE. VALAMIFÉLE HIVATÁSTUDATOT KELLENE ODAPLÁNTÁLNI, AHOL SEMMI SINCS..
  ÉS AZT SE MONDJA SENKI, HOGY SZEGÉNY ORSZÁG VAGYUNK, HA ILYEN ÖKÖRSÉGEKRE KIADNAK ENNYI PÉNZT - MÉG HA KERESKEDELMI TÉVÉ IS, ANNAK IS MEGY A ZSEBÉBE VALAHONNAN A LÓVÉ.. - OLYAN MŰSOROKAT KELLENE TÁN KREÁLNI, AMI KICSIT LENDÍT A KULTÚRA ÉS MŰVELŐDÉS HELYZETÉN.

  AMI BENKŐ URAT ILLETI (MEG PERSZE A TÁRSAIT IS VALAMILYEN SZINTEN) KEVESEBB DOLGOKÉRT IS GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZTETHETNÉ A CSALÁD... - bár lehet, hogy "megéri" nekik is egy ilyen szinten dilis szülő..”
 • 23. jockey 2009. január 06. 17:24
  „Szerintem teljesen felesleges itt háborogni. Én ezt a műsort nem láttam, mert nem nézek ilyen jellegű műsorokat, egyet sem. A remek eseményről innen értesültem, de elsősorban a hózzászólásokra voltam kíváncsi, nem a magasröptű hírre. Sajnos bulvárújságokat sem olvasok, így nem is tudom, mit veszítek. A lényeg az, hogy akinek ez nem teszik, az ne nézze, ne olvassa, ne adjon érte pénzt és akkor majd magától - kereslet hiányában - megszűnik. Persze, a jelenlegi Magyarországon sajnos ez a szint, erre van igény. Ezért lehet hazugsággal választást nyerni és ezért tart itt az ország.”
 • 22. Temporal 2009. január 06. 17:08
  „1/ mint már viperetta335 is emlitette ezeket megfizetik hogy csinálják a fesztivált.
  2/A közremüködöknek is megfizetik,operatőrtöl a takaritónőig tehát munkát biztosittanak
  3/Nézetsége van/bár szerintem is igényesebb műsor kéne de hát egy olyan országban ahol az emberek egymást marják "hát ugyan azt kapják csak kiszinezve.
  4/Újságok bulvár irnak róla élnek belöle itt is az újságirótól az újságárusig a szállitótól a takaritónőig tehát itt is munkát biztósitt.
  5/mielött szidjuk őket gondoljuk át mi csinálunk olyat ami ennyi embernek ad munkát?”
 • 21. k 2009. január 06. 16:25
  „És ezek a magyar média celebjei...-remek.”
 • 20. riga 2009. január 06. 15:26
  „B.Ú.É.K. !”
 • 19. Judytka 2009. január 06. 14:59
  „Ez egy undorító féreg...még nem csapta meg jól valaki????Zárt osztályon lenne a helye...És még mutogatják...a gyerekei meg szégyenkeznek miatta,nem tudja felmérni,hogy lejáratja őket,de leginkább magát...”
 • 18. viperetta335 2009. január 06. 14:51
  „Mielőtt bárki nagyon felháborodna:Azért ülnek le vele egy asztalhoz,mert megfizetik őket.Nem kötelező ez.Soma pedig valóban végigpisálta az államokat,és nem zavartatta magát,bár az is volt ennyire gusztustalan.
  Minden résztvevő tudta,hogy Benkő milyen.Mégis mindenhova elmennek-leülnek vele,mert legalábbis addig is beszélnek róluk,és nekik ez kell.
  Mindenki a médiából akar megélni.Benkő szépen zenél,de ez unalmas lenne.Ehelyett hülye műsorokban okoskodik,baromságokat ír,Soma bölcselkedik,Győző szimplán hülye,Pákó képtelen megtanulni magyarul,Horváth Éva meg hiába végzett jogot és hiába tanult,a jelek szerint nagyanyó koráig semmitmondó műsorokban lesz "műsorvezető" meg celeb.Mint a magát Lilunak nevező Kovalcsik Ildikó meg a mindent elvállaló Balázs,aki nem tudja lassan alulmúlni önmagát.
  Régebben volt egy határ,amit művész,komoly ember nem lépett át.Mára Vágó is arról értekezik,milyen jó hitelt felvenni,Balázska imádja a dobozos kaját,Vitray pedig a Readers Digest díjátadója lett.
  Ezek után az a tény,hogy Benkő fingik,maszturbál és böfög már nem is olyan zavaró.Beleillik a társaságba.”
 • 17. 01010 2009. január 06. 11:59
  „TELJESEN IGAZA VAN :
  11. 1olvasó 2009.01.06. 11:25
  Ungi! Akkor csak nézegesd ezt az undorító férget, reggeltől estig!!! Van egy fajta igényszinted és gusztusod!
  Leginkább azt hibáztatom, aki a képernyőre teszi ezt az elmeroggyant állatot. Bár sértő az állatokkal összehasonlítani, még ők kulturáltabban viselkednek! Borzasztó, hogy lassan már nincs mit nézni a TV-ben.”
 • 16. setretmc 2009. január 06. 11:56
  „Ez egy elmebajos vén ember aki mellesleg akkora szutyokban él hogy a vacsora csatás vendégek a nyári forgatásokon még az első körbe kishián elhányták magukat! Egy okoskodó de igazábol semmire sem valo valaki a Benkő úr!!!! Felénk az ilyet büdös baleknak hívják”
 • 15. tricse 2009. január 06. 11:55
  „Jut eszembe,egy újságírónak kell,hogy nyilatkozzon a Győri Rendőrkapitányság! :)”
 • 14. tricse 2009. január 06. 11:53
  „Ha tudnék róla konkrét adatokat akkor nem itt kérdezősködnék! :) Szemtanúk mesélték ,mert épp arra jártak! Bárcsak én lettem volna ott,mert jól jönne az a kis pénzecske!:)”
 • 13. ndl 2009. január 06. 11:47
  „kedves tricse, ha e-mailben (tudosito@kisalfold.hu) kicsit bővebbet is ír róla, tán még 5 ezer forintos tudósítói díjjal is jutalmazzuk, ha valós az információ.”
 • 12. tricse 2009. január 06. 11:36
  „ez aztán hír-ez a vén majom elérte a célját,az is ismeri aki nem akarja

  de


  azt pl.még mindig nem tudjuk kedves újságírók,hogy mi volt az a rendőrségi razzia a Plázánál,aholis autókból kaptak ki embereket,került elő bilincs és fegyver is!


  tényfeltárást a hülye fingós helyett légyszi!”
 • 11. 1olvasó 2009. január 06. 11:25
  „Ungi! Akkor csak nézegesd ezt az undorító férget, reggeltől estig!!! Van egy fajta igényszinted és gusztusod!
  Leginkább azt hibáztatom, aki a képernyőre teszi ezt az elmeroggyant állatot. Bár sértő az állatokkal összehasonlítani, még ők kulturáltabban viselkednek! Borzasztó, hogy lassan már nincs mit nézni a TV-ben.”
30 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hihetetlen játék: barkochba a dzsinnel

Egészen elképesztő játék. Pán Pétert, Hofi Gézát, Michael Crichtont, Madonnát elsőre kitalálta,… Tovább olvasom