Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 28°C Még több cikk.

Az én bűnöm - új sorozat sztárszereposztással a TV2-n

A TV2 délutáni műsorsávjának meghatározó és sikeres műsorai a romantikus sorozatok. Július 6-án Az én bűnöm (Mi Pecado) címmel debütál a legújabb, melynek női főszereplője A Macska sztárja, Maite Perroni.
Július 6-án, hétfőn indul a TV2 legújabb sorozata, Az én bűnöm, amely minden hétköznap 14:55–től várja a képernyők elé a nézőket.

A történetben két földbirtokos család, a Cordobák és a Rourák gyakorta szélsőséges érzelmekkel tarkított rivalizálását követhetjük nyomon. A Cordoba ház úrnője, Rosario a neveltetésének köszönhetően jobban szereti fiát, Césárt, mint a lányát, Lucreciát. A gyerekek jó kapcsolatot ápolnak a falu tanítójának fiaival, Juliánnal és Josuéval. Amikor egy nap játék közben egy véletlen baleset folytán az imádott fiú, Césár vízbe fullad, Rosario a lányát és barátját, Juliánt okolja a történtek miatt. Haragja annyira csillapíthatatlan, hogy látni sem bírja a gyerekét és egy bentlakásos iskolába küldi Lucreciát. Évek múlva a lány visszatér és ez feltépi a régi sebeket. Miközben szülei teljesen eladósodtak és megélhetésük az ellenséges családtól függ, Lucrecia beleszeret egykori játszópajtásába, Juliánba. A románcot sokan nem nézik jó szemmel és mindent megtennének, hogy Lucreciát tönkretegyék.

Dráma, szerelem, intrika és mindent elsöprő szenvedély, ezt kínálja a nézőknek a TV2 új sorozata.
Dráma, szerelem, intrika és mindent elsöprő szenvedély, ezt kínálja a nézőknek a TV2 új sorozata.

A sorozat főszerepeiben a műfaj sztárjai tűnnek fel. Lucreciát az a Maite Perroni alakítja, aki A Macska és a Marichuy sorozatokkal lett rendkívül népszerű Magyarországon is, a férfi főhős, Julián szerepében pedig az Emlékezz, Reina! sármos színészét, Eugenio Sillert láthatják a nézők. Maite Perroni ezúttal sem csak színészként, de énekesnőként is bizonyít a főcímdal előadójaként.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új, érzelmeket szimuláló japán robotot dobnak piacra

A főként háztartási és irodai kisegítőnek szánt termék első sorozata múlt hónapban egy percen belül kelt el. Tovább olvasom