Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Barátok közt: Rékasi Károly eltűnik a sorozatból?

Aggódnak a Barátok Közt rajongói Rékasi Károlyért. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy Rékasi egy időre eltűnik a képernyőről, hiszen az általa megformált kávéház tulajdonos börtönbe kerülhet.

A nézők aggódnak a lehetséges távozás miatt, ezért folyamatosan kérdezgetik a színészt jövőjéről - adta hírül a Bors.

Egyszer már lecsukták Bartha Zsoltot a Barátok köztben amikor pénzt hamisított, most lehet, hogy újra rácsok mögé kerülhet. A Rózsa kávéház tulajdonosa ezúttal gyilkosság vádjával állíthatják bíróság elé, ugyanis a nyár végi utolsó epizódban lelökte Botondot egy szálloda erkélyről. Persze mindezt azért tette, mert lányát védte a nőcsábász sráctól, de viselkedése mégis túllőtt minden határon.

– Ha Botond nem éli túl, vagy belehal az esésbe, akkor bármi megtörténhet Zsolttal. Az emberek elfordulhatnak tőle, ezért még a kávéház sorsa is megpecsételődhet, hiszen egy gyilkos főnökkel nehezen barátkozik bárki is – kezdte Rékasi Károly.

– A nézők persze inkább a börtöntől féltik a karakteremet. Kaptam már jó néhány beszólást az utcán, amelyek főleg aggódóak. Sokan mondták, tegyek valamit, nehogy újra dutyiba kerüljek.

