Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Belülről simogatta Pataky Attilát a földönkívüli

Az énekessel újra felvették a kapcsolatot az űrlények. Pataky először megijedt, de a földönívüli békés volt, sőt, zenei munkásságát "belső" simogatással dicsérte meg.
" Ahelyszínt nem szeretném pontosan meghatározni, mert nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni" kezdte beszámolóját Pataky. A hátborzongató történetet Joshi Bharatnak mesélte el először a FEM3-on, a Másképpen mai adásának felvételén.

A Fiastyúk csillaghalmazból érkezett ufonauta különleges gesztussal adta az énekes tudtára, hogy nagyra értékeli eddigi zenei tevékenységét.

"A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Megijedtem tőle egy pillanatra" - mesélte a különös találkozásról.

"A kövektező pillanatban egy „földi-szerű" mosolyt kaptam. Ezután elmondhatatlan érzést éltem át, ahogy végigsimogatta a testem belülről.

Ezek az idegenek nagyon szeretik a hangot, a rezgést, és ők értékelik az eddigi munkásságomat. Ahogy megsimogatott, mintha azt mondta volna, jól csinálom, amit csinálok, tegyem a dolgom, és még egy-két dolgot, ami csak nekem szólt" - írja a Bors.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itallal oldotta a depressziót Mc Hawer

Mc Hawer, azaz Koczka Géza több hónapja nem iszik, és ahhoz, hogy vissza ne essen, ehhez egész… Tovább olvasom