Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Az összes jegyet megvette a Transformersre, hogy exének bizonyítson

A lány azzal fordított hátat szerelmének 2007-ben, hogy "elfuserált fickó, és az is marad". A férfi most bizonyítani akarta, néhai kedvesének nem volt igaza.
Az összes belépőjegyet megvásárolta a Transformers című sikerfilm legújabb epizódjának péntek esti premierjére egy négytermes pekingi Imax-moziba egy kínai férfi, hogy bebizonyítsa egykori kedvesének, mekkorát tévedett, amikor évekkel ezelőtt faképnél hagyta őt pénztelensége miatt.

A lány, a férfi egykori évfolyamtársa azzal fordított hátat szerelmének 2007-ben, hogy "elfuserált fickó, és az is marad".

A csak Vang néven ismert férfi egy mikroblogportálra feltett üzenetében elismerte, annak idején annyira csóró volt, hogy még két mozijegyre sem futotta neki. Most mellékelte a beszkennelt igazolást is arról, hogy lefoglalta mind a négy moziterem összes ülőhelyét.

Miután a lány szakított vele, Vang hét év kemény munkával meggazdagodott, s most egy egész multiplex kibérlésével bizonyította exének, hogy milyen sokra vitte. "Csak azt akarom üzenni neked, hogy talán tévedtél, amikor elhagytál" - írta a Weibo mikroblogportálon a férfi, arra kérve a többi internetezőt, hogy terjesszék az üzenetét, cserébe ingyen odaadja nekik a megvásárolt mozijegyeket.

A férfi 250 ezer jüant (9 millió forint) költött a belépőkre, szokatlan szerelmi üzenetét pedig 110 ezerszer továbbították. Vang szerint sikerült is kapcsolatba lépni a lánnyal, ki is békültek, de szerelmük szemlátomást már mindörökre kihunyt.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3 nap, és bezár az iWiW

Ugyan nemrég szárnyra kaptak bíztató hírek, miszerint egy amerikai startup újraélesztené az oldalt,… Tovább olvasom