Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Az öt legdurvább dolog, amit emberek hátsójából operáltak ki - videó

Van aki ékszert dugott el benne, van aki pisztolyt, és olyan is akad, aki elmondása szerint ráesett egy krumplira.
1. Egy lelkésznek speciális műtét során távolították el a hátsójába ragadt burgonyát. Azt állította, hogy épp meztelenül ügyködött a függönyével, amikor hirtelen elesett, egyenesen a krumplira.

2. Több száz liternyi folyadékot csapoltak le egy férfiból, miután életveszélyes beöntést hajtott végre magán az élvezet kedvéért. Szerencsére az orvosok operáció nélkül megoldották a dolgot.

3. Ékszer és marihuána: ezt találták a rendőrök egy letartóztatott férfi végbelében, akit eredetileg gyorshajtás miatt kapcsoltak le. Négy lopott nyakláncot, négy karkötőt, 11 darab gyűrűt találtak a hátsójában.

4. A végbelében csempészett be a börtönbe egy nagyobb pisztolyt egy rab. Az alapos vizsgálatok ellenére nem bukott le egyből, a fegyvert csak később találták meg a cellája vécéjében.

5. Ötezer lopott dollár rejtegetése miatt került kórházba egy nő. Egy kasszából tulajdonította el a nagy összeget a barátjával, és súlyosan megsebesítette magát, amikor egy vécékefével próbálta eltávolítani a végbelébe rejtett pénzt.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrfi Pál Hasselhoffként pózolt a tengerparton

Amint ugyanis a tengerparton meglátott egy sárga vízimentő-bódét, megragadta a lehetőséget és a… Tovább olvasom