Ezt tükrözi az a szavazás is, amelyben a rajongók találgathatnak arról, hogyan folytatódik a sorozat. A tévézők ötvenhét százaléka szerint Botond nem hal meg a balesetben, így Zsolt sorsa sincs eldöntve. De, hogy hogyan folytatódik a történet, az augusztus végén derül ki.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. rallydave 2009. augusztus 26. 16:09
  „Mageha!
  Én is szeretek felfedezni,turázni de hétvégén!
  Voltam már sok helyen MO.-n 11 éves létemre. Voltam Sátoraljaújhelyen, megmásztam a 600 méteres Nagy-Milicet, Voltam a Dunán, a szigetközt megnéztem, a vizivilágot. Voltam a szúnyok szigeten. Akkor voltam Mogyoródon és Hajdúszoboszlón. A Balatonban is lubickoltam.
  AHELYETT, HOGY KÜLFÖLDRE MENNÉL, INKÁBB A SAJÁT HAZÁDBAN NYARALNÁL ÉS UTAZNÁL!
  SZÁNALMAS VAGY!”
 • 27. otromba 2009. augusztus 26. 13:30
  „Nem azt mondtam,hogy nincs sport csatorna!Van inkább sok,mert sok az ismétlés a sport csatornákon,igaz
  máshol is!A sport műsor részemről az első,ezután a Móni,és Győzi félék mellőzésével más valami.”
 • 26. PrettyWoman 2009. augusztus 26. 11:37
  „Ha teheted, fizess be a Digi TV-re. Vagy "használd" az antennájukat. Marha sok sportcsatorna van, én is nagyon élvezem. Sopronban, nem tudom, van-e lehetőség erre, én győri vagyok. Valamelyiken tutira van foci. Én sajnos nő létemre foci mániás vagyok és ezzel nagyon egyedül maradtam a szeretteim körében. A BK néha engem is idegesít, ilyenkor magamat utálom, hogy mi a fenének nézem? Aztán meg időnként felpörgetik egy kicsit és akkor élvezem. Akkor szoktam rá, mikor a leültem Vágót nézni a szokott időben és abba hagyták. Pont akkor ment a BK és meg épp kajáltam, aztán ott ragadtam. Egyébként általában háttértévézést folytatok. Ritka az, hogy üveges tekintettel csak a tévét nézem. Egy jó film vagy egy jó meccs az könnyen elcsábít a Barátoktól. Viszont azt én sem értem, minek fikázzák itt sokan. Persze, én is szívesebben nézném Vágót, de az most nincs. Mónikát vagy Győzikét meg akkor sem néznék, ha az az egy műsor lenne. Már az ajánlóblokkban az a pár mp is felidegesít, és hihetetlen, hogy mégis sok ember nézi ezt a szennyet.
  Igen, a panelban sok barom él. Tudom, kb. 35 éve elszenvedője vagyok. És sajnos, mindegy, hogy öreg, fiatal, albérlő vagy tulaj, családos vagy egyedülálló, magyar vagy roma vagy lumpen. Mindegyik réteg közt vannak alkalmazkodásra képtelen egyedek. Ha szól az ember, az az első igen, hogy "költözz el!" Ezt már én is megkaptam sokszor. Mire azt mondtam, hogy nem nekem kéne elköltözni, mert én tudok alkalmazni, betartom az írott és íratlan szabályokat, annak kéne elköltözni, aki nem tudja betartani őket. Ahol mi lakunk, ott nem annyira a hangos tévézés a zavaró, hanem az, hogy néhányan szörnyen büdösek. Ha nyitják az ajtót, iszonyú bűz árad ki, csak gázálarcban tanácsos közlekedni.”
 • 25. otromba 2009. augusztus 25. 17:18
  „PrettiyWoman
  A feleségem is szokta nézni,de azért nem nézi,mert zavaró az egész amit ezek művelnek!
  Én is a sok ismételgetett sportot nézem,egyrészt,mert szeretem a sportot!Szerencsére a feleségem is!
  De amikor más műsora túlharsogja,és zavarja az enyémet az már sok!Azt is leírom,hogy szóltam nekik,kb.
  7.hónapja,nem durván,az ÖREGLÁNY azt válaszolta,rikácsoló hangon,˝KÖLTÖZZÖN EL˝Hát költözzön el az
  a ...!
  Néznék jó műsort,de egyre sza...b az egész!A Sopron tv.?Egy hétig kb.1.órás műsort ismételget,de hogyan?
  Sokszor a hang olyan mintha a múlt század elejéből szármzna!
  Ezért kell fizetni?!”
 • 24. PrettyWoman 2009. augusztus 25. 15:46
  „Otromba! Jót röhögtem a hozzászólásodon. Egyébként nemcsak az öregek süketek, na mindegy, fiatalok is sokszor bőgetik a tévét.
  Szerintem joga van mindenkinek leírni a véleményét. De azt én sem értem, hogy ha valakit annyira taszít ez a sorozat, hogy nem is nézi - ami szíve joga - akkor egyáltalán minek szól hozzá? Engem nem zavar, csak furcsa. Én pont azért kattintottam rá a cikkre, mert én nézem. Nem a kezdetektől, olyan 4-5 éve. Nem vagyok rá büszke, tudom, értelmesebben is el lehetne tölteni az időt. De ha van érdekesebb műsor, pl. egy jó film, meccs a másik a csatornán, úgyis oda kattintok. Az az egy jó van benne, hogy ha a reklámokat kivonjuk, csak kétszer 10-11 perc az egész, tehát nem veszi el az egész estét. Szerintem a készítői is észrevették, hogy kezdett ellaposodni az egész, mert egy pár fordulatot tettek bele, mikor leálltak vele. Én is sajnálnám, ha Rékasi távozna, mert ő legalább színész, nem egy kislány, akit beválogattak a castingon. Meg a figurát is szerettem, akit alakított. Annak örülök, hogy az öreglányt likvidálták, mert már nagyon elegem volt belőle, ráadásul néha már szürreális dolgai voltak. A valóságban nincs olyan, hogy egy szép fiatal lány a párja idős anyjának az egykori menyasszonyi ruhájában esküszik. Baromság. Én legalábbis ezt el nem shiszem.”
 • 23. otromba 2009. augusztus 25. 14:32
  „Nekem az alattam lévő szomszédaim is ezt a kiábrándító műsort nézik,pedig majdnem süükketek!
  A hallásjavítójukat meg nem tudják hogyan kell használni!Így a sejhajuk alá teszik,hogy még a fingot is meghallják.Kár,hogy megindul megint!Jobb volna ha délelőttönként,hetente egy alkalommal adnák.
  Nem este 15.percből a reklámokkal együtt majdnem egy órát!”
 • 22. mageha 2009. augusztus 25. 09:55
  „látom ti is <moderálva sértő.....>.és mint korábban írtam egyik hülyeséget sem nézem,de ti olyan jól ismeritek ezeknek a sorozatoknak a nevét,tutti annak is rajongói vagytok

  és nem azt utálom aki szereti a sorozatot,hanem magát a sorozatot utálom.istenem ennyi értetlent!!!

  mindegy nézzétek!legyen még vagy félmilliárd rész ................ hogy este leültök megnézni a BK-t ja és okosodjatok sokasodjatok!!

