Kisalföld logö

2016. 12. 10. szombat - Judit -1°C | 8°C

Az egyéniség szülte sárm mellett voksolnak

Trokán Nórát, Tatár Csillát, Wolf Katit és Iszak Esztert más és más férfitípus képes levenni lábáról. Az ízlések bár különböznek, sárm tekintetében egyetértenek abban, hogy a belső kisugárzás nyom a legtöbbet a latban. Ráadásul a Glamour férfijelöltjei közül is megvannak személyes kedvenceik.

"Szeretnék pártatlan maradni a jelöltek tekintetében, ugyanannyira tartom esélyesnek mindnyájukat. Ránézésre nehéz is lenne számomra a döntés, mert úgy vélem a valódi sárm belülről fakad. Ez pedig a képek mögé tekintve bármelyikjükben lakozhat." – vélekedik a Glamour díjára esélyes sármőrökről Trokán Nóra.


- "A férfias kisugárzást és a vonzó személyiséget tartom a legmeghatározóbbnak. Humor nélkül pedig szóba sem jöhet nálam az illető. Ez mind teljesülhet, ha egy férfiban meg van a belső harmónia. Egy kevésbé megnyerő belső pár pillanat alatt lerombol egy vonzó külsőt. Gondoljuk csak Sean Pennre, vagy Ryan Goslingra, nem a klasszikus értelemben vett ideál típusok, mégis lehengerlő a kívülre sugárzott férfiasságuk." – teszi hozzá a színésznő.

"Nekem két választottam is van. Kucsera Gábor a sportossága miatt, mindig is vonzónak tartottam ezt egy férfiban. Solti Ádámot pedig még az X-Faktor kapcsán ismerem, nagyon megkedveltem, ráadásul remekül táncol, ami nekem szintén nagyon megnyerő tud lenni." – nyilatkozik a legsármosabb kategória jelöltjeiről Wolf Kati.


- "A stílus rendkívül fontos, és persze humorérzék nélkül nem férfi egy férfi. Legyen okos, érzelmi intelligencia terén is, és ápolt. Külsőre egyébként a kevésbé vékony alkatúak tetszenek." – mesél az énekesnő, számára mi teremti meg a sármot.


"Én a voksomat mindenképpen Száraz Dénes mellett raknám le. Munkám során is többször találkoztam már vele, és rendkívül szimpatikusnak találom. Azonban én nagyban kötöm a Jóban Rosszban-béli karakteréhez is ezt a pozitív képet, ha unszimpatikus figurát alakítana, lehet, hogy egészen más véleménnyel lennék róla." – foglal állást Tatár Csilla.


- "Egészen óvodás korom óta a szőke fiúk tetszettek, erre igazán a férjem hívta fel a figyelmem. A szépfiúkat, modelleket sosem tartottam igazán vonzónak, ahogyan a rosszfiú alkatúakat sem. Egy apró hibától sokkal izgalmasabb számomra egy férfi." – vall színt egyéni ízléséről a népszerű műsorvezető.


"Talán Solti Ádám az, akit a legesélyesebbnek tartok, hiszen igazi lányok-kedvence típus. Meglehetősen népszerű mióta a tv képernyőjén is felbukkant, emellett pedig énektudása is kiemelkedő, gondolva itt az X-Faktorra." – mondja esélyt latolgatva Iszak Eszti. - „Nekem mindig is a sötéthajú, barnaszemű fiúk voltak a zsánereim. Ez mai napig igaz, de rá kellett jönnöm, hogy a legmérvadóbb, hogy a belső rezgésével le tudjon venni a lábamról és nem utolsó sorban legyen rendkívül figyelmes." – teszi hozzá a műsorvezető kategória jelöltje.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi cukiság: a bagolysimogatást 10,5 millióan látták már

A simogatásra a szemét is becsukó, boldog tollas négy hónapja az internet sztárja. Tovább olvasom