Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 13°C Még több cikk.

Bangó Margit Szlovákiában ragadt

Nem várt esemény előzte meg Szenes Andrea Szenes SzínHáz beszélgetős műsorának felvételét, a meghívott vendég, Bangó Margit ugyanis nem érkezett meg a megbeszélt időpontban. Helyette a nézők között helyet foglaló Dobos Attila ugrott be, hogy megmentse a műsort.


Szenes Andrea ma már mosolyogva idézte fel azokat a pillanatokat, amikor kiderült, hogy a Beszéld meg Andreával – Szenes SzínHáz című beszélgetőműsor következő vendége, Bangó Margit Szlovákiában ragadt.

A stáb tagjai hirtelen nem is tudták, mitévőek legyenek. Eekkor ugrott fel a színpadra a nézőtérről Szenes Iván régi jóbarátja és szerzőtársa, Dobos Attila, így vele beszélgetett Szenes Andrea.

- Életem legjobb interjúját készítettem, hiszen olyan bensőséges és féltve őrzött tikokat árult el nekem Attila, amelyeket korábban soha, senkinek – nyilatkozta Szenes Andrea.

A zeneszerző a műsorvezetőnek elárulta, hogy egy szakítás után öngyilkosságot követett el. Dobos Attila ugyanis nem tudta feldolgozni, hogy szerelme, Mary Zsuzsi fél évvel azután, hogy Németországba disszidáltak, elhagyta őt. Nekihajtott egy korlátnak, de sikerült megmenteni az életét. Bár az énekesnőt nem kapta vissza – sőt, ő később Klapka György felesége lett -, még évekig külföldön maradt, nem kis bajba sodorva ezzel Szenes Ivánt.

- Mivel Attila disszidált, így Ivánt is büntette az akkori rendszer, és őt is megfosztották a jogdíjaktól a közös dalok után, ami nem kevés pénzkiesést jelentett – tette hozzá Szenes Andrea.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy budai milliárdossal folytatódik a magyar luxusprostituált igaz története

Szofi, a magyar luxusprostituált rejtett, gátlástalan, perverz, vággyal teli világáról mesélt Szalai Vivien első könyvében. Tovább olvasom