  én mit szeretek?én utazni és bejárni a világot.szerencsére már 3 kontinensen voltam,2 Óceánban lubickoltam.ki tudja menyi tengerbe fürödtem.ez a hobbim ennek élek megismerni a világot.de itt úgy látom ebben az országban csak BK függök vannak.nem baj nézzétek!”
 • 21. suellen 2009. augusztus 24. 19:36
  „Bitosan a maúnikát szereti.”
 • 20. rallydave 2009. augusztus 24. 12:30
  „szánalmas az te vagy!
  És aki szereti??? Azt utálni kell???
  Valamit biztosan te is szeretesz....
  Na? mondd csak”
 • 19. suellen 2009. augusztus 24. 09:46
  „Nem tudom, hol dolgozol, de talán másik munkahelyre kellene menned, ahol munkaidőben DOLGOZNAK!”
 • 18. mageha 2009. augusztus 23. 19:19
  „kedves rallydave !

  Olvass vissza és megérted miért szóltam hozzá!lehet vele egész nap törődni a családdal valóban,csak amikor mindenhol ezt hallod akkor kiábrándít,hogy 1000 más dolog van az életben és mégis a BK-t hallgatod.akkor is szánalmas "sztár" banda mind!!!

  és nem hozzád szóltam hanem a témához!azt hiszem jogom van hozzá,hogy véleményt nyilvánicsak.

  ennyi”
 • 17. rallydave 2009. augusztus 22. 23:51
  „mageha!
  Ha te szart sem tudsz a barátok köztröl, akkor minek irtál hozzászolást?
  Ezt nem értem, a családdal lehet törődni egész nap, ha nem tudtad volna, a barátok közt este megy a tv-ben.
  Felejtsd is el ezt a témát ok?

  Egy BK néző”
 • 16. mageha 2009. augusztus 22. 17:42
  „kedves suellen!

  nem nézem ,de a munkahelyemen mást sem hallok a nőnemű egyedek beszélgetéséből mind ezt a sorozatot.mintha nem lenne más dolog az életben.
  hidd el így is meg lehet utálni ha nem nézed csak hallod hogy ki kivel kever és ki hogy veri át a másikat a sorozatban.szerintem ami információt tudok a sorozatról az szánalom,de ez kell a magyarnak ezzel butítanak minket.úgyhogy csak nézzétek!de Rékasi nyugodtan távozhat a sorozatból a többi csürhével!!!!”
 • 15. suellen 2009. augusztus 22. 14:03
  „magaha! Ha úgysem nézed, akkor miből gondolod, hogy szar. Jogodban áll nem nézni.”
 • 14. mageha 2009. augusztus 22. 13:40
  „kedves BsBe!!
  miből gondolod,hogy én nézem bármelyiket is?nem szoktam tv-zni sokat pláne nem sorozatokat.hiszem sokkal értelmesebb dolgot lehet csinálni mint hogy szívja az agyam a tv.és hála istennek soha egy részt nem néztem a barát köztböl csak a munkahelyemen is erről beszélnek és szomorú,hogy sokkal fontosabb dolgok vannak az életben mint hogy mi történt a BK-ban.csicska banda mind.te is inkább a családdal törődnél mint a sorozatal.hidd el jobban látnád a magad körül történő dolgok értékét.”
 • 13. BsBe 2009. augusztus 22. 10:02
  „Kedves mageha Akkor meg mia fenének nézed???
  Neked ott győrzike, mónika, Joshi barát, a vacsoracsata bangó margittal. Én ezeket, Te a BK-t nem szereted. Jogodban áll, nem kell nézni.”
 • 12. doremi01 2009. augusztus 22. 07:00
  „Ha mindenkinek ugyan az tetszene akkor elég lenne egy csatorna. Lehet választani, vannak gombok a távirányítón.”
 • 11. mageha 2009. augusztus 21. 22:53
  „a többi szereplőnek is el kellene tűnni meg ennek az egész szar sorozatnak.komolyan 10 éve nyomják ezeket "sztárokat"

  szánalmas banda mind!”
 • 10. suellen 2009. augusztus 21. 21:11
  „Akinek nem tetszik, ne nézze! Én már 10 éve nézem, és még szeretném is nézni egy darabig! Csak nehogy a helyére tegyék a maúúúúúúnikát, mert az kell a népnek, meg a maszop.”
 • 9. voodoo 2009. augusztus 21. 20:17
  „Ha Zsoltot lecsukják, vagy börtönbe kerül, akkor tényleg eltűnik a sorozatból vagy nem szerepel többet benne. :D”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hajdú Péter: Győzike végighazudott négy évet!

Eddig is sejteni lehet, hogy Gáspár Győzike a hírgeneráló celebek közé tartozik, és Hajdú Péternél… Tovább olvasom