Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Az olasz nők hajlandók a fiúknak fizetni

Naponta 300 ezer olasz nő keres magának szépfiút interneten kényeztetésért, romantikáért vagy szexért. A szolgáltatás tarifái 100 és 1000 euró között mozognak - számolt be a Corriere Veneto című regionális napilap.
"Jóképű, jótestű húszéves fiúk " kínálták szolgáltatásaikat kizárólag hölgyeknek az észak-olasz Treviso utcáin osztogatott szórólapokon. A két egyetemista - az újságnak adott interjúban - elmondta: pár nap alatt félezer nő fordult meg honlapjukon. Kezdő gigolóként 50 eurót kérnek egy közös vacsoráért, 100 eurót a szexért. Naponta 300 ezer olasz nő klikkel a konzumfiúk internetes álláshirdetéseire - a Nők és az életminőség elnevezésű egyesület adatai szerint.

A szexológus Serenella Salamoni vezette központ felmérései azt mutatják, hogy a közel 25 millió nagykorú olasz nőből minden negyedik gondolt legalább egyszer arra, hogy férfinak fizessen szexért. Minden ötödik ezt a vágyát valóra is váltja. Naponta nyolcezer sikeres találkozásról számolnak be a piacon dolgozó közvetítő ügynökségek. "40 éves, magas, barna hajú vagyok.

Napi egy órát töltök edzőteremben. Ahogy te akarod: gyengéd és agresszív is lehetek. Ne ess az improvizálók hálójába, válasz profit, válaszd azt, akinek ez a munka az életstílusa. Beszélgetek veled, és meg is hallgatlak! Akármikor hívhatsz! Féltékennyé teszem a barátodat. Eljátszom, hogy a férjed vagyok!" - szólnak a hirdetések. A kínálatból szemezgető nők nagy része 30-40 év (38 százalék és 40-50 év (25 százalék) közötti. Többségük vállalkozó (23 százalék), menedzser (19), tanácsadó (15), szabadúszó (14), hivatalnok (13). 35 százalékuk egyedülálló, 21 százalékuk házasságban él, 27 százalékuk elvált. A nők 26 százaléka néhány órát kellemes társaságban akar tölteni megtörve a hétköznapi rutint. Gigolót a nők 22 százaléka a szex miatt fizet, 18 százalék érzelmi támaszt keres, 16 százalékát a kíváncsiság hajtja.

Az ugyanebben a témában kutatást végzett Eurispes adatai szerint a női prostituáltakkal ellentétben a szépfiúk majdnem kizárólag olaszok. Megjelenésükre és műveltségükre is adnak: több nyelven beszélnek, szabóságban varratnak öltönyt, bármikor elérhető mobilszámon válaszolnak ügyfeleiknek. Van, amikor pénz helyett a honlapjukon felsorolt ajándéktárgyak közül kérnek egyet. A bérfiú kérésre bevásárol, partira és hétvégi munkautazásra is elkíséri az ügyfelet, akit szex után babusgat is. A díjak elérhetik az ezet eurót, nem meglepetés tehát, hogy az olasz gigolók havonta legalább négyezer eurót keresnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Alekszej Sziszakjan orosz akadémikus

Elhunyt Alekszej Sziszakjan orosz akadémikus, a dubnai Egyesített Atomkutató Intézet igazgatója. Tovább olvasom