Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Bajor orvosa összeomlott

Szerda este került volna a Frizbi műsorába az az interjú, amelyet Hajdú Péter készített Vargha Zoltánnal. A producer azonban úgy döntött, nem adják le a felvételt.
Perre készül Bajor Ildikó, mert elege lett az elhunyt férje emlékét bántó vagy jogsértő nyilatkozatokból. Vargha Zoltán természetgyógyászt pedig bíróság elé citálja, mert jogtalanul nyilatkozott Bajor egészségügyi állapotáról - idézi a Bors.

– Ennek az interjúnak egy fontos üzenete lett volna, mégpedig az, hogy az emberek semmiképp se válasszák az alternatív, nem bizonyított gyógymódokat, mert csak a pénzük bánja. Sajnálom, hogy nem kerül adásba – fűzte hozzá a történtekhez Hajdú.

A Frizbi producer-műsorvezetője a várható perekről értesülve kérdezte meg Bajor özvegyét, hogy esne-e neki, ha adásba kerülne a Varghával készített felvétel.

– Ő azt mondta, igen, sebeket tépnénk fel, ezért mi, a Bajor Imre iránti szeretetünk és tiszteletünk jeléül úgy döntöttünk, nem adjuk le a felvételt – mondta Hajdú.

Minderről a Bors újságírójától értesült Vargha doktor, akit nagyon meglepett a döntés, ahogy az is, hogy Bajor Imre özvegye valóban perre készül ellene.

– Ez borzasztó... (...) Klinikailag dokumentált gyógyultjaim vannak, betegeimet gyakran ingyen kezelem, úgy érzem, a szakmai munkám megkérdőjelezhetetlen. A konkrét ügyről viszont nem nyilatkozom - fűzte hozzá Vargha.

A Bajor családot képviselő dr. Hegedűs László ügyvéd azt mondta a Borsnak, hogy ők egyelőre még nem vették fel a kapcsolatot a természetgyógyásszal.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Varázslatos reggeliket készít adoptált gyermekeinek a brit apa - fotók

Rob és Sam két hónappal ezelőtt testvérpárt fogadott örökbe. Az apa, hogy könnyebbé, vidámabbá tegye a gyerekek mindennapjait, különleges reggeliket készít. Tovább olvasom