Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Bátorságpróbán Keresztes Ildikó

Újabb hírességgel bővülhet a Nemzeti Vágta gárdája. Keresztes Ildikó is lehetőséget kapott, hogy megmérettesse magát a szeptember 18-i Fogat Vágta sztárfutamán.


A vagányságáról és szabadságszeretetéről ismert énekesnő óriási megtiszteltetésnek érzi a versenyre való invitálást, noha a lovas világ még teljesen ismeretlen a számára. Az újdonság varázsa és a kihívás azonban felkeltette érdeklődését.

A Lázár fivérek néhány hete a fogathajtó futam kapcsán keresték meg Keresztes Ildikót, aki örömmel fogadta a felkérést, de addig nem mondott igent, amíg nem próbálta ki magát ebben a sportban.A művésznőnek nem ismeretlen a versenyzés okozta izgalom, hiszen az általános iskola nyolcadik osztályáig szertornászként élte ki a kihívások iránti vágyát. Miután az iskolában megszűnt a szertornaedzés, szakedzőjük a lovassport irányába csábítgatta a tornász lányokat. Ildikó életéből azonban kimaradt a lovaglás, ugyanis a fiatal lány inkább a ritmikus sportgimnasztikát választotta.„Nagyon örülök, hogy a Lázár fivérek gondoltak rám. Csodálatos rendezvénynek tartom a Nemzeti Vágtát és boldogan veszek részt a versenyen, amennyiben fel tudok rá készülni. Ugyan a fogathajtás nem egy tipikusan női sport, de én pont az ilyenfajta kihívásokat szeretem. Tartok egy kicsit a lovaktól annak ellenére, hogy állatbarát vagyok, de vonz a lovas életérzés. Mielőtt döntök, szeretném alaposan körüljárni ezt a sportot, hiszen nem veszélytelen és kudarcot sem szeretnék vallani" – mondta az énekesnő.

Ildikó döntése nagyban függ attól, hogy mennyi időt tud szentelni a versenyre való felkészülésre. A jeles esemény időpontja ugyanis nagyon közel esik az X-Faktor élő műsorainak kezdetéhez, emellett készülő nagylemeze is hatalmas energiákat igényel.„A minap alkalmam volt életemben először kipróbálni a fogathajtást Domonyvölgyben, amely fantasztikus élménynek bizonyult. A lovak gyönyörűek voltak, a környezet pedig mesébe illő. Ez azonban most még csak egy edzés volt, a speciális versenykocsit, amelyet a Nemzeti Vágtára fejlesztenek, csak a későbbikekben próbálom ki, így az első alkalom után még nem tudok dönteni" – árulta el Keresztes Ildikó.
A Nemzeti Vágta társelnöke, Lázár Zoltán szerint Ildikó nyugodt lelkiismerettel indulhat a megmérettetésen. Lelkesen támogatja őt, és úgy gondolja, hogy az énekesnőnek kifejezetten jó érzéke van a fogathajtáshoz. A végleges döntés azonban Ildikó kezében van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törpe torreádoroknak minibika dukál - videóval

Egyre divatosabbá válik törpe torreádorokkal szórakoztatni a közönséget az arénákban. Tovább olvasom