Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Az egyéniség szülte sárm mellett voksolnak

Trokán Nórát, Tatár Csillát, Wolf Katit és Iszak Esztert más és más férfitípus képes levenni lábáról. Az ízlések bár különböznek, sárm tekintetében egyetértenek abban, hogy a belső kisugárzás nyom a legtöbbet a latban. Ráadásul a Glamour férfijelöltjei közül is megvannak személyes kedvenceik.

"Szeretnék pártatlan maradni a jelöltek tekintetében, ugyanannyira tartom esélyesnek mindnyájukat. Ránézésre nehéz is lenne számomra a döntés, mert úgy vélem a valódi sárm belülről fakad. Ez pedig a képek mögé tekintve bármelyikjükben lakozhat." – vélekedik a Glamour díjára esélyes sármőrökről Trokán Nóra.


- "A férfias kisugárzást és a vonzó személyiséget tartom a legmeghatározóbbnak. Humor nélkül pedig szóba sem jöhet nálam az illető. Ez mind teljesülhet, ha egy férfiban meg van a belső harmónia. Egy kevésbé megnyerő belső pár pillanat alatt lerombol egy vonzó külsőt. Gondoljuk csak Sean Pennre, vagy Ryan Goslingra, nem a klasszikus értelemben vett ideál típusok, mégis lehengerlő a kívülre sugárzott férfiasságuk." – teszi hozzá a színésznő.

"Nekem két választottam is van. Kucsera Gábor a sportossága miatt, mindig is vonzónak tartottam ezt egy férfiban. Solti Ádámot pedig még az X-Faktor kapcsán ismerem, nagyon megkedveltem, ráadásul remekül táncol, ami nekem szintén nagyon megnyerő tud lenni." – nyilatkozik a legsármosabb kategória jelöltjeiről Wolf Kati.


- "A stílus rendkívül fontos, és persze humorérzék nélkül nem férfi egy férfi. Legyen okos, érzelmi intelligencia terén is, és ápolt. Külsőre egyébként a kevésbé vékony alkatúak tetszenek." – mesél az énekesnő, számára mi teremti meg a sármot.


"Én a voksomat mindenképpen Száraz Dénes mellett raknám le. Munkám során is többször találkoztam már vele, és rendkívül szimpatikusnak találom. Azonban én nagyban kötöm a Jóban Rosszban-béli karakteréhez is ezt a pozitív képet, ha unszimpatikus figurát alakítana, lehet, hogy egészen más véleménnyel lennék róla." – foglal állást Tatár Csilla.


- "Egészen óvodás korom óta a szőke fiúk tetszettek, erre igazán a férjem hívta fel a figyelmem. A szépfiúkat, modelleket sosem tartottam igazán vonzónak, ahogyan a rosszfiú alkatúakat sem. Egy apró hibától sokkal izgalmasabb számomra egy férfi." – vall színt egyéni ízléséről a népszerű műsorvezető.


"Talán Solti Ádám az, akit a legesélyesebbnek tartok, hiszen igazi lányok-kedvence típus. Meglehetősen népszerű mióta a tv képernyőjén is felbukkant, emellett pedig énektudása is kiemelkedő, gondolva itt az X-Faktorra." – mondja esélyt latolgatva Iszak Eszti. - „Nekem mindig is a sötéthajú, barnaszemű fiúk voltak a zsánereim. Ez mai napig igaz, de rá kellett jönnöm, hogy a legmérvadóbb, hogy a belső rezgésével le tudjon venni a lábamról és nem utolsó sorban legyen rendkívül figyelmes." – teszi hozzá a műsorvezető kategória jelöltje.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napi cukiság: a bagolysimogatást 10,5 millióan látták már

A simogatásra a szemét is becsukó, boldog tollas négy hónapja az internet sztárja. Tovább olvasom