Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

BB Évi összeomlott, kórházban kezelik

Ismét a zárt osztályon kezelik BB Évit - írja a blikk.hu. Úgy tudni, a Big Brother 1. győztesét megint elhagyta a barátja, amit Évi képtelen volt feldolgozni, és teljesen összeomlott.
A Blikk informátora szerint a lány nem beszél senkivel, csak bámul maga elé, és fogalma sincs arról, mi is történik vele, gyakorlatilag képtelen ellátni magát.

– Nagyon rosszul van, láthatólag teljesen összeomlott. Gyógyszerezik, és folyamatosan vizsgálatokra hordják, hogy megállapítsák, lehet-e rajta segíteni, és ha igen, hogyan – írja a blikk.hu egy neve elhallgatását kérő pácienstől, aki szintén úgy tudja, Évi ismételt összeomlásához egy újabb szerelmi csalódás vezetett.

– Megint elhagyta a szerelme, amitől teljesen kiborult. Be kellett hozni, mert a kinti életben csinálna valami meggondolatlan dolgot – írja az informátorra hivatkozva a lap.

A fiatal lány élete 2002-ben óriási fordulatot vett, amikor megnyerte a valóságshow-t, és 16 millió forintot nyert. A pénz azonban hamar elfolyt, és a boldogság is véget ért. Az utóbbi években olyan volt Évi élete, mint egy hullámvasút, többször kezelték rövidebb-hosszabb ideig különböző pszichiátriákon. Instabil lelkiállapota miatt mind a két gyermekét más neveli, önálló életre pedig, úgy tűnik, csak akkor képes, ha azt érzi, van mellette valaki, akit szerethet.

Tavaly augusztusban úgy tűnt, rendeződött az élete: a lány hosszú bentlakásos kezelés után bejáró beteg lett a pszichiátriai osztályon, azaz kiszabadult a kórház szigorú fogságából, és elindulhatott a saját útján. Tervei voltak, nagyobbik fiát, Jancsikát is magához szerette volna venni, és úgy ­tudjuk, összeköltözött azzal a férfival, akiről egy évvel korábban azt mesélte, hogy megtalálta benne élete szerelmét. A boldogság reménye - egyelőre legalábbis - csak eddig tartott.

Olvasóink írták

 • 13. karakter 2012. február 09. 21:51
  „Velem ellentétben anyukám akkoriban neki szurkolt, mert olyan őszinte, és mert magát adja :) De úgy látszik, tévedett. He-he-he (gúnyos vigyor)”
 • 12. habitus 2012. február 09. 20:18
  „rozinéni, nem az rtl-től kapta apénzt ,hanem a tv2től, elkéne olvasnia cikket elejétől végig,Big Brother 1 -es müsorban volt évi nem a balo világban.”
 • 11. öröksoproni 2012. február 09. 19:23
  „Ilyen, amikor valaki eéhiszi, hogy a pénztől majd jobb lesz neki. Esze nem lett több, azt látjuk, de munkakedve se nagyon.”
 • 10. rozinéni 2012. február 09. 18:46
  „valahol sajnálom szegényt, de hát sajnos ő nem tudot élni a lehetőséggel amit kapott természetesen az rtl-től mert hát a pénzt ők adtáj pedig hár 16 millioval már lehet volna mit kezdeni
  7. ne hogy már a tv legyen a hibás hogy ide jutott ebben nagy része volt neki is”
 • 9. bősárkányi 2012. február 09. 17:53
  „Azt mondják ami nem öl meg az megerősít.
  Évit ezek szerint nem erősítették meg a korábbi csalódások és továbbra is feltétel nélkül hisz és átadja magát a férfiak hogy is mondja, kényének-kedvének.”
 • 8. bősárkányi 2012. február 09. 17:53
  „Azt mondják ami nem öl meg az megerősít.
  Évit ezek szerint nem erősítették meg a korábbi csalódások és továbbra is feltétel nélkül hisz és átadja magát a férfiak hogy is mondja, kényének-kedvének.”
 • 7. BudaiKr 2012. február 09. 17:50
  „szegén Évike pedig öt naon szerettem mer magát adta a műsorba. persze a rtl klubbnak is csak addig kellet amig a képernyőn volt utánna lökték a süjjesztőbe!”
 • 6. pappe 2012. február 09. 16:42
  „5-höz: "a nőket akik szeretet és társfüggők" Az az Éva mondjuk nem társ-, hanem más függő...”
 • 5. tricse 2012. február 09. 16:33
  „Nagyon sok ember,főleg nő éli mindennapjait az összeomlás határán a társa nemtörődömsége,a szeretet és gondoskodás híján! Nagyon sokan ilyen állapotban nevelik gyermekeiket,szinte oda sem figyelve rájuk! Meg is van az eredménye! Csak nézzetek körül mivé lett a világ! Így Valentin-nap közeledtével ezek jutottak eszembe a cikk olvastán! Sajnálom a boldogtalan embereket,leginkább a nőket akik szeretet és társfüggők, csak nem találják meg azt aki értelmet ad a mindennapjaiknak! Mint ez a szerencsétlen is!”
 • 4. Oreg35 2012. február 09. 15:32
  „Az ilyen cikk legalább annyira bosszantja az embereket, mint a kormány "megszorító!" intézkedései! Kinek kell ez?”
 • 3. pappe 2012. február 09. 14:35
  „moderálva offtopic”
 • 2. durva 2012. február 09. 14:19
  „kit érdekel az ilyen semmire való emberke! azokról az emberekről senki sem vesz tudomást akik rendesen dolgoznak és próbálnak megélni ebben a <moderálva...> országban kit érdekel egy ilyen hisztis ...!! gondja a baja”
 • 1. bojtár 2012. február 09. 12:35
  „ez idevaló megint”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eurovíziós Dalfesztivál: a magyar döntő résztvevői az esélyekről

Az Eurovíziós Dalfesztivál szombati magyar döntő je előtt az MTI megszólaltatott néhány esélyes… Tovább olvasom